نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: نحوه ذخیره چند فقره چک مربوط به یک قرارداد

  1. #1

    Exclamation نحوه ذخیره چند فقره چک مربوط به یک قرارداد

    سلام دوستان و خسته نباشید
    اول از همه بابت طولانی بودن سوال پوزش میخوام
    عزیزان و اساتید گرامی من دارم یک پروژه مینویسم (سیستم مدیزیت قرارداد های یک شرکت)
    قسمت ثبت شرکت اولیه رو انجام دادم و اوکی هست
    اما تو قسمت قراردادها یک مشکل دارم
    تو این برنامه نیاز هست که در قسمت قراردادها به تعداد نامعلومی(ممکنه 1 یا 10)فقره چک ثبت بشه(شماره چک - تاریخ چک - مبلغ چک - بانک عامل چک)ودر دیتا بیس ذخیره بشه
    به فکرم رسید که از آرایه کمک بگیرم به این شکل که یک فرم باز بشه داخلش 5 تا تکس باکس باشه
    تکس باکس اول تعداد چک ها رو معلوم کنه (که طول ها آرایه مشخص بشه)
    تکس باکس های بعدی عناثر رو دریافت کنه و تو یه آرایه مربوطه ذخیره کنه که من او آرایه ها رو تو دیتا بیس ذخیره کنم که بعدا همون آرایه رو (موقع نمایش قرارداد)تو comboBox نمایش بدم
    میشه من رو راهنمایی کنید که چه کاری باید انجام بدم
    اگه راه بهتری هم هست ممنون میشم بهم بگین
    آخرین ویرایش به وسیله hooman-2k : جمعه 02 شهریور 1397 در 01:16 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    212

    نقل قول: نحوه ذخیره چند فقره چک مربوط به یک قرارداد

    با سلام
    من هم دارم روی یک نمونه برای اینکار برنامه تهیه میکنم
    میخواستم ببینم شمار برای ثبت شرکت ها چه جدولی منظور کردی
    ممنون

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: نحوه ذخیره چند فقره چک مربوط به یک قرارداد

    DataGrid ایده بهتری برای ثبت دسته جمعی هست

  4. #4

    نقل قول: نحوه ذخیره چند فقره چک مربوط به یک قرارداد

    جداولی که من برای ثبت در دیتا بیس درست کردم اینها هست اگه درست منظورتون رو متوجه شده باشم
    Database.jpg
    id برای شمارنده که is identity هم باشه
    customerID برای شماره مشتری که بهتره int باشه و کلید اصلی
    باقی موارد رو هم که مشاهده میکنید

  5. #5

    نقل قول: نحوه ذخیره چند فقره چک مربوط به یک قرارداد

    نقل قول نوشته شده توسط ali_md110 مشاهده تاپیک
    DataGrid ایده بهتری برای ثبت دسته جمعی هست
    میشه یک مقدار توضیح بدید دوست عزیر
    اطلاعات DataGrid رو میشه در آرایه ریخت؟

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    212

    نقل قول: نحوه ذخیره چند فقره چک مربوط به یک قرارداد

    دوست خوب ممنون
    اما آدرس رو بهتره مجزا کنی تا بشه بر اساس اون سرچ انجام داد
    درضمن مگه برای ثبت فاکتور از یک دیتا بیس دیگه استفاده نمیکنی که اون رو کاراکتر در نظر کرفتی
    ممنون

  7. #7
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: نحوه ذخیره چند فقره چک مربوط به یک قرارداد

    با سلام
    نیازی به آرایه نیست
    هر قرار داد یک کد داره و پرداختی که پرداختی یک جدول مجزا میشه
    حالا در این جدول میتونید چک ها رو ثبت کنید و به جدول قرارداد وصلش کنید
    برای ثبت هم از دیتاگرید استفاده کنید
    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  8. #8

    نقل قول: نحوه ذخیره چند فقره چک مربوط به یک قرارداد

    دوستان مشکل اول حل شد خدارو شکر
    با DataGrid تونستم تمام موارد رو پر کنم و تو آرایه بریزم
    حالا یه مشکل دیگه وقتی اطلاعات در دیتا بیس میریزم موقع خواندن چیزی برنمیگردونه
    به نظرم مشکل از اوع داده database هست
    من نوع nvarchar(max) رو در نظر گرفتم باید از نوع دیگه ای برای ذخیره آرایه استفاده کنم؟؟

    اطلاعات به این شکل که مشخص کردم در دیتابیس ذخیره میشه

    Database2.jpg

    نقل قول نوشته شده توسط MMR_1234 مشاهده تاپیک
    دوست خوب ممنون
    اما آدرس رو بهتره مجزا کنی تا بشه بر اساس اون سرچ انجام داد
    درضمن مگه برای ثبت فاکتور از یک دیتا بیس دیگه استفاده نمیکنی که اون رو کاراکتر در نظر کرفتی
    ممنون
    این برنامه فقط برای ذخیره اطلاعات و قراردادهای شرکت هست و تک کاربره که فقط مدیر کارخوانه جهت حفظ اطلاعات سفارش داده و خروجی خواصی نداره
    برای جستوجو هم از 2 پارامتر استفاده میخوان بکنن
    1 : شماره مشتری
    2 : نام مدیر عامل
    شماره مشتری برای این کلید اصلی شده که در فرم ثبت قرارداد هم ازش استفاده میشه اگه همچین کدی وجود داشته باشه اجازه ثبت قرارداد رو میده در غیر این صورت خیر
    آخرین ویرایش به وسیله hooman-2k : شنبه 03 شهریور 1397 در 02:38 صبح

  9. #9

    نقل قول: نحوه ذخیره چند فقره چک مربوط به یک قرارداد

    بایست یک جدول مجزا ایجاد و به ازای هر چک یک رکورد در اون ذخیره کنید و با جدول قرارداد ارتباطش بدید.

  10. #10

    نقل قول: نحوه ذخیره چند فقره چک مربوط به یک قرارداد

    نقل قول نوشته شده توسط hooman-2k مشاهده تاپیک
    دوستان مشکل اول حل شد خدارو شکر
    با DataGrid تونستم تمام موارد رو پر کنم و تو آرایه بریزم
    حالا یه مشکل دیگه وقتی اطلاعات در دیتا بیس میریزم موقع خواندن چیزی برنمیگردونه
    به نظرم مشکل از اوع داده database هست
    من نوع nvarchar(max) رو در نظر گرفتم باید از نوع دیگه ای برای ذخیره آرایه استفاده کنم؟؟

    اطلاعات به این شکل که مشخص کردم در دیتابیس ذخیره میشه

    Database2.jpg
    دوست عزیز وقتی اطلاعات شما اینطوری ذخیره شده یعنی توی ذخیره اطلاعات مشکلی وجود داره.
    این کد هم برای پیمایش درون اطلاعات datagridview هست:

    foreach (DataGridViewRow row in datagridview1.Rows)
    {
    string column1 = row.Cells[0].Value.ToString();
    string column2 = row.Cells[1].Value.ToString();
    string column3 = row.Cells[2].Value.ToString();
    }

تاپیک های مشابه

  1. نمایش آخرین رکورد از چند رکورد مربوط به یک نفر
    نوشته شده توسط alirezamarshall در بخش T-SQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 17 مرداد 1393, 14:56 عصر
  2. سوال: نحوه دريافت گزارش مربوط به يك فاصله زماني خاص
    نوشته شده توسط emaesa در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 06 اردیبهشت 1393, 20:20 عصر
  3. سوال: نحوه درج چند عكس مربوط به يك ركورد
    نوشته شده توسط Profesorjd در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 25 دی 1388, 14:51 عصر
  4. نحوه ذخیره چند کاراکتر از یک رشته
    نوشته شده توسط Jean Reno در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 13 مهر 1388, 17:45 عصر
  5. سوال: اطلاعات مربوط به یک پایگاه داده کجا ذخیره می شه؟
    نوشته شده توسط samprp در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 30 شهریور 1387, 23:17 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •