نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: ارسال مقدار نال به StimulReport

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1

    نقل قول: ارسال مقدار نال به StimulReport

    نقل قول نوشته شده توسط NasimBamdad مشاهده تاپیک
    ببخشید این 2 تا خط چی کار می کنند ؟ الان حذف شان کردم مشکلی نبود و به خوبی گزارش کار کرد


    stiReport1.Compile();
    stiReport1.Render();

    زمانی که گزارش را نمایش میدید با فراخوانی متد show ، گزارش کامپایل و به کاربر نمایش داده میشه. متد show دو متد compile , render را در صورت نیاز فراخوانی میکند.
    فایلهای mrt از نوع xml هستند. با متد compile کد C#‎‎‎‎ مناسب از این xml تولید و کامپایل میشه که میتونید خروجی را در فایل(dll) ذخیره کنید که نیازی به کامپایل در زمان اجرا نباشه. یا اینکه به جای استفاده از فایل mrt ، گزارش را به صورت کلاس سی شارپ ذخیره و به پروژه اضافه کنید تا جزئی از برنامه بشه که در اینصورت هم نیازی به کامپایل در زمان اجرا نیست.

    وقتی نیازی به نمایش گزارش ندارید و مثلا میخواهید خروجی به pdf بگیرید گزارش را render و بعد export می کنید.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: ارسال مقدار نال به StimulReport

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    زمانی که گزارش را نمایش میدید با فراخوانی متد show ، گزارش کامپایل و به کاربر نمایش داده میشه. متد show دو متد compile , render را در صورت نیاز فراخوانی میکند.
    فایلهای mrt از نوع xml هستند. با متد compile کد C#‎‎‎‎‎ مناسب از این xml تولید و کامپایل میشه که میتونید خروجی را در فایل(dll) ذخیره کنید که نیازی به کامپایل در زمان اجرا نباشه. یا اینکه به جای استفاده از فایل mrt ، گزارش را به صورت کلاس سی شارپ ذخیره و به پروژه اضافه کنید تا جزئی از برنامه بشه که در اینصورت هم نیازی به کامپایل در زمان اجرا نیست.

    وقتی نیازی به نمایش گزارش ندارید و مثلا میخواهید خروجی به pdf بگیرید گزارش را render و بعد export می کنید.
    خیلی کامل و عالی بود . تا به امروز به اشتباه Compile , Render رو فراخوانی می کردم و بعدش متد Show . در صورتی که خود متد Show این ها رو فرخوانی می کنند . سپاس بسیار .

    فقط یک سوالی اگه ما گزارش رو به صورت کلاس C#‎ در بیاریم ( از قابلیت Save AS در خود فایل گزارش) ، چه طوری باید فرخوانیش کرد و گزارش رو نمایش داد ؟


    و اگه امکانش هست یه سری به این تاپیک هم بزنید

    لیـــــــــنـــــک

  3. #3

    نقل قول: ارسال مقدار نال به StimulReport

    نقل قول نوشته شده توسط NasimBamdad مشاهده تاپیک
    فقط یک سوالی اگه ما گزارش رو به صورت کلاس C#‎‎ در بیاریم ( از قابلیت Save AS در خود فایل گزارش) ، چه طوری باید فرخوانیش کرد و گزارش رو نمایش داد ؟
    یک کلاس هست که از StiReport مشتق شده پس فرقی با قبل نداره(یک نمونه از کلاس میسازید و بعد از ارسال دیتا گزارش را نمایش میدید) نیازی به متد Load هم ندارید.

  4. #4

    نقل قول: ارسال مقدار نال به StimulReport

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    زمانی که گزارش را نمایش میدید با فراخوانی متد show ، گزارش کامپایل و به کاربر نمایش داده میشه. متد show دو متد compile , render را در صورت نیاز فراخوانی میکند.
    فایلهای mrt از نوع xml هستند. با متد compile کد C#‎‎‎‎‎ مناسب از این xml تولید و کامپایل میشه که میتونید خروجی را در فایل(dll) ذخیره کنید که نیازی به کامپایل در زمان اجرا نباشه. یا اینکه به جای استفاده از فایل mrt ، گزارش را به صورت کلاس سی شارپ ذخیره و به پروژه اضافه کنید تا جزئی از برنامه بشه که در اینصورت هم نیازی به کامپایل در زمان اجرا نیست.

    وقتی نیازی به نمایش گزارش ندارید و مثلا میخواهید خروجی به pdf بگیرید گزارش را render و بعد export می کنید.
    سلام ممکن بگید چطوری گزارش به کلاس تبدیل کنیم؟ که نیاز به کامپایل نداشته باشد؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,964

    نقل قول: ارسال مقدار نال به StimulReport

    نقل قول نوشته شده توسط Helpco مشاهده تاپیک
    سلام ممکن بگید چطوری گزارش به کلاس تبدیل کنیم؟ که نیاز به کامپایل نداشته باشد؟
    بعد از انجام ویرایش روی گزارش و هنگام ذخیره میتونید نوع فایل رو بزارید رو حال csharp classes.cs تا یه کلاس بده بهتون

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ارسال مقدار متغیرها به یک صفحه دیگه
    نوشته شده توسط mr.wolf در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 07 فروردین 1390, 12:24 عصر
  2. ارسال مقدار هگز به پورت سریال
    نوشته شده توسط seniamail در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 23 شهریور 1389, 07:29 صبح
  3. ارسال مقدار combo به همراه مقدار لينك كليك شده
    نوشته شده توسط هادی2020 در بخش PHP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 21 مهر 1387, 16:37 عصر
  4. نحوه ارسال مقدار dropDownText به صفحه بعد
    نوشته شده توسط mahsa_kb در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 27 خرداد 1386, 09:08 صبح
  5. ارسال مقدار ورودی به فایل اجرایی نوشته شده تو #C
    نوشته شده توسط turk_programmer در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 29 اردیبهشت 1384, 11:27 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •