نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مخفی کردن تکس در استمل سافت

  1. #1

    مخفی کردن تکس در استمل سافت

    سلام
    من یک فیلد دارم که مقدار عددی میگیره
    میخوام وقتی که این فیلد کوچکتر از صفر بود خودش و دوتا تکس باکس دیگر در گزارش مخفی بشن؟

    چیکار باید برای اینکار انجام بدم؟

    پ ن : (فرقی نداره از خود سی شارپ کد بزنم و یا تو خود استیمول سافت دستورش را قرار بدم)

    تشکر

  2. #2
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: مخفی کردن تکس در استمل سافت

    سلام
    دوست عزیزم حسین آقا
    از این کد تو سی شارپ استفاده کن

    private StiReport sti;
    sti.Load(Application.StartupPath + @"\report.mrt");


    StiText txt = sti.GetComponents()["ID"] as StiText;
    txt.Enabled = false;

    یک نقطه بیشتر فرق بین رحیم و رجیم نیست...از نقطه ای بترس که شیطانیت می کند

    ________________________

  3. #3

    نقل قول: مخفی کردن تکس در استمل سافت

    تشکر مهندس

    عالی بود.
    آخرین ویرایش به وسیله sg.programmer : یک شنبه 21 مرداد 1397 در 15:02 عصر

تاپیک های مشابه

  1. مخفی کردن فایل در برنامه
    نوشته شده توسط senator_aka در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 05 اسفند 1386, 11:48 صبح
  2. وجود مشکل در هنگام مخفی کردن دکمه در گرید ویو
    نوشته شده توسط hamhik در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 26 فروردین 1386, 22:07 عصر
  3. مخفی کردن TaskBar در Windows XP
    نوشته شده توسط sm در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 04 آذر 1383, 23:23 عصر
  4. اشکال در مخفی کردن برنامه در Task List win XP
    نوشته شده توسط houshmand در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 13 آذر 1382, 21:57 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •