نمایش نتایج 1 تا 39 از 39

نام تاپیک: راهنمایی بابت استفاده از نقشه روی نرم افزار

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1

    نقل قول: راهنمایی بابت استفاده از نقشه روی نرم افزار

    سلام
    چرا برای طراحی از datagridview استفاده نمیکنید؟
    اندیس داره و راحت قابل ذخیره سازی در دیتابیس و بارگذاری هست
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله Shadow_net : چهارشنبه 28 شهریور 1397 در 15:29 عصر

  2. #2

    نقل قول: راهنمایی بابت استفاده از نقشه روی نرم افزار

    نقل قول نوشته شده توسط Shadow_net مشاهده تاپیک
    سلام
    چرا برای طراحی از datagridview استفاده نمیکنید؟
    اندیس داره و راحت قابل ذخیره سازی در دیتابیس و بارگذاری هست
    درخواست سازمان مثل نقشه بود میخوام به این صورت بهشون بدم تا بی خیال نقشه بیشن چون با دیتاگرید ویو قبول ندارن

  3. #3

    نقل قول: راهنمایی بابت استفاده از نقشه روی نرم افزار

    نقل قول نوشته شده توسط davidrobert مشاهده تاپیک
    درخواست سازمان مثل نقشه بود میخوام به این صورت بهشون بدم تا بی خیال نقشه بیشن چون با دیتاگرید ویو قبول ندارن
    طراح شما هستید. تصویر پست قبل رو ببینید
    برای اینکه بفهمید رو کدوم دکمه کلیک شده از sender استفاده کنید

    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    for (int i = 0; i < 40; i++)
    {
    Button button = new Button();
    flowLayoutPanel1.Controls.Add(button);
    button.Tag = i.ToString();
    button.Click += Button_Click;
    }
    }
    private void Button_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    var btn = (Button)sender;
    MessageBox.Show($"Button number : {btn.Tag}");
    }

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از بارکدخوان در نرم افزار
    نوشته شده توسط maktab در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 28 مرداد 1397, 22:33 عصر
  2. استفاده از کش در نرم افزار تحت ویندوز از 0 تا 100
    نوشته شده توسط M50l1nn4n1 در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 16 آبان 1392, 07:41 صبح
  3. پاسخ: 11
    آخرین پست: دوشنبه 11 اردیبهشت 1391, 20:53 عصر
  4. چگونگی استفاده از component ظاهر نرم افزار
    نوشته شده توسط golnouri در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 14 شهریور 1390, 20:49 عصر
  5. سوال: استفاده از wrapper class نرم افزار spgen
    نوشته شده توسط e-arasteh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 21
    آخرین پست: شنبه 22 خرداد 1389, 09:47 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •