نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: نصب دیتابیس بصورت خودکار در سیستم مقصد با استفاده از script sql server در entity framework

  1. #1

    نصب دیتابیس بصورت خودکار در سیستم مقصد با استفاده از script sql server در entity framework

    سلام دوستان. یک دیتابیس دارم با کلی دیتا. اسکریپت این دیتابیس رو گرفتم . راهی هست که در سی شارپ ، این دیتابیس در اجرای بار اول برنامه بطور خودکار نصب بشه؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: نصب دیتابیس بصورت خودکار در سیستم مقصد با استفاده از script sql server در entity framework

    به نظرم به جای Script از فول بک آپ استفاده کنید .

    در ابتدا به دیتابیس Master متصل بشید و بعد دستور Restore رو اجرا کنید .

  3. #3

    نقل قول: نصب دیتابیس بصورت خودکار در سیستم مقصد با استفاده از script sql server در entity framework

    نقل قول نوشته شده توسط farzane- مشاهده تاپیک
    سلام دوستان. یک دیتابیس دارم با کلی دیتا. اسکریپت این دیتابیس رو گرفتم . راهی هست که در سی شارپ ، این دیتابیس در اجرای بار اول برنامه بطور خودکار نصب بشه؟
    از اتصال کانکشن استرینگ مطمئن باشید بعدش میتونید کدهارو اجرا کنید
    public static string path = "script.sql";


    //Read Script
    private static string GetScript()
    {
    var file = new FileInfo(path);


    string script = file.OpenText().ReadToEnd();
    return script;
    }

     public static void ExecuteScript()
    {
    if (File.Exists(path))
    {
    string script = GetScript();


    var splitter = new[] { "\r\nGO\r\n" };
    string[] commandTexts = script.Split(splitter,
    StringSplitOptions.RemoveEmptyEntries);
    foreach (string commandText in commandTexts)
    {
    using (var ctx = new ClassSRMDataContext(Config.connection))
    {
    if (!string.IsNullOrEmpty(commandText))
    {
    ctx.ExecuteCommand(commandText);
    }
    }
    }
    }
    }

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 17 مرداد 1394, 21:54 عصر
  2. سوال: انتقال اطلاعات از windows form به dataGridView با استفاده از C#‎,sql server 2008 ,ado.net
    نوشته شده توسط nasimsltn7@gmail.com در بخش C#‎‎
    پاسخ: 17
    آخرین پست: شنبه 12 فروردین 1391, 23:48 عصر
  3. سوال: ارتباط بین سیستم ها با استفاده از موبایل
    نوشته شده توسط visual_sadegh در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 03 دی 1387, 08:52 صبح
  4. ایجاد سیستم پذیرش با استفاده از فابل
    نوشته شده توسط BJ2349 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 18 تیر 1387, 11:11 صبح
  5. در آوردن اطلاعت از یک جدول با استفاده از درستورات SQL
    نوشته شده توسط محسن بابائی در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 22 تیر 1385, 10:20 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •