نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: اتصال به Mysql در سی شارپ و مشکل با یونیکد - جستجو شده اما حل نشده

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    354

    Post اتصال به Mysql در سی شارپ و مشکل با یونیکد - جستجو شده اما حل نشده

    دوستان سلام

    طبق عنوان مطرح شده، اطلاعات رو به زبان فارسی مینویسم و از طریق mysqlcon و mysqlcom عملیات insert رو انجام میدم؛ اما فیلدهایی که به زبان فارسی هستند به صورت ????? نشون داده میشه.

    در کانکشن استرینگ برنامه سی شارپ، عبارت charset=utf8 با رعایت کوچکی حروف نوشته شد، جواب نداد.


    فیلدها به نوع داده های Varchar , Char , Text , Long Text هم تغییر داده شد، جواب نداد.

    Collation دیتابیس به انواع مختلف UTF-8* تغییر داد شد، جواب نداد

    دیتابیس عوض شد، یکی دیگه از نو ساخته شد با انواع Collation های مختلف تست شد، باز هم جواب نداد . . .

    راهکاری دارین دوستان؟ یک هفته ای هست درگیر هستم به شدت...



    Server charset: UTF-8 Unicode (utf8)


    Server Version: 5.5.58-0ubuntu0.14.04.1 - (Ubuntu)


    برای دیتابیس از وب سایت freesqldatabase.com استفاده میکنم.

    ممنونم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: اتصال به Mysql در سی شارپ و مشکل با یونیکد - جستجو شده اما حل نشده

    منم این مشکل رو داشتم.
    این دو خط رو تست کنید ببینید حل میشه.

    String s2 = new String(bytes, "UTF-8");
    String decoded = new String(encoded.getBytes("ISO-8859-1"));


    ولی اگه حل نشد توصیه میکنم از یک وب سرویس واسط استفاده کنید مثل زبان پی اچ پی . چون اگر قصد اتصال به دیتابیس هاست رو داشته باشید بعدا به مشکل برمیخورید(بستن ریموت مای اس کیو ال توسط هاست و عدم اتصال مستقیم به دیتابیس) مگر اینکه سرور شخصی تهیه کنید و اقدام به نصب مای اس کیو ال کنید.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    354

    نقل قول: اتصال به Mysql در سی شارپ و مشکل با یونیکد - جستجو شده اما حل نشده

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    منم این مشکل رو داشتم.
    این دو خط رو تست کنید ببینید حل میشه.

    String s2 = new String(bytes, "UTF-8");
    String decoded = new String(encoded.getBytes("ISO-8859-1"));


    ولی اگه حل نشد توصیه میکنم از یک وب سرویس واسط استفاده کنید مثل زبان پی اچ پی . چون اگر قصد اتصال به دیتابیس هاست رو داشته باشید بعدا به مشکل برمیخورید(بستن ریموت مای اس کیو ال توسط هاست و عدم اتصال مستقیم به دیتابیس) مگر اینکه سرور شخصی تهیه کنید و اقدام به نصب مای اس کیو ال کنید.

    ممنون

    حلش کردم.

    charset=utf8 رو به آخر کانکشن استرینگ اضافه کردم.

    Collation دیتابیس و جدول ها و تمامی ستون ها رو به صورت utf8_general_ci تنظیم کردم.

    اشتباه اینجا بود که بنده فقط collation جدول ها و ستون ها رو تنظیم میکردم.



    در مورد وب سرویس
    هم ممنون که اطلاع رسانی کردین. راهکار درستشم هم همینه. این کار (اتصال ریموت) موقتیه و در آینده وب سرویسش میشه.

    البته من جستجو کردم برای نمونه ای از وب سرویس که در یکی از تاپیک ها به پست شما رسیدم که یک نمونه وب سرویس قرار داده بودین ولی هنوز چکش نکردم.

    صمیمانه ممنونم

تاپیک های مشابه

  1. اتصال به mysql در play framework و مشکل با evolutionها
    نوشته شده توسط golsa_6 در بخش Java EE : نگارش سازمانی جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 03 اسفند 1394, 05:26 صبح
  2. اتصال به اینترنت در سی شارپ
    نوشته شده توسط m110_110 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 11
    آخرین پست: شنبه 16 شهریور 1392, 16:44 عصر
  3. سوال: اتصال به مودم در سی شارپ
    نوشته شده توسط ahangari365 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 22 فروردین 1390, 14:40 عصر
  4. سوال: اتصال به اکسس در سی شارپ
    نوشته شده توسط programerinfonet در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 18 فروردین 1390, 19:34 عصر
  5. اتصال به دیتابیس در سی شارپ
    نوشته شده توسط abitanha در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 27 آذر 1385, 20:54 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •