نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: اسپم شدن ایمیل ارسالی با تابع mail

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    اسپم شدن ایمیل ارسالی با تابع mail

    سلام دوستان

    چرا با تابع mail در php وقتی ایمیل ارسال میشه در پوشه spam میره...برای شما هم اینطوریه؟



    این مورد اسپم شدن رو نمیشه دراین تابع حل کرد ؟


    خیلی جاها گفته شده بجای این تابع از پروتکل smtp استفاده بشه.

    $email_from = $_POST['mail'];
    $email_subject = $_POST['subject'];
    $email_message = $_POST['msg'];

    $email_to = "samisoft@gmail.com";

    $headers = 'From: '.$email_from."\r\n".'Reply-To: '.$email_from."\r\n" .'X-Mailer: PHP/' . phpversion();
    @mail($email_to, $email_subject, $email_message, $headers);


    همچنین در تابع نمیدونم چرا وقتی ایمیل فرستنده رو از یاهو میزارم ارسال نمیشه !! یعنی
    $email_from ="samisoft@yahoo.com";
    آخرین ویرایش به وسیله samiasoft : یک شنبه 21 مرداد 1397 در 00:29 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: اسپم شدن ایمیل ارسالی با تابع mail

    سلام

    هدر براش ست کن


    $headers  = 'MIME-Version: 1.0' . "\r\n";
    $headers .= 'Content-type: text/html; charset=iso-8859-1' . "\r\n";

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: اسپم شدن ایمیل ارسالی با تابع mail

    وقتی با smtp بفرستی اعتبار پیدا میکنه ایمیل و احتمال اسپم شدنش کمتره
    به طور خلاصه فرقشون مثل یه نامه بی نام و نشان هستش در برابر یه نامه که نویسندش امضاش کرده و مشخصه که کی نوشته

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: اسپم شدن ایمیل ارسالی با تابع mail

    اینو لطفا مطالعه نمایید:

    https://stackoverflow.com/questions/...to-junk-folder

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل با اسپم شدن ایمیل
    نوشته شده توسط hno2005 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 04 خرداد 1391, 14:35 عصر
  2. مشکل با اسپم شدن ایمیل های ارسالی
    نوشته شده توسط hno2005 در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 07 اسفند 1390, 21:26 عصر
  3. سوال: ارسال ايميل با تابع mail در php
    نوشته شده توسط elyasmohaddes در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 06 مرداد 1390, 02:51 صبح
  4. سوال: مشکل در ایمیل ارسالی توسط تابع mail
    نوشته شده توسط ahmadbadpey در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 30 اسفند 1387, 23:50 عصر
  5. مشکل در ارسال ایمیل با تابع mail
    نوشته شده توسط amircoco در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 05 مهر 1387, 20:09 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •