نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: سوال: خواندن از روی sqlite روی spinner

  1. #1

    سوال: خواندن از روی sqlite روی spinner

    با سلام
    هر چی میگردم نمیتونم اینو پیدا کنم همه با sqliteOpenHelper کار میکنند من اصلا از این تکنیک خوشم نمیاد و کار نمیکنم
    با فقط sqliteDataBase
    اینم ممکنه آخرین سوالم باشه اینجا چون قبلی رو کسی جواب نداد
    https://barnamenevis.org/showthread.p...%D8%A7-TabHost

  2. #2

    نقل قول: سوال: خواندن از روی sqlite روی spinner

    نقل قول نوشته شده توسط capitan_nemesis مشاهده تاپیک
    با سلام
    هر چی میگردم نمیتونم اینو پیدا کنم همه با sqliteOpenHelper کار میکنند من اصلا از این تکنیک خوشم نمیاد و کار نمیکنم
    با فقط sqliteDataBase
    اینم ممکنه آخرین سوالم باشه اینجا چون قبلی رو کسی جواب نداد
    https://barnamenevis.org/showthread.p...%D8%A7-TabHost
    دنبال چی هستید؟ که پیدا نکردید!
    برای استفاده از Sqlite تو اندروید می تونید از کلاس های داخلی اندروید استفاده کنید و خودتون کنترل بر روی نوشتن و خواندن از دیتابیس را انجام بدید که باید از SqliteOpenHelper و ... استفاده کنید
    اگر هم که دنبال ماژولار نوشتن و رعایت تکنیک های +FURPS / FURPS در ساخت نرم افزارتون هستید می تونید از ORM های اندروید والبته ORM خود گوگل android.arch.persistence.room استفاده کنید و دیگه کاری با کلاسهای wrapper اندروید ندارید البته برای استفاده از ORM ها باید با الگوهای طراحی جاوا به خوبی آشنایی داشته باشید.
    و اگر بازهم به چالش کشیدن برنامه نویسی خودتون هستید می تونید سورس آمالگام Sqlite که به زبان C نوشته شده دریافت کنید و کامپایل کنید و با استفاده از ویژوال سی کلاسهای خواندن و نوشتن دردیتابیس را در وی سی بنویسید وبه صورت یک استاتیک لایبرری به وسیله JNI اندروید استفاده کنید.(البته این روش به غیر از پیچیدگی بسیار زیاد تفاوتی محسوس با دو روش قبلی نداره)

  3. #3

    نقل قول: سوال: خواندن از روی sqlite روی spinner

    با سلام
    نه از ORM نمیخوام استفاده کنم فقط اینو میخوام می
    ردم همه با SqliteOpenHelper نوشته من دنبال SqliteDataBase هستم اینم هر ساتی سرچ میکنم نمیاره تو youtube سرچ کنم اونم نشد
    همین
    یه کد دارم استفاده میکنم اونم مال ListView هستش

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hharddy
    تاریخ عضویت
    اسفند 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    383

    نقل قول: سوال: خواندن از روی sqlite روی spinner

    نقل قول نوشته شده توسط capitan_nemesis مشاهده تاپیک
    با سلام
    نه از ORM نمیخوام استفاده کنم فقط اینو میخوام می
    ردم همه با SqliteOpenHelper نوشته من دنبال SqliteDataBase هستم اینم هر ساتی سرچ میکنم نمیاره تو youtube سرچ کنم اونم نشد
    همین
    یه کد دارم استفاده میکنم اونم مال ListView هستش
    خب با همون کد لیست ویو که دارید اسپینر و مقدار دهی کنید فرقی نداره وقت ویجت شما عوض میشه.

  5. #5

    نقل قول: سوال: خواندن از روی sqlite روی spinner

    نقل قول نوشته شده توسط capitan_nemesis مشاهده تاپیک
    با سلام
    نه از ORM نمیخوام استفاده کنم فقط اینو میخوام می
    ردم همه با SqliteOpenHelper نوشته من دنبال SqliteDataBase هستم اینم هر ساتی سرچ میکنم نمیاره تو youtube سرچ کنم اونم نشد
    همین
    یه کد دارم استفاده میکنم اونم مال ListView هستش
    دوست عزیز SqliteDatabase جزیی از کتابخانه های اندروید هست این دوتا کلاس با هم در ارتباط هستند و جزیی از اندروید! منظورتون نحوه استفاده از این کلاس هست براتون نمونه سورس بذارم!

  6. #6

    نقل قول: سوال: خواندن از روی sqlite روی spinner

    من خودش رو بلدم ذخیره کنه یا روی لیست ویو بخونه اما روی اسپینر همین کد رو میزنم نمیخونه یا میپره بیرون

  7. #7

    نقل قول: سوال: خواندن از روی sqlite روی spinner

    این کد رو برای لیست انجام دادم

    try{

    ListView bankListView = findViewById(R.id.bankListView);
    ArrayList<BankModel> BankModels = new ArrayList<>();
    db = openOrCreateDatabase("myData.db", MODE_PRIVATE, null);
    Cursor resultBank = db.rawQuery("SELECT * FROM bank",null);

    resultBank.moveToFirst();
    while (resultBank.isAfterLast() == false)
    {
    nameBank = resultBank.getString(4);
    branchBank = resultBank.getString(1);
    bankBank = resultBank.getInt(2);
    moneyBank = resultBank.getInt(3);

    BankModel bankModel = new BankModel(nameBank,branchBank,bankBank,moneyBank);
    BankModels.add(bankModel);

    resultBank.moveToNext();
    }

    BankAdap bankAdap = new BankAdap(MainActivity.this,R.layout.bank_raw,BankModels);
    bankListView.setAdapter(bankAdap);

    }catch (Exception e){
    Log.i("sql",e.getMessage());
    }

    میشه کد رو برای اسپینر برای بفرستین ؟
    ممنون

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 30 دی 1392, 19:34 عصر
  2. سوال: خواندن از روی فایل
    نوشته شده توسط m2011kh در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 31 مرداد 1391, 23:07 عصر
  3. سوال: خواندن از روی فایل txt
    نوشته شده توسط aagghh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 17 فروردین 1390, 19:46 عصر
  4. سوال: سوال در مورد خواندن از روي فايل ( كار بر روي فايل)
    نوشته شده توسط ablofazlkianianboohi در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 20 دی 1389, 14:58 عصر
  5. سوال : خواندن از XML به صورت node به node
    نوشته شده توسط aligator در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 07 مهر 1384, 19:01 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •