نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: کد نویسی بهینه ارسال پارامتر برای 200 چک باکس در StimulReport

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,284
    تشکر کردن
    268
    259 بار تشکر شده در 227 پست

    کد نویسی بهینه ارسال پارامتر برای 200 چک باکس در StimulReport

    درود و وقت بخیر

    یک فرم در نرم افزار دارم که حاوی حدود 200 چک باکس هست که در تب های مختلفی گنجانده شده است. رویدادی نوشته شده که به وسیله اون هر چک باکسی که تیک بخوره Tag منحصر به فردی که بهش اختصاص داده شده رو میگیره و در دیتابیس درج می کنه . و این رویداد برای تمامی چک باکس ها در رویداد CheckChanged فرخوانی شده است .

    یک رکورد به ازای هر CheckBox تیک خورده حاوی مقدار Tag اش در دیتابیس درج می شود . مثل تصویر زیر



    حالا باید گزارشی طراحی بشه در سمت StimulReport و این 200 چک باکس در گزارش طراحی بشوند و چون ما فقط Tag های مربوط به CheckBox ها را در دیتابیس ذخیره کرده ایم می بایست با گزارش ارتباط بر قرار کرد و چک باکس های متناظر بر اساس TAG ها در صورت موجود تیک بخورند و در گزارش نمایش داده شوند .


    به نظر شما بهترین روش کد نویسی در این زمینه چی هست و البته کار راحت تر و بهینه .

    در ضمن اگر پیشنهادی مبنی بر تغییر نحوه ذخیره شدن چک باکس ها در دیتابیس از سمت C#‎ به نظر می رسد با کمال میل استقبال می شود .

  2. #2
    مدیر بخش آواتار Mahmoud.Afrad
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    پست
    3,702
    تشکر کردن
    58
    2,856 بار تشکر شده در 2,253 پست

    نقل قول: کد نویسی بهینه ارسال پارامتر برای 200 چک باکس در StimulReport

    در گزارش یک دیتاسورس که یکی از ستونهاش bool هست نیاز دارید.

    جهت ثبت مقادیر ، یک جدول در دیتابیس نیاز دارید که معادل متنی همه تگ ها را مشخص کنه(جدول تگ). کلید این جدول به عنوان کلیدخارجی در جدول معاینه قرار میگیره(همان ستون tags)

    برای دریافت داده ها از دیتابیس ، در سلکت یک join بین جدول تگ و جدول معاینه نیاز دارید. یک ستون نوع bit هم در سلکت اضافه میکنید که هم نام ستون bool در گزارش باشه.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,284
    تشکر کردن
    268
    259 بار تشکر شده در 227 پست

    نقل قول: کد نویسی بهینه ارسال پارامتر برای 200 چک باکس در StimulReport

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    در گزارش یک دیتاسورس که یکی از ستونهاش bool هست نیاز دارید.

    جهت ثبت مقادیر ، یک جدول در دیتابیس نیاز دارید که معادل متنی همه تگ ها را مشخص کنه(جدول تگ). کلید این جدول به عنوان کلیدخارجی در جدول معاینه قرار میگیره(همان ستون tags)

    برای دریافت داده ها از دیتابیس ، در سلکت یک join بین جدول تگ و جدول معاینه نیاز دارید. یک ستون نوع bit هم در سلکت اضافه میکنید که هم نام ستون bool در گزارش باشه.
    خوب بسیار عالی و کاملا بهینه .

    سوال من این هست که 200 تا چک باکس رو توی گزارش باید قرار بدم . تک به تک .طبق طراحی که در فرم ارائه شده به بنده هست ؟ جواب این سوالم بله هست ؟

    ایـــــن لــــینــــک

    بعد چه طوری به کوری باید این چک باکس ها رو وصل کنم ؟ باید یه ازای هر چک باکس یک ستون در گزارش درست کنم ؟ و وصلش کنم به Tag ها یا معادل اسمیش ؟

  4. #4
    مدیر بخش آواتار Mahmoud.Afrad
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    پست
    3,702
    تشکر کردن
    58
    2,856 بار تشکر شده در 2,253 پست

    نقل قول: کد نویسی بهینه ارسال پارامتر برای 200 چک باکس در StimulReport

    KhId آیدی پزشک هست یا مراجعه کننده؟

    سربرگ شامل تاریخ، آیدی پزشک و آیدی مراجعه کننده در جدول مجزا و جزئیات باید در جدول دیگری باشه.
    میشه یک جدول برای تعریف ارگانهای بدن. یک جدول برای گروه تگها و ... تعریف کرد. اگر میتونی یک اسکریپت از دیتابیس پیام خصوصی کن تا ببینم چطور طراحی کردی.

    سوالی که در مورد طراحی و نحوه ذخیره کردن پرسیدید بایست جزء اولین سوالاتی باشه که قبل از شروع به کدنویسی از خودتون بپرسید.

    ado.net یا ef استفاده میکنید؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,284
    تشکر کردن
    268
    259 بار تشکر شده در 227 پست

    نقل قول: کد نویسی بهینه ارسال پارامتر برای 200 چک باکس در StimulReport

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    KhId آیدی پزشک هست یا مراجعه کننده؟

    سربرگ شامل تاریخ، آیدی پزشک و آیدی مراجعه کننده در جدول مجزا و جزئیات باید در جدول دیگری باشه.
    میشه یک جدول برای تعریف ارگانهای بدن. یک جدول برای گروه تگها و ... تعریف کرد. اگر میتونی یک اسکریپت از دیتابیس پیام خصوصی کن تا ببینم چطور طراحی کردی.

    سوالی که در مورد طراحی و نحوه ذخیره کردن پرسیدید بایست جزء اولین سوالاتی باشه که قبل از شروع به کدنویسی از خودتون بپرسید.

    ado.net یا ef استفاده میکنید؟
    khID مربوط به مراجعه کننده است . در واقع خدمتی که برای یک بیمار درج میشه . بیمار یکبار در سیستم ثبت میشه و البته در دفعات بعدی خدمت براش درج میشه این khID در واقع آی دی یونیک خدمت اش است .

    سربرگ شامل تاریخ، آیدی پزشک و آیدی مراجعه کننده در جدول مجزا و جزئیات باید در جدول دیگری باشه.
    بله در جداول دیگری اینا رو دارم و می تونم ازش استفاده کنم


    از Ado.net استفاده می کنم .

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,284
    تشکر کردن
    268
    259 بار تشکر شده در 227 پست

    نقل قول: کد نویسی بهینه ارسال پارامتر برای 200 چک باکس در StimulReport

    مشکل من با کوری ها سمت C#‎ اش نیست . موضوع من سمت گزارشش هست .

    اینطور که من فهمیدم معادل این 200 تا چک باکس رو باید روی فرم گزارش طراحی کنم . این درسته ؟ الان همین قسمت اش مانده

  7. #7
    مدیر بخش آواتار Mahmoud.Afrad
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    پست
    3,702
    تشکر کردن
    58
    2,856 بار تشکر شده در 2,253 پست

    نقل قول: کد نویسی بهینه ارسال پارامتر برای 200 چک باکس در StimulReport

    نقل قول نوشته شده توسط NasimBamdad مشاهده تاپیک
    مشکل من با کوری ها سمت C#‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ اش نیست . موضوع من سمت گزارشش هست .

    اینطور که من فهمیدم معادل این 200 تا چک باکس رو باید روی فرم گزارش طراحی کنم . این درسته ؟ الان همین قسمت اش مانده
    فرض کنید قرار باشه کاربر یک چکباکس جدید ایجاد کنه. راه منطقیش به نظر من اصلا نباید تک تک ایجاد کنید، وقتی دیتاسورس دارید میتونید از کامپوننتهای خود استیمول استفاده کنید.
    نمونه زیر رو با کامپوننت cross-tab ایجاد کردم. البته به ازای هر تگ یک سطر ایجاد میکنه.

  8. کاربرانی که به خاطر مطلب مفید Mahmoud.Afrad از وی تشکر کرده‌اند:


  9. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,284
    تشکر کردن
    268
    259 بار تشکر شده در 227 پست

    نقل قول: کد نویسی بهینه ارسال پارامتر برای 200 چک باکس در StimulReport

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    فرض کنید قرار باشه کاربر یک چکباکس جدید ایجاد کنه. راه منطقیش به نظر من اصلا نباید تک تک ایجاد کنید، وقتی دیتاسورس دارید میتونید از کامپوننتهای خود استیمول استفاده کنید.
    نمونه زیر رو با کامپوننت cross-tab ایجاد کردم. البته به ازای هر تگ یک سطر ایجاد میکنه.

    ممنونم . لطف می کنید . خیلی نظر عالی بود . میشه زحمت بکشید فایل گزارش بدید ؟

    و اینکه جناب افزاد عزیز گزارش بنده باید عینا و دقیق مثل لینک زیر بشه

    http://82.102.11.2/ch2.jpg

    که اینطور کامپوننتی فکر نکنم وجود داشته باشه توی StimulReport چرا که از وزارت خانه دستور هست که شکل فرم به این صورت باشه
    آخرین ویرایش به وسیله NasimBamdad : یک شنبه 21 مرداد 1397 در 00:32 صبح

  10. #9
    مدیر بخش آواتار Mahmoud.Afrad
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    پست
    3,702
    تشکر کردن
    58
    2,856 بار تشکر شده در 2,253 پست

    نقل قول: کد نویسی بهینه ارسال پارامتر برای 200 چک باکس در StimulReport

    نقل قول نوشته شده توسط NasimBamdad مشاهده تاپیک
    ...
    و اینکه جناب افزاد عزیز گزارش بنده باید عینا و دقیق مثل لینک زیر بشه
    مظورت از عینا چیه؟ همه چکباکسها در یک ستون منظورت هست؟

  11. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,284
    تشکر کردن
    268
    259 بار تشکر شده در 227 پست

    نقل قول: کد نویسی بهینه ارسال پارامتر برای 200 چک باکس در StimulReport

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    مظورت از عینا چیه؟ همه چکباکسها در یک ستون منظورت هست؟
    بله در یک ستون

    دقیقا مثل همین عکس میشه یه نگاهی بندازید
    http://82.102.11.2/ch2.jpg

  12. #11
    مدیر بخش آواتار Mahmoud.Afrad
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    پست
    3,702
    تشکر کردن
    58
    2,856 بار تشکر شده در 2,253 پست

    نقل قول: کد نویسی بهینه ارسال پارامتر برای 200 چک باکس در StimulReport

    نقل قول نوشته شده توسط NasimBamdad مشاهده تاپیک
    بله در یک ستون

    دقیقا مثل همین عکس میشه یه نگاهی بندازید
    http://82.102.11.2/ch2.jpg
    راهی که به نظر من میرسه دو تاست.
    یکی اینکه همون عکسی که من ارسال کردم رو در نظر بگیرید. در اینصورت بعد از ارسال دیتا به گزارش روی کامپوننتهای جدول پیمایش کنید و border سلولهایی که یک گروه هستند را تغییر بدید تا خطی بینشون نباشه. یه مقدار دقت میخواد که بتونید تشخیص بدید کدام سلول باید اصلاح بشه.

    راه دوم راحت تر هست
    سمت برنامه یک دیتاتیبل با حداقل 3 ستون ایجاد کنید. (عضوبدن، گروه تگ، تگ)
    باید متن تگها را به همراه یکی از کاراکترهای یا به صورت یک رشته به هم ملحق کنید و به همراه نام عضو و گروه تگ به دیتاتیبل اضافه کنید. در گزارش هم از یک cross-tab باید استفاده کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : سه شنبه 23 مرداد 1397 در 03:36 صبح

  13. کاربرانی که به خاطر مطلب مفید Mahmoud.Afrad از وی تشکر کرده‌اند:


  14. #12
    مدیر بخش آواتار Mahmoud.Afrad
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    پست
    3,702
    تشکر کردن
    58
    2,856 بار تشکر شده در 2,253 پست

    نقل قول: کد نویسی بهینه ارسال پارامتر برای 200 چک باکس در StimulReport

    ان هم فایل گزارش روش دوم
    http://s8.picofile.com/file/83345312...ayene.mrt.html
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : سه شنبه 23 مرداد 1397 در 23:28 عصر

  15. کاربرانی که به خاطر مطلب مفید Mahmoud.Afrad از وی تشکر کرده‌اند:


تاپیک های مشابه

  1. ایجاد چک باکس در stimulReport
    نوشته شده توسط dadakian در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 28 مرداد 1392, 20:01 عصر
  2. مشکل در کد نویسی برای چک باکس در فست ریپورت
    نوشته شده توسط soft-c در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 23 تیر 1392, 12:37 عصر
  3. ارسال پارامتر برای SP هنگام اجرا در یک DataSetProvider
    نوشته شده توسط www2006 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 28 آذر 1389, 23:47 عصر
  4. تعریف ایونت برای سلول چک باکس در دیتاگرید ویو
    نوشته شده توسط Sal_64 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 13 دی 1387, 19:39 عصر
  5. ارسال پارامتر براي صفحه اي ديگر در html
    نوشته شده توسط آرام جان گل در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 03 آذر 1387, 12:17 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •