نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: یک کواری نسبتا حرفه ای

  1. #1

    Question یک کواری نسبتا حرفه ای

    سلام

    فرض کنید ما یک سامانه صدور بلیط داریم.
    یک جدول وجود دارد که حاوی فیلدهای زیر است
    name,trace,...


    name : نام مشتری
    trace : شماره بلیط مشتری


    برای هر مشتری به تعداد نفرات رکورد با trace یکسان و name یکسان تولید میشود، مطابق تصویر زیر



    خوب بعد از گذشت مدتی ما میخاهیم بررسی کنیم ایا بلیط تکراری صادر شده و اگر صادر شده تعداد و مقدار خود trace تکراری را بدست بیاوریم.

    پس باید رکوردهایی را پیدا کنیم که trace یکسان و name متفاوت داشته باشند.

    یعنی رکوردهای زیر، که بلیطهایی (trace) یکسان، برای مشتریهای متفاوت (name) صادر شده است.

    چند روزی درگیره پیدا کردن این query هستم

    گوگل و خیلی گشتم کواری های مختلفم خیلی تست کردم
    لطفا کمکم کنید.

    با تشکر از کاربر charcharkh

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: یک کواری نسبتا حرفه ای

    سلام ببین این سوالی که الان شما مطرح کردید با اون تاپیک قبلی زمین تا آسمون فرق داره ولی بهر حال این لینک رو بخون

    https://www.w3schools.com/sql/sql_distinct.asp



    فکر کنم منظورت این بود درسته ؟؟؟!!!

    این لینک رو بخون


    https://www.w3resource.com/sql/aggre...h-distinct.php

  3. #3

    نقل قول: یک کواری نسبتا حرفه ای


    مهندس من همه اینا رو بلدم
    distinct
    انتخاب رکوردهای غیر تکراری است
    خیلی هم حالات مختلف رو تست کردم اما نتیجه نداد
    از اساتیدی که مشاهده میکنند مشکل رو انتظار کمک میره تو این شرایط بد اقتصادی

  4. #4

    نقل قول: یک کواری نسبتا حرفه ای

    نقل قول نوشته شده توسط charcharkh مشاهده تاپیک
    سلام ببین این سوالی که الان شما مطرح کردید با اون تاپیک قبلی زمین تا آسمون فرق داره ولی بهر حال این لینک رو بخون

    https://www.w3schools.com/sql/sql_distinct.asp



    فکر کنم منظورت این بود درسته ؟؟؟!!!

    این لینک رو بخون


    https://www.w3resource.com/sql/aggre...h-distinct.php


    این تصویری که ارسال کردین 50 درصد جواب منه که خیلی سادست
    رکورهایی رو پیدا میکنه که کدشون یکسانه
    من دستوری میخام که
    کدشون یکسان و حتما name متفاوت داشته باشند.

  5. #5

    نقل قول: یک کواری نسبتا حرفه ای

    اینو پیدا کردم ظاهرا درسته اما میزنم mysql قفل میکنه !!!

    select distinct trace   from  payment as t1
    where exists (select * from payment as t2

    where t2.name <> t1.name

    and t2.trace = t1.trace

    and LENGTH(trace)=7

    )

  6. #6

    نقل قول: یک کواری نسبتا حرفه ای

    موفق شدم
    select s.id, t.* from payment s
    join (
    select name, trace, count(*) as qty
    from payment
    group by name, trace
    having count(*) > 1
    ) t on s.name <> t.name and s.trace = t.trace

  7. #7

    نقل قول: یک کواری نسبتا حرفه ای

    روش بهتر

    SELECT DISTINCT a.trace ,b.name FROM payment a,payment b WHERE a.trace=b.trace and a.name <> b.name

تاپیک های مشابه

  1. پيشنهاد يك پروژه كه از طريق آن بشه يك برنامه نويس حرفه اي شد .
    نوشته شده توسط akhare_ghese2005 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 21
    آخرین پست: سه شنبه 28 آبان 1387, 15:18 عصر
  2. چگونه می توان یک تحلیل گر حرفه ای شد؟
    نوشته شده توسط shahinfarasystem در بخش تحلیل و طراحی نرم افزار
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 16 بهمن 1386, 00:47 صبح
  3. طراحی یک رزومه کاری حرفه ای
    نوشته شده توسط مهدی فهمیده غلامی در بخش تحلیل و طراحی نرم افزار
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 01 تیر 1384, 22:24 عصر
  4. پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 18 مرداد 1382, 16:33 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •