نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: آپلودر فیلم برای Asp.net Mvc5 و کار با هاست اختصاضی دانلود

  1. #1

    Question آپلودر فیلم برای Asp.net Mvc5 و کار با هاست اختصاضی دانلود

    سلام ,
    در حال طراحی یه سایت فروش فیلم های آموزشی هستم , مثل Toplearn , learnFile ,faranesh, ...



    1 - برای پنل مدیریت برای اپلود ویدیو ها دنبال یک اپلودر حرفه ای با Progressbr برای اپلود ویدیو ها میگردم .


    حجم ویدیو ها ممکنه تا 200 مگابایت و یک ساعت زمان برسه , واسه همین به یه آپلودر حرفه ای نیاز دارم که هم سرعتش خوب باشه و هم بتونه این مقدار حجم ویدیو رو بدون اخطار اپلود کنه .

    استاد گرامی که سابقه طراحی سایت اپلود فیلم رو دارن اگه میشه لطف کنید یه توضیح راجب بخش آپلود در پنل مدیریت بدین که به چه صورت باشه بهتره .



    2 - اگر بخوایم هم لینک دانلود ها بصورت مستقیم باشن باید یک هاست دانلود هم در کنار سایت تهیه کنیم , درسته ؟


    اگه یه هاست دانلود جداگانه تهیه کنم چطور میتونم بگم فایل های آپلودی در اون هاست ذخیره بشن ؟؟؟

    ممنون میشم یه مورد حرفه ای بهم معرفی کنید؟

  2. #2

    نقل قول: آپلودر فیلم برای Asp.net Mvc5 و کار با هاست اختصاضی دانلود

    به نظرم نباید به طور مستقیم فایل هارو آپلود کنید چون حجمشون واقعا بالا میره
    معمولا از نرم افزار های ftp استفاده میشه واسه این کار
    میتونید لینک های دانلود رو توی دیتابیس خودتون ذخیره کنید

  3. #3

    نقل قول: آپلودر فیلم برای Asp.net Mvc5 و کار با هاست اختصاضی دانلود

    سلام .

    پاسخ سوال یک : از این سورس استفاده کنید : https://github.com/muhammad-magdy/Up...ngAjaxAndHTML5

    پاسخ سوال دو : شما باید در دیتابیس خودتون یک جدول مخصوص فایل های دانلودی بسازید و هر فایلی که آپلود میکنید رو با یک شناسه و آدرس ذخیره کنید و یک اکشن در کنترلر دانلود خودتون در نظر بگیرید که شناسه رو دریافت کنه و با توجه به آدرس فایل، فایل رو به کلاینت انتقال بده :



    [HttpGet("[action]/{fileId}")]

    public ActionResult File(string fileId)
    {
    try
    {
    var fileq = _fileServices.Query(c => c.FileId == fileId).Select(c => c).Single();

    var webRoot = _hostingEnvironment.WebRootPath;
    var file = System.IO.Path.Combine(webRoot, _apiSettingsConfig.Value.FileUploadFolder + "/" + fileq.FileUrl);

    byte[] fileBytes = System.IO.File.ReadAllBytes(file);
    string fileName = fileq.FileName;
    return File(fileBytes, System.Net.Mime.MediaTypeNames.Application.Octet, fileName);

    }
    catch
    {
    return BadRequest("فایل یافت نشد");
    }
    }




    با این کار میتونید مدیریت روی دانلود فایل ها داشته باشید . مثلا تاریخ انقضا مشخص کنید یا تعداد دفعات دانلود رو کنترل کنید یا خیلی کار های دیگه .


    اگر هم میخوایید از هاست دیگری غیر از این هاست خودتون استفاده کنید باید ابتدا فایل رو در هاست خودتون آپلود کنید و با api که هاست های دانلودی ارائه میدن آدرس فایل خودتون رو در هاست خودتون بدید به api و در اون هاست هم آپلود میشه و لینک بهتون میده .

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ایجاد RadioButton برای فیلد های نوع Bool در Asp.net Mvc5 :
    نوشته شده توسط alibahman47 در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 30 خرداد 1396, 19:03 عصر
  2. آموزش: ایجاد سیستم عضو گیری برای برنامه asp.net mvc5
    نوشته شده توسط Black_Hammer در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 19 آبان 1395, 15:12 عصر
  3. فیلم های آموزشی Asp.net mvc5
    نوشته شده توسط ostadsho در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 13 اردیبهشت 1394, 10:44 صبح
  4. سوال: راهنمایی برای asp.net کار شدن حرفه ای
    نوشته شده توسط reza active در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 30 آذر 1393, 19:40 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •