نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: اپدیت یک جدول به صورت خودکار

  1. #1

    اپدیت یک جدول به صورت خودکار

    سلام خدمت دوستان .راستش هنوز حتی جدولم رو هم درست نکردم ولی دو تا جدول دارم تو یکیش لیست کارمندان به عنوان مثال به شکل زیر هستش
    نام ادرس تلفن الویت
    بعد هم یک جدول دیگه که لیست کارها میاد توش و از این کارمندا یکیشون برای کار انتخاب میشن بر اساس الویت
    حالا من میتونم موقعی که کار جدید در سیستم ثبت میشه رو الویت ها رو اپدیت کنم و هرکدوم رو از سطرهارو یدونه از ستون الویت کم کنم تا هرکی که دفعه بعد اولویتش کمترین عدد بود کار رو به اون بدم تا اینجا حله
    ولی من میخام برای هر کارمند هم یک تایمی هم بدم که مثلا اگه جواب نداد حالا به هر طریق در این مورد با اس ام اس ،الویتش بیاد رو بیشترین عدد .یعنی بره ته صف.مشکل من اینه که اصلا چیزی به ذهنم نمیاد برای این کار
    رو php , mysql کار میکنم .خیلی ممنون بابت جواباتون

  2. #2

    نقل قول: اپدیت یک جدول به صورت خودکار

    دوستان اگه یذره اشاره هم بکنن خودم تا اخرش میرم

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    1,648

    نقل قول: اپدیت یک جدول به صورت خودکار

    مشکلت کجاشه دقیقا ؟ مشکلت تو پیاده کردن اون تایم هستش ؟

  4. #4

    نقل قول: اپدیت یک جدول به صورت خودکار

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    مشکلت کجاشه دقیقا ؟ مشکلت تو پیاده کردن اون تایم هستش ؟
    بله مشکلم همینجاست

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    1,648

    نقل قول: اپدیت یک جدول به صورت خودکار

    وقتی کارمندی رو انتخاب میکنی توی یک تیبل یک ردیف ثبت کن مثل Offer
    بعد یه کرون جاب بزار که هر دقیقه تیبل آفر رو چک کنه و ببینه کدوم آفر ها بیش از x دقیقه از زمان ثبتشون گزشته و کارمند جواب نداده

  6. #6

    نقل قول: اپدیت یک جدول به صورت خودکار

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    وقتی کارمندی رو انتخاب میکنی توی یک تیبل یک ردیف ثبت کن مثل Offer
    بعد یه کرون جاب بزار که هر دقیقه تیبل آفر رو چک کنه و ببینه کدوم آفر ها بیش از x دقیقه از زمان ثبتشون گزشته و کارمند جواب نداده
    خیلی متشکرم دوست عزیز
    آخرین ویرایش به وسیله C.mohsen : جمعه 19 مرداد 1397 در 12:49 عصر

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از طلاعات یک جدول به صورت انتخابی و دسته شده
    نوشته شده توسط tabatabaei2568 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 09 اردیبهشت 1389, 12:02 عصر
  2. رفتن به یک مسیر به صورت خودکار
    نوشته شده توسط hercool در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 28 مهر 1388, 21:08 عصر
  3. آموزش: سورت کردن یک فیلد به صورت خودکار به ترتیب حروف الفبا
    نوشته شده توسط mojtaba1960 در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 28 شهریور 1388, 14:34 عصر
  4. سوال: اجراي يك query به صورت خودكار
    نوشته شده توسط kusha313 در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 27 مرداد 1388, 14:52 عصر
  5. بررسی فایل ها یک filelist به صورت خودکار
    نوشته شده توسط ArshamHacker در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 31 شهریور 1386, 14:59 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •