نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در none wwww محتوای تکراری

  1. #1

    مشکل در none wwww محتوای تکراری

    من تو نت سرچ زدم برای مانع از محتوای تکراری باید کد زیر رو بزنی تو فایل web.config ولی هیچ تاثیری نداره مشکل کجاست؟


    <rewrite>
    <rules>
    <rule name="WWW to Non-WWW" stopProcessing="true">
    <match url="(.*)" />
    <conditions>
    <add input="{HTTP_HOST}" pattern="^example\.com$" negate="true" />
    </conditions>
    <action type="Redirect" url="http:/www.yourdomain.com/{R:1}" />
    </rule>
    </rules>
    </rewrite>



  2. #2

    نقل قول: مشکل در none wwww محتوای تکراری

    محتوای تکراری ممکنه علت های زیادی داشته باشه
    فقط به این موضوع که سایت با www بشه یا بدون www ربط نداره
    یه مثال میزنم
    فرض کنید یه آدرس دارید به شکل زیر:

    www.site.com/blog/how-to-create-menu

    حالا اگه یه جای سورس کد شما همچین لینکی تولید بشه و در یک صفحه دیگه مثلا کلمه blog رو به صورت Blog بنویسید از نظر گوگل محتوای تکراری هست
    شما به عنوان برنامه نویس سایت باید آمار تمام لینک های تولید شده رو داشته باشید که همچین خطاهایی سر نزنه.
    مورد بعدی اینه که میتونید از تگ canonical استفاده کنید


    <rewrite>
    <rules>
    <rule name="Remove WWW prefix" >
    <match url="(.*)" ignoreCase="true" />
    <conditions>
    <add input="{HTTP_HOST}" pattern="^www\.Yoursite\.com" />
    </conditions>
    <action type="Redirect" url="http://Yoursite.com/{R:1}"
    redirectType="Permanent" />
    </rule>
    </rules>
    </rewrite>

    من از این کد استفاده میکنم واسه ریدایرکت به بدون www
    توی تگ <system.webServer> قرار بدینش و آدرس سایت رو هم عوض کنید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار nunegandom
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    الان اصفهان
    سن
    32
    پست
    828

    نقل قول: مشکل در none wwww محتوای تکراری

    سلام
    برای این موضوع بهتره از canonical استفاده کنید یک کد متا هست که توی صفحه که بزنید آدرس اصلی رو اعلام میکنید (برای تمام صفحاته این) => این موضوع برای مواردی پیشنهاد میشه که از چندید آدرس میشه به یک مطلب رسید مثلا از طریق تگ و دسته بندی و غیره که از چندین آدرس url بشه به یک محتوا رسید
    اینکه www توی گوگل بیاره یا نیاره این رو گوگل میفهمه که سایت یکیه اما اگر میخواهید مشخص کنید با www نمایش بده یا نه توی گوگل میتونید وارد google webconsole بشید توی اونجا میتونید تنظیمات انجام بدید

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در جمع کردن محتوای دو textbox
    نوشته شده توسط bahman.net در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 02 مهر 1395, 18:08 عصر
  2. پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 30 شهریور 1391, 07:33 صبح
  3. سوال: مشکل در اضافه شدن رکوردهای تکراری در گرید
    نوشته شده توسط sobijoon در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 19 خرداد 1391, 11:30 صبح
  4. مشکل در قرار دادن محتوای صفحه در وسط
    نوشته شده توسط mohsen_zelzela00 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 11 اردیبهشت 1389, 12:50 عصر
  5. سوال: مشکل در hyperlink گریدویو-غیر تکراری و خیلی فوری
    نوشته شده توسط msozan در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 13 بهمن 1388, 10:35 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •