نمایش نتایج 1 تا 24 از 24

نام تاپیک: ساختار رکورد سورس در vb

  1. #1

    ساختار رکورد سورس در vb

    سلام خدمت اساتید محترم
    ضمن خداقوت و خسته نباشید
    ببخشید ساختار رکورد سورس در vb چطور هست؟
    یه نمونه دیدم میخوام "like" را در قسمت شرط بردارم و اگه بخوام در قسمت تکست خود فرم برای جستجو ستاره بذارم چکار باید بکنم؟
    اگه دوتا شرط داشته باشم؟
    همچنین نحوه قراردادن sort چطوری هست؟


    Me.RecordSource = "SELECT [Qasli].[ID], [Qasli].[nameshabake], [Qasli].[namerosta], [Qasli].[aghlam1], [Qasli].[tedad1] FROM [Qasli]" & "where [aghlam1]like" & "('*" & T6 & "*')"

    آخرین ویرایش به وسیله reza2371 : پنج شنبه 01 شهریور 1397 در 18:25 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: ساختار رکورد سورس در vb

    سلام

    یک پیشنهاد دارم تا درصد خطای شما در بخش sql به حداقل برسه
    کوئری خودتون رو در محیط طراحی کوئری ایجاد کنید، بعد در حالت sql کد موجود را در محیط vba یا vb استفاده کنید

  3. #3

    نقل قول: ساختار رکورد سورس در vb

    نقل قول نوشته شده توسط Mehr@ban مشاهده تاپیک
    سلام

    یک پیشنهاد دارم تا درصد خطای شما در بخش sql به حداقل برسه
    کوئری خودتون رو در محیط طراحی کوئری ایجاد کنید، بعد در حالت sql کد موجود را در محیط vba یا vb استفاده کنید

    خیلی ممنونم اوکی شد. مرسی
    ببخشید یه سوال دیگه هم دارم اگر ممکنه پاسخ بدید

    من با دستورات زیر توی محیط اکسس قسمت vb بانک اطلاعاتم باز میکنم و دستور ذخیره میدم. حالا کدی رو که بانک اسکیوال باز میکنه رامیخوام. ممنونم از شما


    Dim db As Database
    Dim rst As Recordset
    Set db = CurrentDb
    Set rst = db.OpenRecordset("table1")
    rst.AddNew

    rst.Fields("tarikh") = Slash((Me.tarikh.Value))

    rst.Update
    rst.Close


  4. #4
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: ساختار رکورد سورس در vb

    سلام
    اين يه نمونه كد با ado هستش اميدوارم به دردتون بخوره:


    Dim Cn As ADODB.Connection
    Dim rs, rs1 As ADODB.Recordset
    Dim Cnxn As ADODB.Connection
    Dim strCnxn As String

    Set Cnxn = New ADODB.Connection

    strCnxn = "Provider='SQLOLEDB';Data Source='.';" & _
    "Initial Catalog='DBName';User ID='sa';Password='DBPass';"
    Cnxn.Open strCnxn

    Set rs = New ADODB.Recordset

    rs.CursorLocation = adUseClient
    rs.Open "select * from prescribe", Cnxn, adOpenDynamic, adLockOptimistic, 1

    rs.AddNew
    .
    .
    .
    rs.Update

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

  5. #5

    نقل قول: ساختار رکورد سورس در vb

    نقل قول نوشته شده توسط amirzazadeh مشاهده تاپیک
    سلام
    اين يه نمونه كد با ado هستش اميدوارم به دردتون بخوره:


    Dim Cn As ADODB.Connection
    Dim rs, rs1 As ADODB.Recordset
    Dim Cnxn As ADODB.Connection
    Dim strCnxn As String

    Set Cnxn = New ADODB.Connection

    strCnxn = "Provider='SQLOLEDB';Data Source='.';" & _
    "Initial Catalog='DBName';User ID='sa';Password='DBPass';"
    Cnxn.Open strCnxn

    Set rs = New ADODB.Recordset

    rs.CursorLocation = adUseClient
    rs.Open "select * from prescribe", Cnxn, adOpenDynamic, adLockOptimistic, 1

    rs.AddNew
    .
    .
    .
    rs.Update
    سلام، من خیلی دنبال چنین سورسی بودم؛ ممنونم از توجه شما
    با توجه به اینکه من مبتدی هستم چند تا سوال دیگه هم دارم اگر امکان داره راهنماییم کنید
    1- اگر در یک فرم هم دستور ذخیره در بانک اکسس باشه و هم ذخیره در بانک sql امکان پذیر هست؟
    2- اگر بخوام یه فیلد ( که شناسه مشخص داره) را در بانک sql را ویرایش کنم کد فوق چه تغییری میکنه؟
    3- اگر تعداد رکورد بیش از یکی باشه و بخوام همه را یکجا در بانک sql ذخیره کنم چکار باید بکنم؟

  6. #6
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: ساختار رکورد سورس در vb

    سلام
    در مورد سئوال 1 جواب مثبته ولي برا خودم سئواله كه چرا از دو تا ديتابيس مختلف در برنامه استفاده ميشه؟
    2- براي ويرايش به جاي اين كد

    rs.Open "select * from prescribe", Cnxn, adOpenDynamic, adLockOptimistic, 1

    rs.AddNew


    از اين نمونه كد استفاده ميشه كه شما بايد شرط خودتون رو بعد از where جايگزين كنيد.

    rs.Open "select * from prescribe where ser=" & prc, Cnxn, adOpenDynamic, adLockOptimistic, 1


    براي ذخيره همزمان چند ركورد يا بايد از لوپ (For Next) استفاده بشه يا از كوئري هاي اينسرت كه با اجراي كامندهاي sql عملي هست.
    ..............................

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

  7. #7

    نقل قول: ساختار رکورد سورس در vb

    با یک نرم افزار کار میکنم که تحت قالب sql هست (البته کار من نیست) که یک سری کمبود هایی داره؛ بعضی از موارد را میشه از طریق کد نویسی تو بانک خود برنامه ذخیره یا ویرایش... کرد

    حالا من اومدم با اکسس نواقص را رفع کردم و چون بلد نبودم از بانک اکسس استفاده کردم. از شما هم میخوام منو تو این زمینه راهنمایی کنید
    البته از توجهات قبلی کمال سپاسگذاری را دارم

  8. #8

    نقل قول: ساختار رکورد سورس در vb

    سلام
    من این کد را گذاشتم ولی ارور میده
    امکان داره یه نمونه برام بذارید؟؟

    untitled.jpg

  9. #9

    نقل قول: ساختار رکورد سورس در vb

    مشکل قبلی اوکی شد
    یه مشکل دیگه اینو چطور حل کنم؟
    دیتابیس اسکیوال هم یوزر و پسورد نداره

    untitled.JPG

    یه سوال دیگه
    ساختار جایگزین کردن فیلد در بانک چیه؟
    آیا من درست نوشتم؟



    rs.AddNew

    rs.Fields("codea") = Slash((Me.Text1.Value))
    rs.Fields("fish_num") = Slash((Me.Text3.Value))

    آخرین ویرایش به وسیله reza2371 : سه شنبه 06 شهریور 1397 در 14:16 عصر

  10. #10
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: ساختار رکورد سورس در vb

    Provider=sqloledb;Data Source=myServerAddress;Initial Catalog=myDataBase;
    Integrated Security
    =SSPI;

    اگه بانك اطلاعاتي پسود نداره از اين رشته براي اتصال استفاده كنيد

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

  11. #11

    نقل قول: ساختار رکورد سورس در vb

    شرمنده باز هم درست نشد



    Dim Cn As ADODB.Connection
    Dim rst As ADODB.Recordset
    Dim Cnxn As ADODB.Connection
    Dim strCnxn As String

    Set Cnxn = New ADODB.Connection

    strCnxn = "Provider=sqloledb;Data Source=myServerAddress;Initial Catalog=myDataBase; Integrated Security=SSPI"
    Cnxn.Open strCnxn

    Set rst = New ADODB.Recordset

    rst.CursorLocation = adUseClient
    rst.Open "select * from dbo.tbl_gheramat_ozviat", Cnxn, adOpenDynamic, adLockOptimistic, 1


    rst.AddNew


    rst.Update


  12. #12
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: ساختار رکورد سورس در vb

    سلام.شما بايد در رشته اتصال نام كامپيوتر سرور خودتون رو به جاي "ماي سرور آدرس" جايگزين كنيد و همينطور در قسمت "اينيشيال كاتوگ" نام ديتا بيس خودتون را بنويسيد.
    ...............
    موفق باشيد

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

  13. #13

    نقل قول: ساختار رکورد سورس در vb

    به صورت زیر نوشتم اما متاسفنه بازم خطا میده



    strCnxn = " Provider = sqloledb;Data Source = '.\ SQLEXPRESS' ; Initial Catalog = 'mainP' ; Integrated Security = SSPI "



    من نام سرور را از کجا باید بردارم؟
    مثل شکل زیر صحیحه؟
    untitled.JPG

  14. #14
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: ساختار رکورد سورس در vb

    سلام کد رو درست نوشتید فقط به جای . باید نام کامپیوتر شما وارد بشه که با راست کلیک روی ایکون مای کامپیوتر یا مای پی سی در دسکتاپ نشان داده میشه.

    یه چیزی مثل این strCnxn = "Provider='SQLOLEDB';Data Source='am\SQLEXPRESS';" & _
    "Initial Catalog='totia';Integrated Security=SSPI;" که am نام کامپیوتر هست

    کد HTML:
    strCnxn = "Provider='SQLOLEDB';Data Source='am\SQLEXPRESS';" & _
                 "Initial Catalog='totia';Integrated Security=SSPI;"
    ......................

    موفق باشید

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

  15. #15

    نقل قول: ساختار رکورد سورس در vb

    سلام
    خیلی تشکر میکنم از زحمات و توجهات شما
    نام کامپیوتر را از همون جایی ک فرمودید هم وارد کردم ولی هنوز همون خطا پست شماره 9 را داد_نام سیستم تغییر دادم و اوکی شد
    بازم ممنونم از الطاف شما

    یه سوال دیگه و اون اینکه اگر بخوام دستوری باشه که به صورت اتوماتیک نام سیستم پیدا کنه و جایگذاری بکنه چکار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟
    آخرین ویرایش به وسیله reza2371 : جمعه 09 شهریور 1397 در 12:18 عصر

  16. #16

    نقل قول: ساختار رکورد سورس در vb

    نقل قول نوشته شده توسط amirzazadeh مشاهده تاپیک
    سلام
    در مورد سئوال 1 جواب مثبته ولي برا خودم سئواله كه چرا از دو تا ديتابيس مختلف در برنامه استفاده ميشه؟
    2- براي ويرايش به جاي اين كد

    rs.Open "select * from prescribe", Cnxn, adOpenDynamic, adLockOptimistic, 1

    rs.AddNew


    از اين نمونه كد استفاده ميشه كه شما بايد شرط خودتون رو بعد از where جايگزين كنيد.

    rs.Open "select * from prescribe where ser=" & prc, Cnxn, adOpenDynamic, adLockOptimistic, 1


    براي ذخيره همزمان چند ركورد يا بايد از لوپ (For Next) استفاده بشه يا از كوئري هاي اينسرت كه با اجراي كامندهاي sql عملي هست.
    ..............................
    سلام
    جهت ویرایش از دستوری که دادید استفاده کردم ولی خطا object required داد.
    در خود sql وقتی میخوام ویرایش بزنم از دستور update استفاده میکنم ایا اینجا هم باید از اون دستور استفاده بکنم؟؟ اگه جواب مثبت هست ساختار و شیوه اون به چه نحوی هست؟
    ساختار دستور حذف چطور هست؟
    ممنونم از شما که وقت میذارید
    آخرین ویرایش به وسیله reza2371 : جمعه 09 شهریور 1397 در 23:58 عصر

  17. #17
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: ساختار رکورد سورس در vb

    ساختار دستور حذف چطور هست؟
     Set rs1 = New ADODB.Recordset
    rs1.Open "select * from subpsc where scser=" & prc, Cn, adOpenDynamic, adLockOptimistic, 1
    sql = "delete from subpsc where scser=" & prc
    DoCmd.RunSQL (sql)

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

  18. #18

    نقل قول: ساختار رکورد سورس در vb

    ممنونم از پاسختون
    لطف میکنید برای دو سوال دیگه هم منو راهنمایی کنید

  19. #19
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: ساختار رکورد سورس در vb

    نقل قول نوشته شده توسط reza2371 مشاهده تاپیک
    ممنونم از پاسختون
    لطف میکنید برای دو سوال دیگه هم منو راهنمایی کنید
    يك نمونه كد با لوپ براي ويرايش:
     Set rs1 = New ADODB.Recordset
    rs1.Open "select * from subpsc where scser=" & prc, Cn, adOpenDynamic, adLockOptimistic, 1



    For intcurrentrow = 0 To Me.List6.ListCount - 1

    rs1!scser = prc
    rs1!Dcode = Me.List6.Column(9, intcurrentrow)
    rs1!price = Me.List6.Column(5, intcurrentrow)
    .
    .
    .
    rs1.Update

    Next intcurrentrow
    MsgBox "داده ويرايش شد" & " " & CInt(Right(rs!ser, 4)), vbApplicationModal, "ويرايش"
    Set rs = Nothing

    Set rs1 = Nothin

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

  20. #20

    نقل قول: ساختار رکورد سورس در vb

    سلام
    بابت زحمت هایی ک دادم تشکر ویژه میکنم از شما
    من خیلی وارد نیستم . نتونستم کد ویرایش و حذف را درست بزنم و اجرا بشه
    prc مقداری هست ک برای شرط درنظر میگیرید؟؟
    شرط را چطور در ساختار قرار میدید؟؟

    اسم تیبل من dbo.tbl_gheramat_ozviat هست. فیلد شرط هم codea هست
    ممنونم از الطاف شما

  21. #21
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: ساختار رکورد سورس در vb

    كد شما براي حذف بايد يه چيزي شبيه به اين باشه:

    Set rs1 = New ADODB.Recordset
    rs1.Open "select * from dbo.tbl_gheramat_ozviat where codea=" & مقدار, Cn, adOpenDynamic, adLockOptimistic, 1

    sql = "delete from dbo.tbl_gheramat_ozviat where codea=" & مقدار
    DoCmd.RunSQL (sql)


    آخرین ویرایش به وسیله amirzazadeh : سه شنبه 13 شهریور 1397 در 09:04 صبح

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

  22. #22

    نقل قول: ساختار رکورد سورس در vb

    نحوه نوشتن شرط با " هست؟ میشه توضیح بدید؟
    شرمنده من مبتدی هستم

  23. #23

    نقل قول: ساختار رکورد سورس در vb

    سلام.
    نکته اول اینه که راه ساده تری برای ارتباط با SQL وجود داره و اون استفاده از ODBC هست. از طریق اون می تونین جداول یا View های SQL رو وارد برنامه ACCESS خودتون بکنین و همانند جداول خود ACCESS با اونها رفتار کنین.
    موضوع دوم در خصوص دستورات T-SQL هست. دستوراتی که شما مقابل =sql می نویسین یک Text است و از نوع String. بدیهی است که لازمه این دستورات درون دو عدد (") به شکل "Statement" قرار بگیرن. حالا اگه بخواهید داخل یک String از یک متغیر استفاده کنین که براساس شرایط بهش مقدار بدین و داخل دستور SQL اون مقدار قرار بگییره، لازمه از یک ساختار استفاده کنین که شبیه دستوراتی است که قبلا برای شما توضیح داده شده:

    "SELECT * FROM " & Var1 & " WHERE TableName = '" & Var2 & "' Order By ID"
    در دستور بالا متغیر اول با نام Var1 از نوع عددی است پس برای قرار دادن آن داخل یک دستور T-SQL لازم است ابتدا کد مان را به سه قسمت تقسیم کنیم، دو قسمت اول و سوم همچنان Text هستند و لازم است در کدام داخل دو عدد (") قرار بگیرند و قسمت میانی که یک متغیر است به همان صورت نوشته می شود. حال برای اینکه این سه قسمت را به هم متصل کنیم، لازم است از دو علامت & استفاده کنیم.
    در متغیر دوم (Var2) یک تفاوت وجود دارد و این است که نوع این متغیر از نوع String است و در نتیجه مقدار آن در دستورات T-SQL لازم است بین دو علامت (') قرار گیرد. به همین دلیل به انتهای رشته قبل از متغیر یک علامت (') و به ابتدای رشته بعد از متغیر نیز یک علامت (') اضافه می کنیم.

    شایان ذکر است در دستور بالا مقدار Var1 برابر نام جدولی است که می خواهیم دستور را روی آن اجرا کنیم و متغیر Var2 مربوط به شرطی است که می خواهیم روی دستور ما اعمال شود.

  24. #24

    نقل قول: ساختار رکورد سورس در vb

    سلام مجدد.
    من برای بررسی و تغییر روی جداول در محیط VBA از ساختار زیر استفاده می کنم. ممکنه به درد دوستان هم بخوره:

    Dim DBS As Database
    Dim RES1 As Recordset

    Set DBS = CurrentDb
    "Set RES1 = DBS.OpenRecordset("TableName)

    With RES1
    .MoveFirst
    Do While Not .EOF
    .Edit
    دستورات
    .Update
    .MoveNext
    Loop
    End With

    RES1.Close

    به جای TableName لازمه نام جدول و یا Query مورد نیاز خودتون رو بنویسین و از دستورات Edit. و Update. زمانی استفاده می کنین که می خواهید ویرایشی روی جدول مربوطه انجام دهید. در صورتیکه بخواهید یک رکورد جدید رو به جدول اضافه کنین هم می تونین به جای Edit. از AddNew. استفاده کنین.

تاپیک های مشابه

  1. ایجاد ساب فرم در فرمیکه رکورد سورس آن کوئری است
    نوشته شده توسط AHMAD-AHMAD در بخش Access
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 03 اردیبهشت 1386, 15:17 عصر
  2. چجوری میتونم اطلاعات رکورد جاری رو در VB.NET بخونم
    نوشته شده توسط alineghabi در بخش VB.NET
    پاسخ: 11
    آخرین پست: شنبه 30 دی 1385, 17:03 عصر
  3. نیاز به سورس برنامه هشت وزیر در vb.net
    نوشته شده توسط azarsoft در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 08 اردیبهشت 1385, 22:48 عصر
  4. پشتیبانی از ساختار آیکون Xp در Vb
    نوشته شده توسط PalizeSoftware در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 24 آبان 1384, 12:04 عصر
  5. اضافه کردن یک رکورد در vb
    نوشته شده توسط abbas8786 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 24 شهریور 1384, 00:17 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •