نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: خواندن محتویات xml با jdom

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    خواندن محتویات xml با jdom

    سلام دوستان

    من میخواستم فید یا rss سایت ها رو بخونم و در برنامه به نمایش بزارم...بیشتر اینا در قالب xml هستند.

    با کتابخانه رتروفیت و به کمک RssConverterFactory تونستم به راحتی این کار را انجام بدم.

    اما حالا میخواستم همین کار رو در کتابخانه volley هم انجام بدم که انگار ابزاری برای خواندن xml در این کتابخانه وجودندارد.

    برای همین سورس صفحه xml رو به کمک کتابخانه volley بدست اوردم و داخل یک متغییر ریختم.

    حالا برای خواندن بخش های مختلف این رشته که xml هست از jdom کمک گرفتم.


    فرض کنید محتویات xml که میخواهیم دریافت کنیم از این سایت هست :
    کد HTML:
    https://www.samisoft.ir/feed/
    حال با استفاده از کتابخانه jdom به ایتم های title , link و pubDate چگونه دست پیداکنیم؟

    من اومدم اینطور نوشتم : درواقع سورس صفحه رو در متغیر data ریختیم :

      InputStream input = new ByteArrayInputStream(data.getBytes("UTF-8"));   
    SAXBuilder builder = new SAXBuilder();
    Document document = builder.build(input);
    Element rootNode = document.getRootElement();
    List<Element> nodes = rootNode.getChildren("item");




    for (Element node : nodes){


    String title=node.getChildText("title");
    String pubDate=node.getChildText("pubDate");
    String link=node.getChildText("link");


    String txt=title + "\r\n" + pubDate + "\r\n" + link;
    Log.d("tAG",txt);
    }


    input.close();


    ولی متاسفانه خروجی خالی رو میده !!! دستور بالا رو داخل try catch که میزارم خطای زیر رو میده..انگار از محتویات xml خطا میگیره !!
    org.jdom2.input.JDOMParseException: Error on line 9: At line 9, column 2: unbound prefix
    یا شما روش بهتری سراغ دارید ؟ ممنون میشوم راهنمایی کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله samiasoft : چهارشنبه 24 مرداد 1397 در 22:17 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: خواندن محتویات xml با jdom

    دوستان کسی در این باره کار نکرده ؟

    من فکر میکنم باید این محتویات xml رو قبل خوندن validate باید کنیم اما چطوری اینکار رو انجام بدم رو نتونستم...اگر میشد با همین کتابخانه jdom این کار رو کرد عالی میشد

تاپیک های مشابه

  1. خواندن فایل xml با php یا Jquery
    نوشته شده توسط هدشی بهشتی در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 16 بهمن 1395, 12:02 عصر
  2. مشکل با خواندن Node های xml با Ajax
    نوشته شده توسط persian_farvahar در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 20 شهریور 1387, 14:01 عصر
  3. تفاوت خواندن یک فایل XML با دیگر فایلها
    نوشته شده توسط shahab_ksh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 17 فروردین 1387, 00:12 صبح
  4. خواندن سند xml با StreamReader
    نوشته شده توسط sadegh.rj در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 01 مهر 1386, 00:51 صبح
  5. خواندن XML با DataSet و انجام SELECT بر روی آن
    نوشته شده توسط jeus در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 05 مرداد 1386, 02:59 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •