نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: کار با رشته و جستجوی حرفه ای

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    354

    کار با رشته و جستجوی حرفه ای

    دوستان سلام

    اگر در یک فیلد به عنوان مثال ده شماره داشته باشیم که با فاصله از هم جدا شده باشند برای اعمال شرط برابر بودن مقدار و جستجو چه باید کرد؟

    مثال:
    فیلد مربوط به شماره تماس هست و سه مقدار به صورت زیر وارد شدند:
    021489756 034587954 0912159789

    در واقع نشان اتمام شدن مقدار، فاصله هست.

    حالا میخوایم شرط بذاریم.

    اگه مقدار ورودی برابر بود با یکی از از مقادیر وارد شده، فلان کار رو انجام بده.


    if (txtTel.Text== reader["fTel"].ToString())

    {
    ///
    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: کار با رشته و جستجوی حرفه ای

    سلام
    یک مثال
        private string[] s;        private void textBox1_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    s = textBox1.Text.Split(' ');
    }


    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    var print = "";
    foreach (var num in s)
    {
    if (num.Contains( "09"))
    {
    print = print + num + Environment.NewLine;
    }
    }
    MessageBox.Show(print);
    }

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    354

    نقل قول: کار با رشته و جستجوی حرفه ای

    خیلی ممنون لطف کردین.

    فقط یک موضوعی هست.

    شماره تماس صرفاً برای موبایل نیست. برای تلفن های ثابت با کد استانی و بدون کد استانی هم هست. یعنی در این فیلد چنین شماره هایی هم ثبت میشه.

  4. #4
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: کار با رشته و جستجوی حرفه ای

    با سلام
    کافیه بر اساس فاصله split کنید و سپس توسط حلقه بر روی اسپلیت شده جستجو انجام بدید

    string str = "021489756 034587954 0912159789";
    string[] trimed = str.Split(' ');
    foreach (var item in trimed)
    {
    if (item == "034587954")
    {
    //your job
    }
    }

    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  5. #5

    نقل قول: کار با رشته و جستجوی حرفه ای

    یعنی میخواهید تک تک رکوردها رو بخونید و مقایسه انجام بدید؟!!
    در چنین مواردی بهتر هست یک جدول مجزا ایجاد و به ازای هر مقدار یک رکورد درج کنید.

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    354

    نقل قول: کار با رشته و جستجوی حرفه ای

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    با سلام
    کافیه بر اساس فاصله split کنید و سپس توسط حلقه بر روی اسپلیت شده جستجو انجام بدید

    string str = "021489756 034587954 0912159789";
    string[] trimed = str.Split(' ');
    foreach (var item in trimed)
    {
    if (item == "034587954")
    {
    //your job
    }
    }

    موفق باشید


    خیلی ممنونم، لطف کردین

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    354

    نقل قول: کار با رشته و جستجوی حرفه ای

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    یعنی میخواهید تک تک رکوردها رو بخونید و مقایسه انجام بدید؟!!
    در چنین مواردی بهتر هست یک جدول مجزا ایجاد و به ازای هر مقدار یک رکورد درج کنید.

    بله

    ممکن هست بیشتر توضیح بدید؟ ممنونم

  8. #8
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: کار با رشته و جستجوی حرفه ای

    نقل قول نوشته شده توسط cmsdqq2 مشاهده تاپیک
    بله

    ممکن هست بیشتر توضیح بدید؟ ممنونم
    اگر بخواهید دونه دونه رکورد ها رو پردازش کنید هم صحیح نیست هم خیلی طول میکشه شاید اولش تو دید نیاد ولی وقتی اطلاعات زیاد شد باعث کندی میشه
    بهتره یک جدول در نظر بگیرید و شماره ها رو درونش قرار بدید و برای پردازش میتونید از کوئری استفاده کنید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    354

    نقل قول: کار با رشته و جستجوی حرفه ای

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    با سلام
    کافیه بر اساس فاصله split کنید و سپس توسط حلقه بر روی اسپلیت شده جستجو انجام بدید

    string str = "021489756 034587954 0912159789";
    string[] trimed = str.Split(' ');
    foreach (var item in trimed)
    {
    if (item == "034587954")
    {
    //your job
    }
    }

    موفق باشید


    همچنان ممنونم

    فقط یک مسئله ای هست. اون هم اینکه چطور باید با مقدار سلول مطابقت بدم؟

    من از کد زیر استفاده میکنم اما جواب نمیگیرم. دلیلش هم واضحه اون هم اینکه مقدار phone دقیقاً برابر با item نیست.


    com.CommandText = "SELECT * FROM [tb1] WHERE [phone]=@0";
    com.Parameters.AddWithValue("@0", item);





    چیزی که به ذهن من رسیده استفاده از عملگرهایی مثل like برای جستجو هست.

    شما دوستان چه نظری دارین؟

  10. #10
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: کار با رشته و جستجوی حرفه ای

    با سلام
    اگر شما شماره ها در یک جدول دیگه نگهداری کنید اینطور هر فیلد یا رکورد داری یک شماره هست و نیازی به LIKE نیست و جدولتون بصورت INNER JOIN خواهد بود
    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    354

    نقل قول: کار با رشته و جستجوی حرفه ای

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    با سلام
    اگر شما شماره ها در یک جدول دیگه نگهداری کنید اینطور هر فیلد یا رکورد داری یک شماره هست و نیازی به LIKE نیست و جدولتون بصورت INNER JOIN خواهد بود
    موفق باشید
    ممکن هست کمی بیشتر توضیح بدین؟

    تا به اینجا فکر نمیکنم بشه شماره ها رو در یک جدول دیگه قرار داد. چون چندین عملیات دیگه هم هست که روی این جدول فعلی انجام میشه و وقت تغییر ساختار فعلاً نیست.

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    354

    نقل قول: کار با رشته و جستجوی حرفه ای

    این شماره ها برای یک کاربر هست.

    در واقع میخوایم برای هر یک کاربر، قابلیت تعریف 15 شماره تماس داشته باشه

  13. #13
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: کار با رشته و جستجوی حرفه ای

    نقل قول نوشته شده توسط cmsdqq2 مشاهده تاپیک
    این شماره ها برای یک کاربر هست.

    در واقع میخوایم برای هر یک کاربر، قابلیت تعریف 15 شماره تماس داشته باشه
    مشکلی نیست هر چندتا شماره میخواد باشه
    یک جدول ایجاد کنید که ID, PersonID, Number باشه و شما توسط PersonID متوجه میشید که کدوم شماره ها مربوط به کدوم شخص هست
    این راه اصولیش هست اگر هم نمیخواهید ساختار رو تغییر بدید از همون LIKE استفاده کنید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    354

    نقل قول: کار با رشته و جستجوی حرفه ای

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    مشکلی نیست هر چندتا شماره میخواد باشه
    یک جدول ایجاد کنید که ID, PersonID, Number باشه و شما توسط PersonID متوجه میشید که کدوم شماره ها مربوط به کدوم شخص هست
    این راه اصولیش هست اگر هم نمیخواهید ساختار رو تغییر بدید از همون LIKE استفاده کنید
    بله کاملاً درسته. راه اصولی و بهینه ی این موضوع همین راهکار شماست.

    متاسفانه اینجا بازدهی باید قربانی بشه.

    ببخشید که وقتتون رو هم میگیرم. الان به نظر شما با توجه به ساختاری که به دنبالش هستم از چه الگویی برای like استفاده کنیم بهتره؟

  15. #15
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: کار با رشته و جستجوی حرفه ای

    متوجه سوالتون نشدم
    همونطور که گفتم Like رو توصیه نمیکنم در نظر داشته باشید کاربر بخواد از 15 شماره یکی رو ویرایش یا حذف کنه اینجاس که ممکنه به دلیل طولانی بودن فیلد یک اشتباه انسانی باعث بشه یک رقم دیگه یا یک شماره دیگه تغییر کنه...
    خودتون رو جای کاربر بزارید
    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

تاپیک های مشابه

  1. [کار با رشته ها] حذف رشته ای از رشته ی دیگر
    نوشته شده توسط ghiravani در بخش PHP
    پاسخ: 11
    آخرین پست: پنج شنبه 25 اسفند 1390, 13:38 عصر
  2. کار با رشته
    نوشته شده توسط arsalansalar در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 17 بهمن 1386, 19:25 عصر
  3. مشکل در کار با رشته
    نوشته شده توسط Happy_davood در بخش SQL Server
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 13 بهمن 1385, 23:49 عصر
  4. کار با رشته ها
    نوشته شده توسط safari123 در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 28 آذر 1385, 22:12 عصر
  5. نحوه کار با light pen یا component ای برای آن
    نوشته شده توسط mhd در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 07 اردیبهشت 1384, 13:31 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •