نمایش نتایج 1 تا 26 از 26

نام تاپیک: کد نویسی بهینه ارسال پارامتر برای 200 چک باکس در StimulReport

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,307

    کد نویسی بهینه ارسال پارامتر برای 200 چک باکس در StimulReport

    درود و وقت بخیر

    یک فرم در نرم افزار دارم که حاوی حدود 200 چک باکس هست که در تب های مختلفی گنجانده شده است. رویدادی نوشته شده که به وسیله اون هر چک باکسی که تیک بخوره Tag منحصر به فردی که بهش اختصاص داده شده رو میگیره و در دیتابیس درج می کنه . و این رویداد برای تمامی چک باکس ها در رویداد CheckChanged فرخوانی شده است .

    یک رکورد به ازای هر CheckBox تیک خورده حاوی مقدار Tag اش در دیتابیس درج می شود . مثل تصویر زیر



    حالا باید گزارشی طراحی بشه در سمت StimulReport و این 200 چک باکس در گزارش طراحی بشوند و چون ما فقط Tag های مربوط به CheckBox ها را در دیتابیس ذخیره کرده ایم می بایست با گزارش ارتباط بر قرار کرد و چک باکس های متناظر بر اساس TAG ها در صورت موجود تیک بخورند و در گزارش نمایش داده شوند .


    به نظر شما بهترین روش کد نویسی در این زمینه چی هست و البته کار راحت تر و بهینه .

    در ضمن اگر پیشنهادی مبنی بر تغییر نحوه ذخیره شدن چک باکس ها در دیتابیس از سمت C#‎ به نظر می رسد با کمال میل استقبال می شود .

  2. #2

    نقل قول: کد نویسی بهینه ارسال پارامتر برای 200 چک باکس در StimulReport

    در گزارش یک دیتاسورس که یکی از ستونهاش bool هست نیاز دارید.

    جهت ثبت مقادیر ، یک جدول در دیتابیس نیاز دارید که معادل متنی همه تگ ها را مشخص کنه(جدول تگ). کلید این جدول به عنوان کلیدخارجی در جدول معاینه قرار میگیره(همان ستون tags)

    برای دریافت داده ها از دیتابیس ، در سلکت یک join بین جدول تگ و جدول معاینه نیاز دارید. یک ستون نوع bit هم در سلکت اضافه میکنید که هم نام ستون bool در گزارش باشه.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,307

    نقل قول: کد نویسی بهینه ارسال پارامتر برای 200 چک باکس در StimulReport

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    در گزارش یک دیتاسورس که یکی از ستونهاش bool هست نیاز دارید.

    جهت ثبت مقادیر ، یک جدول در دیتابیس نیاز دارید که معادل متنی همه تگ ها را مشخص کنه(جدول تگ). کلید این جدول به عنوان کلیدخارجی در جدول معاینه قرار میگیره(همان ستون tags)

    برای دریافت داده ها از دیتابیس ، در سلکت یک join بین جدول تگ و جدول معاینه نیاز دارید. یک ستون نوع bit هم در سلکت اضافه میکنید که هم نام ستون bool در گزارش باشه.
    خوب بسیار عالی و کاملا بهینه .

    سوال من این هست که 200 تا چک باکس رو توی گزارش باید قرار بدم . تک به تک .طبق طراحی که در فرم ارائه شده به بنده هست ؟ جواب این سوالم بله هست ؟

    ایـــــن لــــینــــک

    بعد چه طوری به کوری باید این چک باکس ها رو وصل کنم ؟ باید یه ازای هر چک باکس یک ستون در گزارش درست کنم ؟ و وصلش کنم به Tag ها یا معادل اسمیش ؟

  4. #4

    نقل قول: کد نویسی بهینه ارسال پارامتر برای 200 چک باکس در StimulReport

    KhId آیدی پزشک هست یا مراجعه کننده؟

    سربرگ شامل تاریخ، آیدی پزشک و آیدی مراجعه کننده در جدول مجزا و جزئیات باید در جدول دیگری باشه.
    میشه یک جدول برای تعریف ارگانهای بدن. یک جدول برای گروه تگها و ... تعریف کرد. اگر میتونی یک اسکریپت از دیتابیس پیام خصوصی کن تا ببینم چطور طراحی کردی.

    سوالی که در مورد طراحی و نحوه ذخیره کردن پرسیدید بایست جزء اولین سوالاتی باشه که قبل از شروع به کدنویسی از خودتون بپرسید.

    ado.net یا ef استفاده میکنید؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,307

    نقل قول: کد نویسی بهینه ارسال پارامتر برای 200 چک باکس در StimulReport

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    KhId آیدی پزشک هست یا مراجعه کننده؟

    سربرگ شامل تاریخ، آیدی پزشک و آیدی مراجعه کننده در جدول مجزا و جزئیات باید در جدول دیگری باشه.
    میشه یک جدول برای تعریف ارگانهای بدن. یک جدول برای گروه تگها و ... تعریف کرد. اگر میتونی یک اسکریپت از دیتابیس پیام خصوصی کن تا ببینم چطور طراحی کردی.

    سوالی که در مورد طراحی و نحوه ذخیره کردن پرسیدید بایست جزء اولین سوالاتی باشه که قبل از شروع به کدنویسی از خودتون بپرسید.

    ado.net یا ef استفاده میکنید؟
    khID مربوط به مراجعه کننده است . در واقع خدمتی که برای یک بیمار درج میشه . بیمار یکبار در سیستم ثبت میشه و البته در دفعات بعدی خدمت براش درج میشه این khID در واقع آی دی یونیک خدمت اش است .

    سربرگ شامل تاریخ، آیدی پزشک و آیدی مراجعه کننده در جدول مجزا و جزئیات باید در جدول دیگری باشه.
    بله در جداول دیگری اینا رو دارم و می تونم ازش استفاده کنم


    از Ado.net استفاده می کنم .

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,307

    نقل قول: کد نویسی بهینه ارسال پارامتر برای 200 چک باکس در StimulReport

    مشکل من با کوری ها سمت C#‎ اش نیست . موضوع من سمت گزارشش هست .

    اینطور که من فهمیدم معادل این 200 تا چک باکس رو باید روی فرم گزارش طراحی کنم . این درسته ؟ الان همین قسمت اش مانده

  7. #7

    نقل قول: کد نویسی بهینه ارسال پارامتر برای 200 چک باکس در StimulReport

    نقل قول نوشته شده توسط NasimBamdad مشاهده تاپیک
    مشکل من با کوری ها سمت C#‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ اش نیست . موضوع من سمت گزارشش هست .

    اینطور که من فهمیدم معادل این 200 تا چک باکس رو باید روی فرم گزارش طراحی کنم . این درسته ؟ الان همین قسمت اش مانده
    فرض کنید قرار باشه کاربر یک چکباکس جدید ایجاد کنه. راه منطقیش به نظر من اصلا نباید تک تک ایجاد کنید، وقتی دیتاسورس دارید میتونید از کامپوننتهای خود استیمول استفاده کنید.
    نمونه زیر رو با کامپوننت cross-tab ایجاد کردم. البته به ازای هر تگ یک سطر ایجاد میکنه.

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,307

    نقل قول: کد نویسی بهینه ارسال پارامتر برای 200 چک باکس در StimulReport

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    فرض کنید قرار باشه کاربر یک چکباکس جدید ایجاد کنه. راه منطقیش به نظر من اصلا نباید تک تک ایجاد کنید، وقتی دیتاسورس دارید میتونید از کامپوننتهای خود استیمول استفاده کنید.
    نمونه زیر رو با کامپوننت cross-tab ایجاد کردم. البته به ازای هر تگ یک سطر ایجاد میکنه.

    ممنونم . لطف می کنید . خیلی نظر عالی بود . میشه زحمت بکشید فایل گزارش بدید ؟

    و اینکه جناب افزاد عزیز گزارش بنده باید عینا و دقیق مثل لینک زیر بشه

    http://82.102.11.2/ch2.jpg

    که اینطور کامپوننتی فکر نکنم وجود داشته باشه توی StimulReport چرا که از وزارت خانه دستور هست که شکل فرم به این صورت باشه
    آخرین ویرایش به وسیله NasimBamdad : یک شنبه 21 مرداد 1397 در 00:32 صبح

  9. #9

    نقل قول: کد نویسی بهینه ارسال پارامتر برای 200 چک باکس در StimulReport

    نقل قول نوشته شده توسط NasimBamdad مشاهده تاپیک
    ...
    و اینکه جناب افزاد عزیز گزارش بنده باید عینا و دقیق مثل لینک زیر بشه
    مظورت از عینا چیه؟ همه چکباکسها در یک ستون منظورت هست؟

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,307

    نقل قول: کد نویسی بهینه ارسال پارامتر برای 200 چک باکس در StimulReport

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    مظورت از عینا چیه؟ همه چکباکسها در یک ستون منظورت هست؟
    بله در یک ستون

    دقیقا مثل همین عکس میشه یه نگاهی بندازید
    http://82.102.11.2/ch2.jpg

  11. #11

    نقل قول: کد نویسی بهینه ارسال پارامتر برای 200 چک باکس در StimulReport

    نقل قول نوشته شده توسط NasimBamdad مشاهده تاپیک
    بله در یک ستون

    دقیقا مثل همین عکس میشه یه نگاهی بندازید
    http://82.102.11.2/ch2.jpg
    راهی که به نظر من میرسه دو تاست.
    یکی اینکه همون عکسی که من ارسال کردم رو در نظر بگیرید. در اینصورت بعد از ارسال دیتا به گزارش روی کامپوننتهای جدول پیمایش کنید و border سلولهایی که یک گروه هستند را تغییر بدید تا خطی بینشون نباشه. یه مقدار دقت میخواد که بتونید تشخیص بدید کدام سلول باید اصلاح بشه.

    راه دوم راحت تر هست
    سمت برنامه یک دیتاتیبل با حداقل 3 ستون ایجاد کنید. (عضوبدن، گروه تگ، تگ)
    باید متن تگها را به همراه یکی از کاراکترهای یا به صورت یک رشته به هم ملحق کنید و به همراه نام عضو و گروه تگ به دیتاتیبل اضافه کنید. در گزارش هم از یک cross-tab باید استفاده کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : سه شنبه 23 مرداد 1397 در 03:36 صبح

  12. #12

    نقل قول: کد نویسی بهینه ارسال پارامتر برای 200 چک باکس در StimulReport

    ان هم فایل گزارش روش دوم
    http://s8.picofile.com/file/83345312...ayene.mrt.html
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : سه شنبه 23 مرداد 1397 در 23:28 عصر

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,307

    نقل قول: کد نویسی بهینه ارسال پارامتر برای 200 چک باکس در StimulReport

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    ان هم فایل گزارش روش دوم
    http://s8.picofile.com/file/83345312...ayene.mrt.html
    ممنونم و سپاس . ببخشید این کامپوننت CrossTab رو دارم از اول می سازم بر اساس ستون های خودم . اما به شکلی که شما انجام دادید نشد . نمی دونم چرا .

    همش یه ستون Total میاد وسط . در عکس هست . مشکل کار کجاست
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg tt.jpg‏ (98.8 کیلوبایت, 44 دیدار)

  14. #14

    نقل قول: کد نویسی بهینه ارسال پارامتر برای 200 چک باکس در StimulReport

    از قسمت rows آیتم هاش رو انتخاب و پراپرتی show total را false کنید.

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,307

    نقل قول: کد نویسی بهینه ارسال پارامتر برای 200 چک باکس در StimulReport

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    از قسمت rows آیتم هاش رو انتخاب و پراپرتی show total را false کنید.
    سپاس حل شد .

    2 تا مشکل دیگه هست . یکی اینکه من سمت راست ترین حالت قرارش دادم .اما بازم یه فاصله خالی وجود داره . چه طوری باید تنظیم بشه
    دوم اینکه یک ستون اضافی آخر این کراس تب وجود داره که با مستطیل قرمز مشخص شده . چه طوری حذف اش کنم ؟
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg tt2.jpg‏ (25.9 کیلوبایت, 42 دیدار)
    • نوع فایل: jpg tt1.jpg‏ (72.0 کیلوبایت, 41 دیدار)

  16. #16

    نقل قول: کد نویسی بهینه ارسال پارامتر برای 200 چک باکس در StimulReport

    پراپرتی horizontal alignment را تنظیم کنید.

    در مورد اون ستون اضافه نمیدونم چرا حذف نمیشه ولی میشه یک ستون بدون محتوا و بدون بوردر داشت، برای این کار یک ستون به قسمت summary اضافه کنید(فرقی نمیکنه چه ستونی)خصوصیت text و display value این ستون رو خالی کنید و border را روی none بزارید.

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,307

    نقل قول: کد نویسی بهینه ارسال پارامتر برای 200 چک باکس در StimulReport

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    پراپرتی horizontal alignment را تنظیم کنید.

    در مورد اون ستون اضافه نمیدونم چرا حذف نمیشه ولی میشه یک ستون بدون محتوا و بدون بوردر داشت، برای این کار یک ستون به قسمت summary اضافه کنید(فرقی نمیکنه چه ستونی)خصوصیت text و display value این ستون رو خالی کنید و border را روی none بزارید.
    ممنونم ، حل شد این مورد با افزودن اون ستون اضافه. ولی بازم نمیاد سمت راست ترین . زیادی کراس تب هم کوچیک کنم که اصلا میشه 2 صفحه کنار هم .
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg crs.jpg‏ (55.7 کیلوبایت, 29 دیدار)
    آخرین ویرایش به وسیله NasimBamdad : دوشنبه 29 مرداد 1397 در 23:22 عصر

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,307

    نقل قول: کد نویسی بهینه ارسال پارامتر برای 200 چک باکس در StimulReport

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    راهی که به نظر من میرسه دو تاست.
    یکی اینکه همون عکسی که من ارسال کردم رو در نظر بگیرید. در اینصورت بعد از ارسال دیتا به گزارش روی کامپوننتهای جدول پیمایش کنید و border سلولهایی که یک گروه هستند را تغییر بدید تا خطی بینشون نباشه. یه مقدار دقت میخواد که بتونید تشخیص بدید کدام سلول باید اصلاح بشه.

    راه دوم راحت تر هست
    سمت برنامه یک دیتاتیبل با حداقل 3 ستون ایجاد کنید. (عضوبدن، گروه تگ، تگ)
    باید متن تگها را به همراه یکی از کاراکترهای یا به صورت یک رشته به هم ملحق کنید و به همراه نام عضو و گروه تگ به دیتاتیبل اضافه کنید. در گزارش هم از یک cross-tab باید استفاده کنید.
    فکر می کنم راه حل دوم برام بهتر باشه

    فقط یه سوال دارم ، این کراس تب و ... مشکلش اینه که بر اساس کوری بنده میاد تگ اونایی که تیک خوردن رو نمایش میده . در صورتی که نیاز هست همه گزینه ها نمایش داده بشه ولی اونا که تیک خوردن تیک بخوره .

  19. #19

    نقل قول: کد نویسی بهینه ارسال پارامتر برای 200 چک باکس در StimulReport

    کوئری رو اصلاح کنید. در صورت نیاز از cross join و left join استفاده کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : یک شنبه 04 شهریور 1397 در 01:40 صبح

  20. #20
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,307

    نقل قول: کد نویسی بهینه ارسال پارامتر برای 200 چک باکس در StimulReport

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    راهی که به نظر من میرسه دو تاست.
    یکی اینکه همون عکسی که من ارسال کردم رو در نظر بگیرید. در اینصورت بعد از ارسال دیتا به گزارش روی کامپوننتهای جدول پیمایش کنید و border سلولهایی که یک گروه هستند را تغییر بدید تا خطی بینشون نباشه. یه مقدار دقت میخواد که بتونید تشخیص بدید کدام سلول باید اصلاح بشه.

    راه دوم راحت تر هست
    سمت برنامه یک دیتاتیبل با حداقل 3 ستون ایجاد کنید. (عضوبدن، گروه تگ، تگ)
    باید متن تگها را به همراه یکی از کاراکترهای یا به صورت یک رشته به هم ملحق کنید و به همراه نام عضو و گروه تگ به دیتاتیبل اضافه کنید. در گزارش هم از یک cross-tab باید استفاده کنید.
    بخشید برای راه دوم کاراکتر تیک رو پیدا نمی کنم هرچی گوگل کردم . تیک خورده یا نخورده !
    ب

  21. #21

    نقل قول: کد نویسی بهینه ارسال پارامتر برای 200 چک باکس در StimulReport

    نقل قول نوشته شده توسط NasimBamdad مشاهده تاپیک
    بخشید برای راه دوم کاراکتر تیک رو پیدا نمی کنم هرچی گوگل کردم . تیک خورده یا نخورده !
    ب
    همین هایی هست که گذاشتم. ازش کپی کنید.

  22. #22
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,307

    نقل قول: کد نویسی بهینه ارسال پارامتر برای 200 چک باکس در StimulReport

    سپاس فراوان بالاخره دیتاتیبل درست شد و از روش دم یعنی ارسال کاراکتر های تیک خورده و نخورده استفاده کردم .

    اما با Align کردن ستون ها مشکل دارم . , نمی تونم توی یک صفحه جاش بدم . فکر می کنم مشکل از اینه که در ستون سوم طول رشته ام زیاده و باید Break بشه و به سطر دوم بره ، اما نمیشه
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: png ccc.png‏ (46.0 کیلوبایت, 15 دیدار)

  23. #23
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,307

    نقل قول: کد نویسی بهینه ارسال پارامتر برای 200 چک باکس در StimulReport

    از Word Wrap هم استفاده کردم نشد

  24. #24

    نقل قول: کد نویسی بهینه ارسال پارامتر برای 200 چک باکس در StimulReport

    پراپرتی horizontal alignment جدول را روی width قرار بدید.

  25. #25
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,307

    نقل قول: کد نویسی بهینه ارسال پارامتر برای 200 چک باکس در StimulReport

    قراردادم نشد. راستی یه سوالی چرا باید کراس تب رو توی یک دیتاباند قرار بدم ؟ ضرورتی داره ؟

    عکس پیوست کردم .

    اینم فایل گزارش

    http://s8.picofile.com/file/83355611...iresh.mrt.html
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  26. #26
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,307

    نقل قول: کد نویسی بهینه ارسال پارامتر برای 200 چک باکس در StimulReport

    راهی نیست یعنی ؟ امکانش نیست کمک کنید ؟

تاپیک های مشابه

  1. ایجاد چک باکس در stimulReport
    نوشته شده توسط dadakian در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 28 مرداد 1392, 20:01 عصر
  2. مشکل در کد نویسی برای چک باکس در فست ریپورت
    نوشته شده توسط soft-c در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 23 تیر 1392, 12:37 عصر
  3. ارسال پارامتر برای SP هنگام اجرا در یک DataSetProvider
    نوشته شده توسط www2006 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 28 آذر 1389, 22:47 عصر
  4. تعریف ایونت برای سلول چک باکس در دیتاگرید ویو
    نوشته شده توسط Sal_64 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 13 دی 1387, 18:39 عصر
  5. ارسال پارامتر براي صفحه اي ديگر در html
    نوشته شده توسط آرام جان گل در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 03 آذر 1387, 11:17 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •