نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: تابع برای چک کردن دکمه و کلیک روی آن

  1. #1

    تابع برای چک کردن دکمه و کلیک روی آن

    سلام
    دوستان ی افزونه نوشتم برای کروم
    برای یک سایتی کار میده ولی 2 تا دکمه ی جدید اضافه شده که باید ب طور اتوماتیک روی این 2 تا کلیک بشه
    یکیش اسمش refresh_button هستش که روی این دکمه تا کلیک شد یه صفحه جدید باز میشه که اونجا باید روی دکمه ی play_button کلیک بشه
    پس من تابع زیر رو نوشتم که هی چک کنه اگر وجود داشت این دکمه روش کلیک کنه ولی کار نمیده
    میخوام ببینم مشگل از کجاست میشه حل کردش؟
    میخوام مدام چک کنه اگر این باتن ها بودن روشون کلیک کنه


    var t_refreshBtn=document.getElementsByClassName("refr  esh_button")[0];var t_playBtn=document.getElementsByClassName("play_bu  tton")[0];
    var interval = 10;
    var timer = window.setInterval(function(){
    if($('#refresh_button').length > 0){
    t_refreshBtn.click();
    }
    window.clearInterval(timer);

    }, interval);

  2. #2
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    تیر 1396
    محل زندگی
    تهران
    پست
    45

    نقل قول: تابع برای چک کردن دکمه و کلیک روی آن

    من امتحان کردم و مشکلی نداشت

تاپیک های مشابه

  1. سوال: غیرفعال کردن ویزیبل دکمه با کلیک روی ان
    نوشته شده توسط majidosmani در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 03 آذر 1394, 12:25 عصر
  2. transparent کردن عکس و کلیک روی ان بدون api. حتما دانلود کنید
    نوشته شده توسط setroyd در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 18 اسفند 1390, 13:03 عصر
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 07 دی 1390, 17:19 عصر
  4. سوال: تابع برای چک کردن فعال یا غیر فعال بودن سایت
    نوشته شده توسط billgivz در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 17 اردیبهشت 1390, 16:21 عصر
  5. ایجاد ایمیل فعالسازی و فعال کردن کاربر با کلیک روی آن
    نوشته شده توسط sh_esharif در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 23 دی 1389, 18:24 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •