نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: به دست آوردن مبلغ قابل برداشت هر فروشنده از سایت

  1. #1

    Question به دست آوردن مبلغ قابل برداشت هر فروشنده از سایت

    سلام
    خسته نباشید
    من در کد اولی برای به دست آوردن مبلغی که فروشنده از سایت میتونه برداشت کنه، کل مبالغ دریافتی رو جمع کردم و 5 درصد ازش کم کردم
    ولی در کد دومی برای به دست آوردن مبلغی که فروشنده از سایت میتونه برداشت کنه، به ازای هرفاکتور ، 5 درصد ازش کم کردم و در آخر جمع کردم
    کدامیک صحیح است؟
    //کل فروش
    var qBill = oRP.getBill().Where(b => b.Seller == qUser.ID && b.Status == true).ToList();

    //مبلغ کل
    double qAllSum = qBill.Sum(b=>b.PayPrice);

    //مبلغ قابل برداشت
    double qGB = Math.Ceiling((qAllSum - qAllSum*0.05)/100)*100;



    دوم:
        var qprice = reppay.getBill().Where(a => a.Seller.Equals(quseid) && a.Status == true).ToList();

    List<double> lstp = new List<double>();
    foreach (var item in qprice)
    {
    double p = (item.PayPrice * 0.05);

    double po = (Math.Ceiling((item.PayPrice - p) / 100) * 100);

    lstp.Add(po);
    }
    lstp.Sum()


  2. #2

    نقل قول: به دست آوردن مبلغ قابل برداشت هر فروشنده از سایت

    نتیجه در هر دو صورت یکسانه

تاپیک های مشابه

  1. سوال: به دست آوردن فیلد id در جدول قبل از ثبت رکورد به وسیله سی شارپ
    نوشته شده توسط mbasirati در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 10 شهریور 1393, 19:32 عصر
  2. نحوه ی به دست آوردن تگ و نام کلید ها در سایت ها
    نوشته شده توسط BlackSky در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 06 آبان 1392, 15:17 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 20 مهر 1391, 11:06 صبح
  4. سوال: به دست آوردن مسیر برنامه در حال اجرا از روی هندل
    نوشته شده توسط iltsaetsi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 30 شهریور 1389, 21:03 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •