نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: اجرا ajax با رویداد click یا enter

  1. #1

    اجرا ajax با رویداد click یا enter

    سلام
    فرض کنید کدزیر را داریم

    <!DOCTYPE html>
    <html lang="en">


    <head>
    <meta charset="UTF-8">
    <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1.0">
    <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="ie=edge">
    <title>Document</title>
    </head>


    <body>
    <label for="txtNumber">Number</label>
    <input type="text" id="number" name="txtNumber">
    <button type="submit" id="findCalc">جتسجو</button>
    </body>


    </html>


    حال می خواهم هرگاه روی button کلیک کردم یا enter را در txt مربوطه زدم یک عملیات ajax انجام شود
    می دانم برای یکی از این حالتها کد بنویسم اما نمی دانم چه دستوری بنویسم که هرکدام از دوکار بالا انجام شد ajax انجام شود
    باتشکر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    249

    نقل قول: اجرا ajax با رویداد click یا enter

    سلام

    کد کلیک رو باتن :

    $("#findCalc").click(function () {

    // ajax


    });
    آخرین ویرایش به وسیله ghossein : یک شنبه 21 مرداد 1397 در 10:08 صبح

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    249

    نقل قول: اجرا ajax با رویداد click یا enter

    سلام

    کد اجرا شدن تابعی بعد از زدن اینتر در تکست باکس :

            $('#number').keypress(function (e) {

    var code = e.keyCode ? e.keyCode : e.which;
    if (code.toString() == 13 && $("#number").val() != "") {



    // ajax


    return false;
    }


    if (code.toString() == 13 && $("#number").val() == "") {
    return false;
    }
    });

تاپیک های مشابه

  1. گزارش سازي زمان اجرا با Crysatl Report يا FastReport
    نوشته شده توسط l7i7l7 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 07 شهریور 1388, 13:10 عصر
  2. عدم اجرا کد در رویداد SelectedIndexChanged گریدویو با استفاده از UpdatePanel
    نوشته شده توسط YourWorldToday در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 02 اردیبهشت 1388, 19:02 عصر
  3. کنترل روی محتویات سلول DataGridView با زدن کلید Tab,Enter و یا کلید دیگر
    نوشته شده توسط saghez در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 30 دی 1387, 21:52 عصر
  4. پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 20 مرداد 1384, 14:52 عصر
  5. Attatch کردن رویداد Click به یک کنترل در زمان اجرا
    نوشته شده توسط amin joon در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 12
    آخرین پست: یک شنبه 20 دی 1383, 07:39 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •