نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل در تعریف FragmentPage برای کتابخانه SlidingIntoView

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    مشکل در تعریف FragmentPage برای کتابخانه SlidingIntoView

    سلام دوستان

    ایا با این کتابخانه کار کردید ؟

    https://github.com/ihsanbal/SlidingIntoView

    من اومدم داخل ماین اکتیویتی دستورات زیر رو نوشتم
    IntroView mIntroView;        mIntroView=findViewById(R.id.intro_view);
    mIntroView.init(getSupportFragmentManager(),
    getResources().getStringArray(R.array.titles),
    getResources().getStringArray(R.array.texts),
    R.drawable.istanbul_wp, R.drawable.rize_wp, R.drawable.diyarbekir_wp, R.drawable.izmir_wp);



    و داخل لایوتش :
    <com.ihsanbal.introview.IntroView        android:id="@+id/intro.view"
    android:layout_width="match_parent"
    android:layout_height="match_parent"
    app:paddingTextLeft="14dp"
    app:paddingTextRight="14dp"
    app:paddingTitleLeft="14dp"
    app:paddingTitleRight="14dp"
    app:paddingTitleTop="30dp"
    app:scaleType="center"
    app:scrollDelay="5000"
    app:scrollDuration="5"
    app:textColor="#fc2f2f"
    app:textSize="7sp"
    app:titleTextColor="#ffffff"
    app:titleTextSize="13sp" />


    اما متاسفانه وقتی برنامه اجرا میشه بسته میشه و خطای زیر ظاهر میشه :




    Fragment com.ihsanbal.introview.FragmentPage must be a public static class to be properly recreated from instance state


    ممنون میشوم در اینباره راهنمایی کنید..انگار بایستی یک فرگمنت استاتیک ایجاد کنم اما هرکار کردم نتونستم

  2. #2

    نقل قول: مشکل در تعریف FragmentPage برای کتابخانه SlidingIntoView

    نقل قول نوشته شده توسط samiasoft مشاهده تاپیک
    سلام دوستان

    ایا با این کتابخانه کار کردید ؟

    https://github.com/ihsanbal/SlidingIntoView

    من اومدم داخل ماین اکتیویتی دستورات زیر رو نوشتم
    IntroView mIntroView;        mIntroView=findViewById(R.id.intro_view);
    mIntroView.init(getSupportFragmentManager(),
    getResources().getStringArray(R.array.titles),
    getResources().getStringArray(R.array.texts),
    R.drawable.istanbul_wp, R.drawable.rize_wp, R.drawable.diyarbekir_wp, R.drawable.izmir_wp);



    و داخل لایوتش :
    <com.ihsanbal.introview.IntroView        android:id="@+id/intro.view"
    android:layout_width="match_parent"
    android:layout_height="match_parent"
    app:paddingTextLeft="14dp"
    app:paddingTextRight="14dp"
    app:paddingTitleLeft="14dp"
    app:paddingTitleRight="14dp"
    app:paddingTitleTop="30dp"
    app:scaleType="center"
    app:scrollDelay="5000"
    app:scrollDuration="5"
    app:textColor="#fc2f2f"
    app:textSize="7sp"
    app:titleTextColor="#ffffff"
    app:titleTextSize="13sp" />


    اما متاسفانه وقتی برنامه اجرا میشه بسته میشه و خطای زیر ظاهر میشه :




    Fragment com.ihsanbal.introview.FragmentPage must be a public static class to be properly recreated from instance state


    ممنون میشوم در اینباره راهنمایی کنید..انگار بایستی یک فرگمنت استاتیک ایجاد کنم اما هرکار کردم نتونستم
    دستور زیر را در قسمت کد ها اضافه کردید؟

    mCircleIndicator.setViewPager(mIntroView);


    و در قسمت لایه xml هم باید این ویجت اضافه بشه! در سورس هم باید ویجت را فراخوانی کنید !

    <me.relex.circleindicator.CircleIndicator
    android:id="@+id/circle.indicator"
    android:layout_width="match_parent"
    android:layout_height="20dp"
    android:layout_gravity="bottom"
    android:layout_marginBottom="7dp"
    android:keepScreenOn="true" />


    البته این کتابخانه را هم باید اضافه کنید!
    compile 'me.relex:circleindicator:1.1.8@aar'

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در تعریف شی برای یک کلاس (آرایه ها)
    نوشته شده توسط AVR programmer در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 02 خرداد 1395, 20:46 عصر
  2. سوال: مشکل در تعریف جمع، تفریق ، مد برای اعداد 96 بیتی
    نوشته شده توسط hafez1 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 13 شهریور 1394, 17:03 عصر
  3. مشكل در تعريف آدرس جديد براي گرفتن backup
    نوشته شده توسط mahetaban در بخش Backup & Restore
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 22 مهر 1393, 16:23 عصر
  4. سوال: مشکل در تعریف کانکشن برای ساخت برنامه نصب(فوری)
    نوشته شده توسط pedramfj در بخش Setup و Deployment
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 07 مرداد 1390, 02:30 صبح
  5. مشکل در تعریف کاراکتر جدید برای LCD
    نوشته شده توسط ghasedak2716 در بخش برنامه نویسی سیستم های Embeded
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 18 دی 1388, 19:28 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •