نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ارور unhandled exception has occured in your application هنگام اجرای exeبرنامه

  1. #1

    ارور unhandled exception has occured in your application هنگام اجرای exeبرنامه

    سلام دوستان
    من برنامه ای نوشتم که مشکل برنامه اینکه که وقتی داخل ویژوال استودیو اجرا میگیرم بونه هیچ خطایی اجرا میشه ولی وقتی از exe اجرا میکنم خطای زیر را میده که تصویر را براتون ارسال کردم ممنون میشم راهنمایی کنیدError.jpg

  2. #2

    نقل قول: ارور unhandled exception has occured in your application هنگام اجرای exeبرنامه

    details رو بزنید ببینید خطا مربوط به کجاست.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار parsidev
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    همین حوالی
    پست
    258

    نقل قول: ارور unhandled exception has occured in your application هنگام اجرای exeبرنامه

    این ارور یه ارور کلی است و نمیشه گفت دقیقا مربوط به چیه
    اما اگر در برنامه از اکسپشن ها استفاده کنی این ارور ایجاد نمیشه

  4. #4

    نقل قول: ارور unhandled exception has occured in your application هنگام اجرای exeبرنامه

    دستور try catch (Exception ex) هم فایده ای نداشت

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: ارور unhandled exception has occured in your application هنگام اجرای exeبرنامه

    نقل قول نوشته شده توسط goodarziasl مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    من برنامه ای نوشتم که مشکل برنامه اینکه که وقتی داخل ویژوال استودیو اجرا میگیرم بونه هیچ خطایی اجرا میشه ولی وقتی از exe اجرا میکنم خطای زیر را میده که تصویر را براتون ارسال کردم ممنون میشم راهنمایی کنیدError.jpg

    وقتی بقول خودتون خروجی exe تهیه میکنید درهمان سیستم خودتون از پوشه دیباگ اجراش میکنید ؟

    رفرنس هایی که استفاده کردید در برنامه رو چک کنید کنار فایل اجرایی باشند...دات نت فریمورکی باهاش برنامه رو نوشتید در سیستم مشتری هم نصب شده باشد و...

تاپیک های مشابه

  1. an unhandled exception has occurred in your application خطا
    نوشته شده توسط saeedehs در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 02 مهر 1392, 10:31 صبح
  2. سوال: این ارور واسه چیه Server Error in '/OnlineShop' Application.
    نوشته شده توسط 123456789m در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 16 شهریور 1390, 20:00 عصر
  3. پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 24 فروردین 1390, 14:59 عصر
  4. پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 15 بهمن 1389, 15:39 عصر
  5. پاسخ: 24
    آخرین پست: پنج شنبه 11 مهر 1387, 05:32 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •