نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: چگونه یک عنصری که عرضش را مشخص کرده ایم به وسط صفحه بیاوریم

  1. #1

    چگونه یک عنصری که عرضش را مشخص کرده ایم به وسط صفحه بیاوریم

    سلام دوستان

    من در طراحی سایتی که باید انجام بدهم به یک مشکل عجیب خورده ام وقتی به یک div عرض می دهم دیگر text-align رویش اثر نمی کند.

    به عنوان مثال کد زیر را در نظر بگیرید من انتظار دارم متنی که به آن کلاس g داده ام در وسط صفحه قرار بگیرد اما در کمال تعجب سمت چپ می ماند.

    ممکن است از دوستان کسی لطف نموده راهنمایی کند که چرا این اتفاق می افتد و اینکه من چطور میتونم اون div رو به مرکز صفحه بیاورم؟

    کد:

    کد HTML:
    <!DOCTYPE html>
    <html lang="en" dir="">
    <head>
    <title>Bootstrap Example</title>
    <meta charset="utf-8">
    <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1">
    
      <link rel="stylesheet" href="https://maxcdn.bootstrapcdn.com/bootstrap/4.1.3/css/bootstrap.min.css">
    <style type="text/css">
        
    .g{
        border:1px solid red;
        background-color: blue;
        width: 200px;
    }
    
    </style>
    
    
    </head>
    <body>
    
    <div class="container">
    <div class="text-center">        
        <div class="g ">
        hi my name is shahin
        </div>
    
    </div>
    </div>
    
    
    </body>
    </html>
    همان طور که می بینید در کد بالا یک div وجود دارد که کلاسی به نام g دارد و من می خواهم این div را به مرکز صفحه بیاورم برای اینکار از کلاس های بوت استرپ استفاده کرده ام و
    با دادن کلاس text-center قصد انجام اینکار را داشته ام که موفق نشده ام .

    نکته ی جالب در کد فوق اینکه اگر عرض را مشخص نکنم یعنی width:200px را حذف کنم نوشته به مرکز می آید.

    ممکن است راهنمایی بفرماییید؟
    خب البته من میتوانم به ان div مارجین چپ بدهم مثلا بگویم
    margin-left: 600px

    اما بعید می دونم این راه حل ایده آلی باشه

    خیلی ممنون

  2. #2

    نقل قول: چگونه یک عنصری که عرضش را مشخص کرده ایم به وسط صفحه بیاوریم

    اگه اشتباه نکنم اینجا متن وسط چین هست اما وسط div با کلاس g قرار داره اما خود div با کلاس g وسط چین نیست. اما وقتی بهش عرض نمیدین این div کل فضای div والد رو اشغال میکنه پس وسط چین شدن متن توش کافیه. تو اینجا الآن باید div با کلاس g رو به وسط بیارین. که راه های مختلفی داره اما شاید راه ترین راه استفاده از مارجین auto هس.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار anvar
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    Burbank, California
    پست
    520

    نقل قول: چگونه یک عنصری که عرضش را مشخص کرده ایم به وسط صفحه بیاوریم

    برای وسط چین کردن (Centering) عناصر در اچ تی ام ال راه های زیادی وجود داره ساده ترینش بصورت زیره

    به کنترل والد تگی که می خواهید وسط چین بشه - در مثال شما Div با کلاس text-center که ظرفی برای کلاس g میشه خاصیت های زیر رو بدید

    display: flex;
    justify-content: center;

    به Div با کلاس g هم می تونید خاصیت زیر رو بدید - (البته اگر اعمال نشه هم وسط چین میشه)
    align-self: center;


    البته پشتیبانی در مرورگرهای قدیمی رو هم باید در نظر بگیرید -

  4. #4

    نقل قول: چگونه یک عنصری که عرضش را مشخص کرده ایم به وسط صفحه بیاوریم

    به نظرم برا وسط چین کردن عناصر راه های بهتری هم هست. فلکس باکس روشی فوق العاده عالیه. اما متاسفانه پشتیبانی خوبی مرورگر های قدیمی ازش ندارن. پس برای کارای ساده نمی ارزه ازش استفاده کنیم و ریسک عدم پشتیبانی رو قبول کنیم. فلکس باکس کاربردش توجاهای حرفه ای تره.

تاپیک های مشابه

  1. چگونه یک سیگنال را از یک کلاس به کلاس دیگری که در آن فراخانی کرده ایم ارسال کنیم؟
    نوشته شده توسط armintirand در بخش برنامه نویسی در محیط QT و هم خانواده هایش
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 26 بهمن 1391, 17:27 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 08 تیر 1391, 16:30 عصر
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 04 مرداد 1389, 10:13 صبح
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 30 تیر 1389, 19:53 عصر
  5. مدت زمانی که ویندوز را نصب کرده ایم
    نوشته شده توسط Hadi-123456 در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 17 مهر 1385, 19:50 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •