نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: خواندن اطلاعات حساب کاربری و نمایش در سایت

  1. #1

    خواندن اطلاعات حساب کاربری و نمایش در سایت

    سلام دوستان
    فرض کنید به جدول AspnetUser توی Identity یه سری فیلد اضافه کردیم مثل آدرس و نام
    حالا میخوام وقتی کاربر لاگین شد اطلاعاتش رو نمایش بده مثلا بنویسه کاربر فلان خوش آمدید آدرس شما فلان است
    حالا یه راهش اینه بیام هر سری کوئری بزنم از دیتابیس بر اساس userId اطلاعاتش رو بکشم بیرون
    اما جون این اطلاعات توی layout داره نمایش داده میشه واسه هر صفحه یه سر بار اضافی میاره
    اگر هم بخوام توی سشن ذخیره کنم ممکنه سشن از بین بره ولی کاربر لاگین بمونه همچنان و اینجوری مقدار Null نمایش داده میشه
    بهترین راه چیه به نظرتون واسه همچین موردی؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: خواندن اطلاعات حساب کاربری و نمایش در سایت

    فایل app.config یا web.config برای موارد استاتیک کاربرد دارد و جای مناسبی برای موارد داینامیک نیست
    در ضمن شما میخواهید اطلاعات چند صد یا چند هزار کاربر در فایل app.config ذخیره کنید؟

    User Claims برای این گونه موارد کاربرد دارد و از کوکی بهرره میبرد

  3. #3

    نقل قول: خواندن اطلاعات حساب کاربری و نمایش در سایت

    نقل قول نوشته شده توسط ali_md110 مشاهده تاپیک
    فایل app.config یا web.config برای موارد استاتیک کاربرد دارد و جای مناسبی برای موارد داینامیک نیست
    در ضمن شما میخواهید اطلاعات چند صد یا چند هزار کاربر در فایل app.config ذخیره کنید؟

    User Claims برای این گونه موارد کاربرد دارد و از کوکی بهرره میبرد
    اقا من معذرت میخوام سوتی دادم اساسی
    من یه مشکل دیگه هم داشتم که یه لحظه فکر کردم واسه اون تاپیک رو زدم
    واسه همین اون مشکلم حل شد اومدم اینو نوشتم اینجا
    داستان از این قرار بود میخاستم یه سری تنظیمات رو توی دیتابیس ذخیره کنم بعدش دیدم ارزش نداره باید توی فایل app.config باشه
    حالا واسه مورد بالا چجوری میشه حلش کرد؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: خواندن اطلاعات حساب کاربری و نمایش در سایت

    جدول Claims یک سری اطلاعات اضافی بصورت key value در خودش میتونه ذخیره میکنه
    شما ابتدای لایگن کاربر اطلاعاتی مثل آدرس یا موارد دیگر را در جدول Claims اضافه میکنید و هنگام استفاده این اطلاعات ذخیره شده را بازیابی میکنید
    برای اولین بار اطلاعات از دیتابیس خوانده میشود ولی برای مراجعات بعدی از کوکی موجود در سیستم کاربر استفاده میشود
    یک مثال ساده:

    var claims = new List<Claim>();
    claims.Add(new Claim(ClaimTypes.Name, "Ali"));
    claims.Add(new Claim(ClaimTypes.Email, "ali@gmail.com"));
    var id = new ClaimsIdentity(claims, DefaultAuthenticationTypes.ApplicationCookie);

    درج claims ها در جدول user claims

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 11 اردیبهشت 1398, 09:24 صبح
  2. خواندن اطلاعات از دیتابیس و نمایش در ExpandableListView
    نوشته شده توسط ghasem110deh در بخش Android Studio
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 31 اردیبهشت 1396, 21:13 عصر
  3. خواندن اطلاعات از دیتابیس و نمایش در toast
    نوشته شده توسط ashkan_gorg در بخش Android Studio
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 05 مرداد 1393, 17:46 عصر
  4. پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 03 خرداد 1389, 07:53 صبح
  5. پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 01 اردیبهشت 1386, 20:50 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •