نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: گذاشتن یک اسم تصادفی برای تصویر به منظور ذخیره سازی در پایگاه

  1. #1

    Question گذاشتن یک اسم تصادفی برای تصویر به منظور ذخیره سازی در پایگاه

    سلام
    خسته نباشید
    میشه توابع به کار رفته در این دو دستور رو تضیح بدید؟ به خصوص تابع Path.Combine رو؟ کار این تابع تبدیل هر فایل تصویر به فرمت jpg که نیست؟
    string rndname = rnd.Next(1, 999).ToString() + "-" + imageindex.FileName;
    imageindex.SaveAs(Path.Combine(Server.MapPath("~") + "/Content/_images/product/" + rndname));

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: گذاشتن یک اسم تصادفی برای تصویر به منظور ذخیره سازی در پایگاه

    سلام
    تو خط اول یک عدد رندوم بین 1 تا 999 انتخاب میشه و با نام فایل ترکیب میشه.
    تو خط دوم با متد Path.Combine مسیر وارد شده ترکیب میشه و تصویر رو تو مسیر مشخص شده ذخیره میکنه

  3. #3

    نقل قول: گذاشتن یک اسم تصادفی برای تصویر به منظور ذخیره سازی در پایگاه

    عملگر + هم همون کاره Path.Combine رو انجام میده؟ یعنی بدون Path.Combineهم میشه؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: گذاشتن یک اسم تصادفی برای تصویر به منظور ذخیره سازی در پایگاه

    اینجا پاسخی برای سوال شما داده شده.
    https://stackoverflow.com/questions/...g-strings-with

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 03 شهریور 1390, 16:01 عصر
  2. ترفندی به جای ذخیره عکس در پایگاه داده
    نوشته شده توسط shedayat در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 13
    آخرین پست: پنج شنبه 03 دی 1388, 22:12 عصر
  3. Connection string برای اتصال به بانک SQLserver 2005 در یک شبکه LAN
    نوشته شده توسط Royce_Da در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 31 تیر 1388, 01:19 صبح
  4. يك خطاي عجيب براي اتصال به ado
    نوشته شده توسط Modernidea در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 21 بهمن 1387, 08:59 صبح
  5. یک ابزار جالب برای دسترسی به pallete
    نوشته شده توسط حمیدرضاصادقیان در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 03 اردیبهشت 1387, 20:34 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •