نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: جدا کردن کلمه در جمله

  1. #1

    Question جدا کردن کلمه در جمله

    سلام .
    من به متن طولانی دارم که در جاهای مختلفش
    name = ali
    family = alian

    مثلا همچنین الگویی داره.
    من می خوام هر جا به name رسید کلمه جلوش رو برای من سیو کنه.
    آیا این کار امکان داره؟

  2. #2
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: جدا کردن کلمه در جمله

    سلام.
    تقریبا به این شکل می تونید به قسمتی که می خواید دسترسی داشته باشید:


    var name=text.Split("name =").Last().Split(" ").First();
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار AmiN0012
    تاریخ عضویت
    آبان 1394
    محل زندگی
    جویبار
    پست
    306

    نقل قول: جدا کردن کلمه در جمله

    سلام دوست عزیز.با تابع split که دوستمون نوشتن هم میشه.با regular expression هم میشه الگوی متناظر خودت رو از متن موردنظرت در بیاری(Regex)

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: جدا کردن کلمه در جمله

    نقل قول نوشته شده توسط مهرداد صفا مشاهده تاپیک
    سلام.
    تقریبا به این شکل می تونید به قسمتی که می خواید دسترسی داشته باشید:


    var name=text.Split("name =").Last().Split(" ").First();
    اگه اسم به صورت (امیر علی) نوشته شده باشه اونموقع این روش درست درنمیاد. همون
    regular expression رو سرچ کنید و الگوتون رو تو متن پیدا کنید و باهاش اسم هارو جدا کنید.

تاپیک های مشابه

  1. پیدا کردن کلمه در جمله
    نوشته شده توسط xrezax در بخش مدیریت دیتابیس (Database Administration)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 04 مرداد 1396, 16:20 عصر
  2. پیدا کردن یک کلمه در جمله و تغییر آن
    نوشته شده توسط xrezax در بخش MySQL
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 24 خرداد 1394, 23:35 عصر
  3. جدا کردن کلمات یک جمله و لیست کردن آن در جعبه لیست
    نوشته شده توسط parselearn در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 23 بهمن 1386, 07:23 صبح
  4. شمارش کلمه در جمله
    نوشته شده توسط cs_mania در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 26 مهر 1385, 11:32 صبح
  5. جدا کردن متن در یک مقدار استرینگ
    نوشته شده توسط Gladiator در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 06 دی 1382, 00:11 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •