نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: رنگ کردن درون شکل دلخواه

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    shahrekord
    پست
    279

    رنگ کردن درون شکل دلخواه

    سلام.
    من چندضلعی با drawpath رسم کردم. میشه خطوط دور شکل با رنگ داخل شکل یکی نباشه؟


    ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله afi_program : یک شنبه 21 مرداد 1397 در 14:26 عصر

  2. #2

    نقل قول: رنگ کردن درون شکل دلخواه

    نقل قول نوشته شده توسط afi_program مشاهده تاپیک
    سلام.
    من چندضلعی با drawpath رسم کردم. میشه خطوط دور شکل با رنگ داخل شکل یکی نباشه؟


    ممنون


    private final RectF mBorderRect = new RectF();
    private final RectF mDrawableRect = new RectF();
    private final Paint mFillPaint = new Paint();
    mFillPaint.setColor(fillColor); // set custom color
    mFillPaint.setStyle(Paint.Style.FILL);
    mFillPaint.setAntiAlias(true);

    private float mDrawableRadius;
    mDrawableRadius = Math.min(mDrawableRect.height() / 2.0f, mDrawableRect.width() / 2.0f);
    mBorderRect.set(calculateBounds());
    mDrawableRect.set(mBorderRect);

    @Override
    protected void onDraw(Canvas canvas) {
    if (mDisableCircularTransformation) {
    super.onDraw(canvas);
    return;
    }

    canvas.drawCircle(mDrawableRect.centerX(), mDrawableRect.centerY(), mDrawableRadius, mFillPaint);
    }

    private RectF calculateBounds() {
    int availableWidth = getWidth() - getPaddingLeft() - getPaddingRight();
    int availableHeight = getHeight() - getPaddingTop() - getPaddingBottom();

    int sideLength = Math.min(availableWidth, availableHeight);

    float left = getPaddingLeft() + (availableWidth - sideLength) / 2f;
    float top = getPaddingTop() + (availableHeight - sideLength) / 2f;

    return new RectF(left, top, left + sideLength, top + sideLength);
    }


  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    shahrekord
    پست
    279

    نقل قول: رنگ کردن درون شکل دلخواه

    در ادامه سوال قبل:
    یک سری شکل رسم میکنم و بعد با استفاده از Path و canvas.clippath هر کدام از شکلها بعد از زدن یک دکمه رنگ میشوند. حالا میخوام که همونطوری که اینکار مرحله به مرحله روبه جلو انجام میشه برعکسش هم انجام بشه یعنی با زدن یک دکمه هربار یکی از اون شکلهای رنگ شده (آخرین) رنگش پاک بشه.
    ممنون میشم راهنمایی کنید

    موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. رنگ کردن سطرهای دلخواه در دیتا گرید wpf
    نوشته شده توسط MRasoul در بخش WPF
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 26 آذر 1393, 13:31 عصر
  2. كمك در مورد رنگ كردن شكل در جاوا با استفاده از bluej
    نوشته شده توسط akobar در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 29 اردیبهشت 1390, 18:42 عصر
  3. رنگ کردن شعاع دید یک نقطه درون چند ضلعی
    نوشته شده توسط atenaa در بخش برنامه نویسی مرتبط با بازی و گرافیک در VB6
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 30 آبان 1388, 12:39 عصر
  4. رنگ کردن داخل شکل
    نوشته شده توسط abbas.exe در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 04 آذر 1383, 04:23 صبح
  5. فرم به شکل دلخواه (درخواست کمک)
    نوشته شده توسط mnazari در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 30 فروردین 1382, 19:30 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •