نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ارسال عکس در پایتون

  1. #1

    Question ارسال عکس در پایتون

    با سلام بر اساتید
    من میخوام برنامه ای را بنوسیم که به صورت کلاینت- سرور باشه یعنی سرور پایتون و کلاینت اندروید(بیسیک)" سئوال اینجا هست چطور باید در پایتون عکس را دریافت کنم؟ توی گوگل سرچ کردم به این سایت رسیدم ولی نمی دانم الگوریتم اش چی هست که تفاوت اش با مشکل من این هست که طرف با جاوا کار کرده ولی من بیسیک کار کردم
    https://stackoverflow.com/questions/...-receive-image
    کسی می تونه کد زیر را که در همان سایت بود را توضیح بده که چکار می کنه؟ از دستور while به بعد چکار می کنه؟ چرا کمتر از 4 ؟ این 4 چی هست؟ ایا عکس را ذخیره می کنه با دستور open ؟

    import socket
    import struct
    address = ("10.0.0.12", 5000)
    s = socket.socket(socket.AF_INET, socket.SOCK_STREAM)
    s.bind(address)
    s.listen(1000)


    client, addr = s.accept()
    print 'got connected from', addr

    buf = ''
    while len(buf)<4:
    buf += client.recv(4-len(buf))
    size = struct.unpack('!i', buf)
    print "receiving %s bytes" % size

    with open('tst.jpg', 'wb') as img:
    while True:
    data = client.recv(1024)
    if not data:
    break
    img.write(data)
    print 'received, yay!'

    client.close()

    سپاس

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار Pedram77
    تاریخ عضویت
    فروردین 1394
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    91

    نقل قول: ارسال عکس در پایتون

    سلام Base64 کنید بفرستید

  3. #3

    نقل قول: ارسال عکس در پایتون

    کسی می تونه کد زیر را که در همان سایت بود را توضیح بده که چکار می کنه؟
    از سوکت چهار بایت، چهار بایت عکس دریافت میکنه داخل فایل jpg مینویسه
    از دستور while به بعد چکار می کنه؟
    بایت هایی که خوانده شده با استفاده از یه کتابخونه که میتونه opencv یا Pilow باشه داخل فایل عکس مینویسه اون img تابع همون کتابخونه هست..
    اینجا رو ببین:

    https://code-maven.com/create-images-with-python-pil-pillow

    https://docs.opencv.org/3.0-beta/doc/py_tutorials/py_gui/py_image_display/py_image_display.html


    چرا کمتر از 4 ؟ این 4 چی هست؟
    چون از struct.unpack استفاده کرده
    راجع بهش باید بخونی منم تو فهمش مشکل دارم مخصوصا پارامتر اولش

    ایا عکس را ذخیره می کنه با دستور open ؟
    تابع open فایل و ایجاد میکنه و یه هندل بهت میده که بتونی داخلش بنویسی.
    img.write(data)
    مینویسه و ذخیره میکنه

تاپیک های مشابه

  1. ارسال عکس در شبکه
    نوشته شده توسط رامین مرادی در بخش برنامه نویسی مرتبط با شبکه و وب در VB6
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 21 مهر 1390, 19:26 عصر
  2. مشکل با ارسال عکس در ادیتور و پیغام Intranet settings
    نوشته شده توسط fa_karoon در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 09 تیر 1389, 01:29 صبح
  3. ارسال عکس در دیتابیس و نمایش آن
    نوشته شده توسط irantarah در بخش MySQL
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 31 تیر 1387, 01:48 صبح
  4. مشکل با ارسال عکس در ایمیل
    نوشته شده توسط arsalansalar در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 04 آبان 1386, 15:13 عصر
  5. ارسال عکس در شبکه ...
    نوشته شده توسط Mahmood_M در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 30 دی 1385, 19:14 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •