نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: پیدا کردن لیست android_idهای یک دستگاه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار BeginnerProgrammer
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    232

    Unhappy پیدا کردن لیست android_idهای یک دستگاه

    سلام دوستان من یه اپ نوشتم و فایل تکست خروجی رو زیپ و رمزگذاری کردم. رمز فایل رو android_id گذاشتم که با کد زیر بدستش آوردم:

    Settings.Secure.getString(getApplicationContext(). getContentResolver(), Settings.Secure.ANDROID_ID);

    الان که گوشیمو ریست کردم (بازگشت به کارخانه) این android_id عوض شده . کسی میدونه چطور باید آی دیهای قبلی رو بازیابی کنم؟
    لطفا کمک کنید خیلی ضروریه

  2. #2

    نقل قول: پیدا کردن لیست android_idهای یک دستگاه

    اگر قبل از ریست یک تیتانیوم بک آپ میگرفتی کار راحتر بود!
    ببین با این دو تا دستور کارت راه میوفته!

    adb shell content delete --uri content://settings/secure --where "name='android_id'"
    adb.exe shell content insert --uri content://settings/secure --bind name:s:android_id --bind value:s:<newID>

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار BeginnerProgrammer
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    232

    نقل قول: پیدا کردن لیست android_idهای یک دستگاه

    نقل قول نوشته شده توسط farhad_shiri_ex مشاهده تاپیک

    adb shell content delete --uri content://settings/secure --where "name='android_id'"
    adb.exe shell content insert --uri content://settings/secure --bind name:s:android_id --bind value:s:<newID>
    آخه این نیاز که بدونم android_id قبلی چی بوده که بیام روی اون ستش کنم

تاپیک های مشابه

  1. سوال: پیدا کردن بیشترین مقدار یک لیست باکس
    نوشته شده توسط IMANAZADI در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 17 آبان 1391, 17:09 عصر
  2. پیدا کردن button در یک پنجره ای که هندل آن داده شده است
    نوشته شده توسط Developer Programmer در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 15
    آخرین پست: سه شنبه 07 مهر 1388, 11:38 صبح
  3. سوال: پیدا کردن لیست ایندگس یک ایتم در لیست باکس
    نوشته شده توسط sinashahab در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 13 آبان 1387, 00:52 صبح
  4. پیدا کردن لیست فرمهای یک پروژه
    نوشته شده توسط jk در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 01 مرداد 1384, 13:34 عصر
  5. توابع پیدا کردن ماکزیمم ومینیمم یک فیلد از یک Tabelچیه؟
    نوشته شده توسط newmohsen در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 21 اردیبهشت 1383, 12:54 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •