نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل با alarm manager

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    مشکل با alarm manager

    سلام دوستان

    من میخواستم در زمان مشخص یک کاری رو انجام بدم برای مثال یک toast رو اجرا کنم برای همین دستور زیر رو نوشتم :
    public class MainActivity extends AppCompatActivity {

    private AlarmManager alarmMgr;
    private PendingIntent alarmIntent;


    @Override
    protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
    super.onCreate(savedInstanceState);
    setContentView(R.layout.activity_main);




    set_alarm();
    }



    public void set_alarm(){


    alarmMgr = (AlarmManager) MainActivity.this.getSystemService(Context.ALARM_S ERVICE);
    Intent intent = new Intent(MainActivity.this, MyReceiver.class);
    alarmIntent = PendingIntent.getBroadcast(MainActivity.this, 0, intent, 0);




    Calendar calendar = Calendar.getInstance();
    calendar .add(Calendar.HOUR_OF_DAY, 21);
    calendar .add(Calendar.MINUTE, 10);
    calendar .add(Calendar.SECOND, 30);

    alarmMgr.set(AlarmManager.RTC_WAKEUP, calendar.getTimeInMillis(), alarmIntent);


    }


    و کلاس MyReceiver

    public class MyReceiver extends BroadcastReceiver {

    @Override
    public void onReceive(Context context, Intent arg1) {


    Toast.makeText(context,"active the alarm", Toast.LENGTH_LONG).show();
    }


    }


    و در فایل مانفیست مجوز :
     <uses-permission android:name="com.android.alarm.permission.SET_ALA  RM" />
    <uses-permission android:name="android.permission.RECEIVE_BOOT_COMP LETED"/>


    و
     <receiver android:name=".MyReceiver"/>


    متاسفانه مشکلی که هست اینه اصلا این اجرا نمیشه!!! به فرض الان ساعت 21:09 هست و من آلارم را برای 21:10 تنظیم کردم ولی هیچ دستوری اجرا نشد !

    به نظرتون مشکل از کجاست؟!

  2. #2

    نقل قول: مشکل با alarm manager

    باسلام


    <receiver android:name=".MyReceiver"/>
    این را در مانیفست جایگزین کن!

    <receiver android:name=".MyReceiver">
    <intent-filter>
    <action android:name="android.intent.action.BOOT_COMPLETED "/>
    </intent-filter>
    </receiver>

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: مشکل با alarm manager

    نقل قول نوشته شده توسط farhad_shiri_ex مشاهده تاپیک
    باسلام



    این را در مانیفست جایگزین کن!

    <receiver android:name=".MyReceiver">
    <intent-filter>
    <action android:name="android.intent.action.BOOT_COMPLETED "/>
    </intent-filter>
    </receiver>
    ممنونم دوست عزیز از توجهتون...متاسفانه باز هم دستوری اجرا نشدچندبار دستورات رو مجداا چک کردم نمیدونم کجارو اشتباه میکنم
    آخرین ویرایش به وسیله samiasoft : یک شنبه 04 شهریور 1397 در 19:35 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: مشکل با alarm manager

    بالاخره تونستم حل کنم...مشکل در متد add بود که بایستی از متد set استفاده میکردم.

    calendar .set(Calendar.HOUR_OF_DAY, 20);
    calendar .set(Calendar.MINUTE, 3);
    calendar .set(Calendar.SECOND, 59);



    همچنین برای ست کردن الارم بنا به نسخه های مختلف اندروید بهتره اینطور مینوشتیم :

     if (Build.VERSION.SDK_INT >= 21) {

    alarmMgr.setAlarmClock(new AlarmManager.AlarmClockInfo(calendar.getTimeInMill is(), alarmIntent), alarmIntent);


    }else if (Build.VERSION.SDK_INT >= 19) {


    alarmMgr.setExact(AlarmManager.RTC_WAKEUP,calendar .getTimeInMillis(), alarmIntent);


    }else {


    alarmMgr.set(AlarmManager.RTC_WAKEUP,calendar.getT imeInMillis(), alarmIntent);
    }


    همچنین در امولایتر هم دقت کنید تاریخ دستگاه به وقت محلی ایران باشد!
    آخرین ویرایش به وسیله samiasoft : یک شنبه 04 شهریور 1397 در 22:04 عصر

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با alarm manager
    نوشته شده توسط mhf693 در بخش Android Studio
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 28 آذر 1394, 17:44 عصر
  2. سوال: مشکل با System.Management
    نوشته شده توسط Salar Ashgi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 26 خرداد 1388, 17:33 عصر
  3. سوال: مشکل با Role Manager
    نوشته شده توسط pouran در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 19 اردیبهشت 1387, 19:47 عصر
  4. مشکل با Enterpris manager
    نوشته شده توسط komeil64 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 09 خرداد 1383, 13:45 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •