نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: بازشگت به عقب با php

  1. #1

    Post بازشگت به عقب با php

    سلام
    دوستان من یه سورس دارم به این صورت

    $url="http://".$_SERVER['HTTP_HOST'].$_SERVER['REQUEST_URI'];
    $url = $_POST['url'];

    if (strlen($name) == 0 ){header('Refresh: 2; url = $url');die("<div class=\"Error\">نام خود را وارد نمایید</div>");}


    ولی ارور میده
    میخام زمانی که ارور داد بشه به صورت خودکار بعد مدت زمان خاصی برگرده به صفحه قبلی
    راهنمایی کنید لطفا
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: بازشگت به عقب با php

    کد شما رو درست نفهمیدم مخصوصا که خط دوم خط اولو بی اثر میکنه ولی به طور کلی آدرس صفحه قبل از طریق

    $_SERVER['HTTP_REFERER']

    به دست میاد و میتونین مقدارش رو داخل تابع header استفاده کنین و درصورت نیاز تایم بهش بدین.

  3. #3

    نقل قول: بازشگت به عقب با php

    نمیشه وسط صفحه از Header استفاده کرد. چون header ها قبلا ارسال شدن. شما باید با استفاده از جاوا اسکریپت اینکار رو انجام بدید.

  4. #4

    نقل قول: بازشگت به عقب با php

    نقل قول نوشته شده توسط marasiali مشاهده تاپیک
    کد شما رو درست نفهمیدم مخصوصا که خط دوم خط اولو بی اثر میکنه ولی به طور کلی آدرس صفحه قبل از طریق

    $_SERVER['HTTP_REFERER']

    به دست میاد و میتونین مقدارش رو داخل تابع header استفاده کنین و درصورت نیاز تایم بهش بدین.

    الان به صورت هدر و تایم دار بخام بزارم به چه صورت باید بزارم؟

  5. #5

    نقل قول: بازشگت به عقب با php

    برا تایم دار که خودتون هم تو کدتون بود همون تیکه:

    header('Refresh: 2; url = $url')

    جای متغیر url از اونی که تو پست قبل گفتم استفاده میکنین ولی اگر هنگام ارور باشه آقای alireza378 درست میگن و فکر نکنم با php بشه و باید از جاوا اسکریپت استفاده کنین.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: بازشگت به عقب با php

    اگه بخوایین وسط صفحه از header استفاده کنید باید از ob یا همون output buffering کمک بگیرید

    ولی به نظرم این کار با جاوااسکریپت انجام بشه بهرته مثل این:

    کد HTML:
    <!DOCTYPE html>
    <html>
    <head>
    
        <title>Page Title</title>
    
    </head>
    <body>
    <?PHP
    $error =true;
    if($error){?>
        <p>Error you will back soon :(</p>
        <script>
            function backWindow(){
                window.history.back()
            }
             setTimeout(backWindow,5000);
            </script>
    <?PHP }
    ?>
    </body>
    </html>
    آخرین ویرایش به وسیله Farshid007 : جمعه 19 مرداد 1397 در 12:21 عصر

  7. #7

    نقل قول: بازشگت به عقب با php

    ممنون میشم راجع به روش ob هم اطلاعاتی در اختیارمون بذارین. من با ob خیلی جزئی کار کردم در حد اینکه استارت بزنم و بعد چاپ شده ها رو متغیر کنم تحویل بگیرم ولی راجع به ربطش به این موضوع اطلاعی ندارم.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: بازشگت به عقب با php

    ربطش به این موضوع تو ارسال هدر میشه
    هدر ها چیزهایی هستند که با خروجی که از سمت سرور ارسال میشه ارسال میشن مثل نوع فایل مثل پروتکل و خیلی اطلاعات دیگه
    وقتی که خروجی ارسال شد یعنی هدر هم ارسال شده دیگه نمیشه از هم جدا باشن
    بعد شما فکر کن خروجی رو ارسال کنیم تموم شه بره بعد بریم چند تا هدر هم ارسال کنیم :/ خب نمیشه دیگه
    وقتی که output buffering فعال میکنیم کل خروجی هایی که قرار ارسال بشه رو نگه میداره به اصطلاح بافر میکنه و در اخر که همه کارمون تموم شد هدر ها هم مشخص شدن بعد همرو از بافر میفرسته سمت خروجی

    البته من برنامه نویس فرانت هستم شاید یکم اماتوری توضیح داده باشم با عرض پوزش

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: ارسال کد html به ایمیل با php
    نوشته شده توسط elimiz در بخش PHP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 20 مرداد 1394, 11:06 صبح
  2. سوال: اتصال به دیتابیس با PHP
    نوشته شده توسط hamedarian2009 در بخش PHP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 23 اردیبهشت 1392, 09:23 صبح
  3. مبتدی: مشکل در آغاز به کار با php
    نوشته شده توسط parsa.moshrefi در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 13 بهمن 1391, 13:00 عصر
  4. سوال: فوری: اضافه کردن watermark به تصاویر با php
    نوشته شده توسط lost_control در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 11 مرداد 1391, 22:16 عصر
  5. حرفه ای: ارسال پارامتر به mysql با php
    نوشته شده توسط milad.biroonvand در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 11 آبان 1390, 23:18 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •