نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: تغییر برنامه به برنامه پیش فرض جهت باز کردن فایل !؟ (default app)

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    Question تغییر برنامه به برنامه پیش فرض جهت باز کردن فایل !؟ (default app)

    سلام به همه، دوستان این یکی سوال که روی هوا مونده :-)

    https://barnamenevis.org/showthread.p...88%D8%B4%D9%87

    اما سوال فعلی اینه که چطوری برنامه ام رو به برنامه پیش فرض جهت باز کردن فایل کنم !؟ یعنی اگه فایلی با پسوند مورد نظر، مثلا mp3 توی هر پوشه ای ... جایی بود بعد از ضربه زدن کاربر روی فایل برنامه اجرا بشه و قایل پخش بشه ! یا مثلا پی دی اف باز بشه

    من یه چیزایی سرچ زدم ولی هیچ اتفاقی نمیوفته ! در واقع الان نیاز دارم با ضربه زدن روی فایل --> برنامه باز بشه --> uri فایل هم بگیرم که بتونم فایل رو پخش کنم !!! اما نمیشه

    <activity android:name=".FileLauncherActivity">    <intent-filter>
    <action android:name="android.intent.action.VIEW" />
    <category android:name="android.intent.category.DEFAULT" />
    <category android:name="android.intent.category.BROWSABLE" />
    <category android:name="android.intent.category.OPENABLE" />
    <data android:pathPattern=".*\\.pdf" />
    <data android:pathPattern=".*\\..*\\.pdf" />
    <data android:pathPattern=".*\\..*\\..*\\.pdf" />
    <data android:pathPattern=".*\\..*\\..*\\..*\\.pdf" />
    <data
    android:host="*"
    android:mimeType="*/*"
    android:scheme="file" />
    </intent-filter>
    </activity>


    و توی اکتیویتی

    filePath = Objects.requireNonNull(getIntent().getData()).getE  ncodedPath();

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    نقل قول: تغییر برنامه به برنامه پیش فرض جهت باز کردن فایل !؟ (default app)

    دوستان یعنی اینقدر سوالم حرفه ایه !؟

  3. #3

    نقل قول: تغییر برنامه به برنامه پیش فرض جهت باز کردن فایل !؟ (default app)

    نقل قول نوشته شده توسط ghasem110deh مشاهده تاپیک
    دوستان یعنی اینقدر سوالم حرفه ایه !؟
    اول یک اکتیویتی خالی بساز و دستورات تعریف توی مانیفست را با این کد عوض کن

    <activity
    android:name="com.path.to.your.FakeLauncherActivit y"
    android:enabled="false">
    <intent-filter>
    <action android:name="android.intent.action.MAIN" />

    <category android:name="android.intent.category.HOME" />
    <category android:name="android.intent.category.DEFAULT" />
    </intent-filter>
    </activity>


    بعد از متد زیر استفاده کن!

    public static void resetPreferredLauncherAndOpenChooser(Context context) {
    PackageManager packageManager = context.getPackageManager();
    ComponentName componentName = new ComponentName(context, com.path.to.your.FakeLauncherActivity.class);
    packageManager.setComponentEnabledSetting(componen tName, PackageManager.COMPONENT_ENABLED_STATE_ENABLED, PackageManager.DONT_KILL_APP);

    Intent selector = new Intent(Intent.ACTION_MAIN);
    selector.addCategory(Intent.CATEGORY_HOME);
    selector.setFlags(Intent.FLAG_ACTIVITY_NEW_TASK);
    context.startActivity(selector);

    packageManager.setComponentEnabledSetting(componen tName, PackageManager.COMPONENT_ENABLED_STATE_DEFAULT, PackageManager.DONT_KILL_APP);
    }


    فکر کنم با یکم تغییر کارت راه بیوفته!

تاپیک های مشابه

  1. باز کردن فایل pdf در app android
    نوشته شده توسط armoofar در بخش Android Studio
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 23 فروردین 1395, 17:02 عصر
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 13 خرداد 1391, 19:55 عصر
  3. مشکل با کاراکتر &amp; جهت باز کردن فایل XML
    نوشته شده توسط iman_s52 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 12 اسفند 1386, 19:19 عصر
  4. قرار دادن برنامه به عنوان برنامه پیش فرض
    نوشته شده توسط quack در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 26 فروردین 1385, 15:24 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •