نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: نمایش رکوردهایی از یک جدول که فیلد 1 مساوی فیلد 2 همان جدول باشد

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    923

    Question نمایش رکوردهایی از یک جدول که فیلد 1 مساوی فیلد 2 همان جدول باشد

    با سلام خدمت دوستان
    میخواهم از کد زیر برای نمایش رکوردهایی که فیلد 1 آن مساوی فیلد 2 باشد را نمایش دهم.ولی عملا اطلاعات نادرست را نشان میدهد. به نظر شما مشکل این کد چیست؟ متشکرم

    SQL.Text:='SELECT T1.* FROM '+strTableBank+' AS T1'+
    ' WHERE T1.Tik=False AND EXISTS (SELECT T2.* FROM '+
    strTableBank+' AS T2 WHERE T2.Bardasht=T1.Variz)'+
    ' ORDER BY Tarikh';


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hp1361
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    750

    نقل قول: نمایش رکوردهایی از یک جدول که فیلد 1 مساوی فیلد 2 همان جدول باشد

    نقل قول نوشته شده توسط khoshblagh مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت دوستان
    میخواهم از کد زیر برای نمایش رکوردهایی که فیلد 1 آن مساوی فیلد 2 باشد را نمایش دهم.ولی عملا اطلاعات نادرست را نشان میدهد. به نظر شما مشکل این کد چیست؟ متشکرم

    SQL.Text:='SELECT T1.* FROM '+strTableBank+' AS T1'+
    ' WHERE T1.Tik=False AND EXISTS (SELECT T2.* FROM '+
    strTableBank+' AS T2 WHERE T2.Bardasht=T1.Variz)'+
    ' ORDER BY Tarikh';

    سلام

    احتیاجی به SubQuery نیست.
    به این شکل کوئری بزنید


    SELECT *
    FROM strTableBank AS T1
    WHERE T1.Bardasht=T1.Variz AND T1.Tik=FALSE
    ORDER BY T1.Tarikh

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    923

    نقل قول: نمایش رکوردهایی از یک جدول که فیلد 1 مساوی فیلد 2 همان جدول باشد

    با تشکر از پاسختان
    به این روش جواب نمی دهد.علت اینه که ارقام برداشت و واریزدر یک رکورد نمی باشند .
    من مجبور شدم از سمت کلاینت این مسئله را با 2 کوئری حل نمایم.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چگونه می توان تشخیص داد که مقدار یک فیلد از یک جدول از نوع nvarchar است یا از نوع uniqueidentifier ؟
    نوشته شده توسط hastiam در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 20 دی 1392, 12:54 عصر
  2. سوال: اضافه کردن رکوردهایی از یک جدول به جدول دیگر
    نوشته شده توسط shecarchi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 05 آبان 1389, 16:53 عصر
  3. پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 26 آبان 1388, 15:29 عصر
  4. نمایش یک دو فیلد لینک شده از یک جدول
    نوشته شده توسط اصغر (پآچ) در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 20 اردیبهشت 1388, 13:16 عصر
  5. انتخاب رکوردهایی از یک جدول و ذخیره در جدول دیگر
    نوشته شده توسط lvenoos در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 24 خرداد 1385, 07:37 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •