نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: خطا در ارسال اطلاعات به سرور asp

  1. #1

    خطا در ارسال اطلاعات به سرور asp

    سلام خدمت دوستان
    من داخل یک وب سایت، یک فرم دارم و میخوام اطلاعات این فرم را از طریق آژاکس و متد post بفرستم به یک دامنه دیگه تا اطلاعات ذخیره بشه و یک جواب بده مثلا " اطلاعات ذخیره شد" و این جواب را داخل سایت جدید نمایش بدم.
    این کد را برای ارسال اطلاعات فرم نوشتم که به سمت سرور سایت دیگه میره:



    <script>

    $(document).ready(function() {
    $('#submitrequest').click(function() {
    $('#submitrequest').attr('value', 'چند لحظه منتظر بمانید');
    $.post("https://domain.com/AddCustomerRequest.aspx", $("#request-form").serialize(), function(response) {
    $('#reqResult').html(response);
    $('#submitrequest').attr('value', 'لطفا تا پایان زمان منتظر بمانید');
    document.getElementById("sendreq").style.display = 'none';
    });
    return false;
    });
    });

    </script>

    و کد فوق موارد html که سرور نشون میده را داخل یک div نمایش میده.
    اما سمت سرور که یک دامنه دیگر هست مشکل دارم و نتیجه را نمیگیرم که نمایش بدم.
    دسترسی های دامنه مبدا به دامنه مقصد را هم با استفاده از web.config و access control allow origin دادم . مشکل از اون نیست
    کسی میتونه راهنمایی کنه کدهای سمت سرور چطوری باید نوشته بشه؟؟؟

  2. #2

    نقل قول: خطا در ارسال اطلاعات به سرور asp

    هیچ کس نیست بدونه؟ پیام خصوصی بدید ممنون

  3. #3

    نقل قول: خطا در ارسال اطلاعات به سرور asp

    سلام

    باید GET استفاده کنید :



    $.ajax({
    type: "GET",
    url: "http://yoursite.com/page.aspx",
    data: "data1=txt1&data2=txt2",
    cache: false,
    success: function (str) {
    //str = مقدار برگشتی از سمت سرور
    alert(str)
    }
    });


تاپیک های مشابه

  1. خطا در ارسال اطلاعات به بانک
    نوشته شده توسط MOR_MS در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 25 آذر 1390, 18:20 عصر
  2. پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 15 آذر 1390, 13:05 عصر
  3. خطا در ارسال اطلاعات به صورت xml
    نوشته شده توسط naser2009 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 20 آبان 1389, 00:51 صبح
  4. خطا در ارسال فایل به سرور
    نوشته شده توسط khorsandreza در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 07 مرداد 1389, 15:25 عصر
  5. کمک خطا در ارسال اطلاعات به بانک Access
    نوشته شده توسط Soroush_webmaster در بخش Classic ASP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 11 دی 1385, 13:58 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •