نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: رفرش شدن listbox یا datagridview

  1. #1

    رفرش شدن listbox یا datagridview

    دوست عزیز سلام من میخوام یه اطلاعات اضافه کنم فرم2 باز میشه اطلاعاتو میزنم و ذخیره میکنم و فرم 2 رو میبندم حالا در فرم یک یه دونه لیست باکس یا دیتاگرید دارم میخوام ریفرش بشه و اطلاعاتی که جدید دادم تو لیست دیده بشه یه راهنمائی لطفا

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    پست
    94

    نقل قول: رفرش شدن لیست باکس یا دیتاگرید

    سلام
    شما باید TableAdapter رو رفرش کنی مثل کدی که در زیر قرار دادم
    this.TableAdapter.Fill(this.DataSet.tablename);

    فقط این کار رو باید در رویدادی انجام بدی که وقتی فرم اول لود میشه اجرا بشه مثل active البته رویداد های بهتری هم هست
    موفق باشی

تاپیک های مشابه

  1. سوال: رفرش شدن datagridview و تغییر اطلاعات بدون تغییر موقعیت select
    نوشته شده توسط علی فتحی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 15
    آخرین پست: دوشنبه 20 دی 1400, 15:45 عصر
  2. پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 05 مرداد 1394, 18:56 عصر
  3. سوال: تشخیص با شما ListBox یا DataGridView یا کامپوننت ؟؟؟
    نوشته شده توسط gilsoft در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 27 دی 1390, 14:52 عصر
  4. مبتدی: رفرش شدن صفحه یا دایو توسط ajax
    نوشته شده توسط aliramazani در بخش jQuery
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 01 شهریور 1390, 18:58 عصر
  5. سوال: آپدیت یا رفرش شدن فرم؟
    نوشته شده توسط aliramazani در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 04 اردیبهشت 1390, 23:08 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •