نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: تبدیل اعداد یک فایل

  1. #1

    Question تبدیل اعداد یک فایل

    سلام من یک فایل .mat دارم که اعدا 0 و 1 و 2 و 3 توش هست میخوام این اعداد به ترتیب تبدیل بشن به کدهای 000 و 100 و 010 و 001 و دوباره توی یک فایل .mat ذخیره بشن کد تبدیل اعداد و به صورت زیر نوشتم منتها ذخیره اون ها توی یک فایل و نمیدونم

    [L, D] = size(Target3Qun);for i = 1:L
    for j = 1:D
    switch Target3Qun(i,j)
    case 0
    Target3Qun(i,j) == 000
    case 1
    Target3Qun(i,j) == 100
    case 2
    Target3Qun(i,j) == 010
    case 3
    Target3Qun(i,j) == 001
    end
    t = Target3Qun(i,j);
    end
    end

  2. #2

    نقل قول: تبدیل اعداد یک فایل

    نقل قول نوشته شده توسط zahra.mf مشاهده تاپیک
    سلام من یک فایل .mat دارم که اعدا 0 و 1 و 2 و 3 توش هست میخوام این اعداد به ترتیب تبدیل بشن به کدهای 000 و 100 و 010 و 001 و دوباره توی یک فایل .mat ذخیره بشن کد تبدیل اعداد و به صورت زیر نوشتم منتها ذخیره اون ها توی یک فایل و نمیدونم

    [L, D] = size(Target3Qun);for i = 1:L
    for j = 1:D
    switch Target3Qun(i,j)
    case 0
    Target3Qun(i,j) == 000
    case 1
    Target3Qun(i,j) == 100
    case 2
    Target3Qun(i,j) == 010
    case 3
    Target3Qun(i,j) == 001
    end
    t = Target3Qun(i,j);
    end
    end
    سلام
    نمیدونم توی این تاپیک جوابتونو گرفتین یا نه؟ ولی به نظر نمیاد کدی که نوشتین بتونه کاری که میخواید رو انجام بده. (به علت استفاده از "=="، مقدار جدیدی به درایه ماتریس نسبت داده نمیشه.)
    به هر حال برای سیو کردن یک متغیر به صورت فایل .mat، میشه از کد زیر استفاده کنید:

    save('vart','t');

    کد بالا متغیر t رو در فایل vart.mat در مسیر اجرای کد ذخیره میکنه.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 03 مهر 1393, 09:09 صبح
  2. سوال: تبدیل اعداد یک رشته به کاراکتر متناظرش
    نوشته شده توسط ***BiDaK*** در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 07 خرداد 1391, 00:51 صبح
  3. سوال: تبدیل اطلاعات یک فایل متنی (txt) و وارد کردن آنها به بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط hamid-nic در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 15
    آخرین پست: جمعه 05 آذر 1389, 20:12 عصر
  4. تبدیل زبان یک فایل متنی توسط VB
    نوشته شده توسط اکبری در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 21 بهمن 1386, 13:13 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •