نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: منو داینامیک با پوزیشنینگ به صورت درگ دراپ

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار nunegandom
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    الان اصفهان
    سن
    32
    پست
    828

    منو داینامیک با پوزیشنینگ به صورت درگ دراپ

    سلام
    کتابخانه ای یا پروژه ای سراغ دارید که منو سایت به صورت داینامیک دارای پوزیشن باشه، به این صورت که موقعیت قرارگیری از طریق مدیریت مشخص بشه
    مدل من این هست که فکر کنم درست باشه:
            public Category()        {
    this.Articles = new HashSet<Article>();
    }
    public int CategoryId { get; set; }
    [StringLength(300, ErrorMessage = "{0} باید بین{1} تا {2} کاراکتر باشد", MinimumLength = 150)]
    [Display(Name = "توضیحات برای گوگل")]
    public string MetaDescription { get; set; }
    [Display(Name="نام")]
    [Required(ErrorMessage ="{0} الزامی است")]
    public string Name { get; set; }
    [Display(Name="اسلاگ آدرس")]
    [Required(ErrorMessage ="{0} الزامی است")]
    [StringLength(10, ErrorMessage ="{0} باید بین{1} تا {2} کاراکتر باشد", MinimumLength = 1)]
    public string Slug { get; set; }
    [Display(Name="موقعیت")]
    public int Order { get; set; }
    [Display(Name = "پدر")]
    public int? Parent_Id { get; set; }
    [Display(Name= "پدر")]
    [ForeignKey(nameof(Parent_Id))]
    public Category Parent { get; set; }
    public ICollection<Article> Articles { get; set; }

    من چندتا مشکلی که دارم ایناست:
    اول اینکه بهترین نحو پیدا کردن ساب های یک دسته چطور هست؟ به صورت بازگشتی؟
    دوم اینکه موقعیت رو با کتابخانه Sortable میخوام پیاده سازی کنم که اگر کسی این کارو تا حالا کرده یا چیز بهتری سراغ داره اعلام کنه لطفا
    پیاده سازی قسمت سورت کردن منو میخوام به صورت درگ و دراپ باشه و اطلاعاتش بره سمت سرور که در حقیقت میشه یک آرایه شامل ID منو و پوزیشنش
    و در آخر کد در همین تاپیک قرار میگیرد اگر دوست داشتید همکاری کنید یا اگر چیز بهتری سراغ دارید اعلام کنید با تشکر

  2. #2

    نقل قول: منو داینامیک با پوزیشنینگ به صورت درگ دراپ

    بین پلاگین هایی که دیدم( خودم تاحالا پیاده سازی نکردم) پلاگین jsree از همه قوی تر باید باشه
    خیلی امکانات و event های خوبی هم داره

    توی بلاگ بیان هم blog.ir منظورمه از این پلاگین استفاده شده واسه دسته بندی ها

    اینم یه آموزش از اون توی دات نت تیپس لینک.

    اتفاقا من هم میخواستم در این مورد تاپیک بزنم و نظر دوستان رو بدونم..

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار nunegandom
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    الان اصفهان
    سن
    32
    پست
    828

    نقل قول: منو داینامیک با پوزیشنینگ به صورت درگ دراپ

    ممنون یه چیز خیلی جالبتر هم پیدا کردم رو همون حساب tree بودن
    اینم لینکش

تاپیک های مشابه

  1. اجرای تابع با پارامتر به صورت یک Thread.
    نوشته شده توسط hdv212 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 16
    آخرین پست: یک شنبه 17 خرداد 1394, 00:11 صبح
  2. مشکل در Export کردن با FastReport به صورت Tiff با کیفیت بد
    نوشته شده توسط nasr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 22 آذر 1386, 21:08 عصر
  3. کار با ado به صورت کامل
    نوشته شده توسط farzad_az_shiraz در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 13
    آخرین پست: جمعه 29 تیر 1386, 12:42 عصر
  4. کسی هست که با JBuilder به صورت حرفه‌ای کار کرده باشه؟
    نوشته شده توسط Aftabgardan-cc در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 10 مهر 1385, 12:20 عصر
  5. کار با DBGrid به صورت دستی.
    نوشته شده توسط Ali-Far در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 23 اسفند 1384, 08:05 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •