نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: امکان مرتب سازی datagridview توسط کاربر

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار windowsyar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1395
    محل زندگی
    مشهد الرضا
    پست
    208

    امکان مرتب سازی datagridview توسط کاربر

    با سلام
    یک دیتاگریدویو دارم می خوام با دو تا دکمه بالا و پایین کاربر بتونه مرتبش بکند
    بدبهی است که مشکل اصلیش ذخیره سازی تو بانک هست.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: امکان مرتب سازی دیتاگریدویو توسط کاربر

    دوست عزیز
    چه چیزی را مرتب کند؟( بر چه اساسی مرتب کند)
    سوال شما ناقص است

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: امکان مرتب سازی datagridview توسط کاربر

    چی رو بعد از مرتب سازی باید ذخیره کنه؟
    اگه منظورتون جدول مرتب شدتونه، چه نیازی به اینکاره آخه. هر بار که داده اتضافه شد جدولو از نو بازسازی کنید!!! مرتب سازی فقط ظاهر جداول رو باید مرتب کنه. داده ها هرجور و با هر ترتیبی ذخیره شدن مهم نیست
    برای مرتب سازی دیتاگرید از کد زیر میتونی استفاده کنی


    dataGridView1.Sort(dataGridView1.Columns[1], ListSortDirection.Ascending);


    آرگومان اول مربوط به ستونی هست که میخواهید مرتب شود.
    آرگومان دوم هم مربوط به نوع مرتب سازی(سعودی - نزولی) است.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار windowsyar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1395
    محل زندگی
    مشهد الرضا
    پست
    208

    نقل قول: امکان مرتب سازی datagridview توسط کاربر

    ممنون از پاسخگویی alexmcse و رامین مرادی

    ببخشید شاید سوال رو بد پرسیدم
    در نرم افزار من کاربر میاد مثلا 7 تا سطر اضافه می کنه
    نمی خوام بر اساس یک ستون مرتب کنم
    می خواهم کاربر خودش بتونه سطرها رو بالا پایین کنه و ذخیره کنه و مرتب کنه


    -------------

    پیشنهاد خودم اینه که کاربر بیاد سطر ها رو بالاپایین کنه
    بعد از آخر با یک دونه حلقه از بالا تا پایین یک آی دی به همش بدیم و ذخیره کنی
    ولی کدشو بلد نیستم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: امکان مرتب سازی datagridview توسط کاربر

    دوتا ستون کلید بزار بعد یکیش برا بالا باشه یکیش برا پایین

    حالا ما یه سوال ساده داشتیم که چطور دوتا عدد رو جابجا کنیم.کد زیر رو ببنید


    int a=1;
    int b=2;
    int temp
    temp=a;
    a=b;
    b=temp;



    این کد مقدار a و B رو جابجا میکنه به کمک یه متغییر دیگه. حالا شما هم همین روش رو تو جدولتون پیاده سازی کنید.
    آی دی رو مگه اتو نامبر نذاشتید؟
    شما به اون صورتی که من گفتم داده هاتونو جابجا کنید و در آخر کد ذخیره خودتون رو بنویسید

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار windowsyar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1395
    محل زندگی
    مشهد الرضا
    پست
    208

    نقل قول: امکان مرتب سازی datagridview توسط کاربر

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    دوتا ستون کلید بزار بعد یکیش برا بالا باشه یکیش برا پایین

    حالا ما یه سوال ساده داشتیم که چطور دوتا عدد رو جابجا کنیم.کد زیر رو ببنید


    int a=1;
    int b=2;
    int temp
    temp=a;
    a=b;
    b=temp;



    این کد مقدار a و B رو جابجا میکنه به کمک یه متغییر دیگه. حالا شما هم همین روش رو تو جدولتون پیاده سازی کنید.
    آی دی رو مگه اتو نامبر نذاشتید؟
    شما به اون صورتی که من گفتم داده هاتونو جابجا کنید و در آخر کد ذخیره خودتون رو بنویسید

    سلام متشکر ولی دقیقا همون چیزهایی که بلد نبودم رو نگفتید
    مثلا کدی که بیاد آی در سطر رو عوض کنه
    و دوم این که تا حالا من با آپدیت یک دیتاگرید ویو کار نکردم چطور بعد از نوشتن آی دی ها جدید اون ها رو آپدیت کنم معمولا من سطر سطر آپدیت می کنم

  7. #7

    نقل قول: امکان مرتب سازی datagridview توسط کاربر

    از متدهای removeAt , remove , insert , ... برای جابجایی استفاده کنید.
    اگر ارتباطی بین این جدول با جدول دیگری در دیتابیس باشد نبایست کلید رو تغییر بدید. در این مورد میتونید index سطرها رو ذخیره کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : دوشنبه 05 شهریور 1397 در 08:58 صبح

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: امکان مرتب سازی datagridview توسط کاربر

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    از متدهای removeAt , remove , insert , ... برای جابجاییی استفاده کنید.
    اگر ارتباطی بین این جدول با جدول دیگری در دیتابیس باشد نبایست کلید رو تغییر بدید. در این مورد مییتونید index سطرها رو ذخیره کنید.
    بهترین راه به نظرم همین ایندکس گذاریه. من خودم تو یه پروزه برای جابجایی نود های چارت سازمانی بر اساس سلیقه مدیر یه فیلد اضافی گذاشتم به اسم level که کاربر به اون سطح میده مثلا 1 یا 2 یا 3 و تو نشون دادن هم بر اساس اون مرتب میکنم فرزندهای همون نود رو

تاپیک های مشابه

  1. مرتب سازی گریدویو توسط کاربر
    نوشته شده توسط sh-eng در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 10 اسفند 1391, 12:54 عصر
  2. پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 26 مهر 1389, 07:59 صبح
  3. پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 11 شهریور 1389, 20:24 عصر
  4. امکان اضافه شدن عکس توسط کاربر در فرم
    نوشته شده توسط Ali2200 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 02 مرداد 1386, 08:52 صبح
  5. امکان مرتب سازی براساس چند فیلد ؟؟
    نوشته شده توسط ealvandi در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 15 فروردین 1386, 01:24 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •