نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: نمایش شماره چک باکسی که توسط کاربر بروی آن کلیک شده است

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    923

    Question نمایش شماره چک باکسی که توسط کاربر بروی آن کلیک شده است

    با سلام خدمت دوستان
    در یک CheckGroup میخواهم وقتی کاربر یک آیتم را انتخاب و روی باکس آن کلیک کرد، شماره آن آیتم را بدست بیاورم. در صورت امکان راهنمایی بفرمائید. متشکرم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hp1361
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    750

    نقل قول: نمایش شماره چک باکسی که توسط کاربر بروی آن کلیک شده است

    نقل قول نوشته شده توسط khoshblagh مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت دوستان
    در یک CheckGroup میخواهم وقتی کاربر یک آیتم را انتخاب و روی باکس آن کلیک کرد، شماره آن آیتم را بدست بیاورم. در صورت امکان راهنمایی بفرمائید. متشکرم
    سلام

    اگر منظورت شما کامپوننت CheckListBox هست، با این کد در رویداد OnClickCheck میتونید شماره ایندکس آیتم کلیک شده رو بدست بیارید:


    TCheckListBox(Sender).ItemIndex


    برای اینکه ببینید آیتم کلیک شده انتخاب شده است یا خیر نیز از این کد استفاده کنید:


    CheckListBox1.Selected[ClickedItemIndex]



    procedure TForm1.CheckListBox1ClickCheck(Sender: TObject);
    var
    ClickedItemIndex: Integer;
    IsSelected: Boolean;
    begin
    ClickedItemIndex := TCheckListBox(Sender).ItemIndex;
    IsSelected := CheckListBox1.Selected[ClickedItemIndex];
    end;


  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    923

    نقل قول: نمایش شماره چک باکسی که توسط کاربر بروی آن کلیک شده است

    با سلام
    نه منظورم من همان
    CheckGroup است.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hp1361
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    750

    نقل قول: نمایش شماره چک باکسی که توسط کاربر بروی آن کلیک شده است

    نقل قول نوشته شده توسط khoshblagh مشاهده تاپیک
    با سلام
    نه منظورم من همان
    CheckGroup است.
    همچین کامپوننتی جزو کامپوننت های پیش فرض نیست(دلفی توکیو) کامپوننت از کدوم مجموعه ست؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    923

    نقل قول: نمایش شماره چک باکسی که توسط کاربر بروی آن کلیک شده است

    نقل قول نوشته شده توسط hp1361 مشاهده تاپیک
    همچین کامپوننتی جزو کامپوننت های پیش فرض نیست(دلفی توکیو) کامپوننت از کدوم مجموعه ست؟
    TRzCheckGroup

    sd.jpg

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار hp1361
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    750

    نقل قول: نمایش شماره چک باکسی که توسط کاربر بروی آن کلیک شده است

    نقل قول نوشته شده توسط khoshblagh مشاهده تاپیک
    TRzCheckGroup

    sd.jpg
    در رویداد OnChange پارامتر Index به شماره آیتم کلیک شده اشاره میکنه(مقدار ایندکس از صفر شروع میشه)

    برای اینکه تشخیص بدید باکس به حالت انتخاب رفته یا از حالت انتخاب خارج شده، از پارامتر TCheckBoxState در همون تابع میتونید استفاده کنید

    موفق باشیم

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    923

    نقل قول: نمایش شماره چک باکسی که توسط کاربر بروی آن کلیک شده است

    نقل قول نوشته شده توسط hp1361 مشاهده تاپیک
    در رویداد OnChange پارامتر Index به شماره آیتم کلیک شده اشاره میکنه(مقدار ایندکس از صفر شروع میشه)

    برای اینکه تشخیص بدید باکس به حالت انتخاب رفته یا از حالت انتخاب خارج شده، از پارامتر TCheckBoxState در همون تابع میتونید استفاده کنید

    موفق باشیم
    با سلام
    میشه یکه نمونه فرضی ارائه نمائید. متشکرم

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار hp1361
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    750

    نقل قول: نمایش شماره چک باکسی که توسط کاربر بروی آن کلیک شده است

    نقل قول نوشته شده توسط khoshblagh مشاهده تاپیک
    با سلام
    میشه یکه نمونه فرضی ارائه نمائید. متشکرم
    در رویداد OnChange کامپوننت این کد رو بنویسید:


    procedure TForm1.RzCheckGroup1Change(Sender: TObject; Index: Integer; NewState: TCheckBoxState);
    begin
    ShowMessage('Clicked checkbox Index : ' + IntToStr(Index));

    case NewState of
    cbUnchecked:
    ShowMessage('Unchecked');
    cbChecked:
    ShowMessage('Checked');
    cbGrayed:
    ShowMessage('Grayed');
    end;
    end;


تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 22 مهر 1395, 20:28 عصر
  2. پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 01 مهر 1392, 20:13 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 05 آذر 1391, 19:43 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •