نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: وارد web.config شدن و تغییر آن

  1. #1

    وارد web.config شدن و تغییر آن

    با سلام.
    من کاملا مبتدیم. برای رفع ارور نصب MiKTeX باید وارد web.config بشم و یک کدی رو اونجا بنویسم. (چون کده به ASPNET ربط داره این جا سوال رو نوشتم.) الان مشکلم این وروده که نمی دونم چطور وارد شم. سرچ کردم یک سایت نوشته بود از FTP استفاده کن و بعد پیشنهاد دانلود FileZilla رو داده بود. که این کارو کردم. الان ادرس هاست رو میخواد. کلا گیج شدم. آیا راه بهتری برای ورود به این web.config نیست؟
    مرسی

  2. #2

    نقل قول: وارد web.config شدن و تغییر آن


  3. #3

    نقل قول: وارد web.config شدن و تغییر آن

    سلام مجدد. دیشب بعد از این که آدرس سایت رو لطف کردید بهم دادید سعی کردم Visual Studio رو نصب کنم که البته فکر نمیکردم حجمش اینقدر زیاد باشه. متاسفانه درایو سیم فول شد, (البته قبلشم نزدیک فول بود ). وسطای کار کنسل هم زدم ولی دیروقت بود و خاموش کردم. صبح با your uninstaller سعی کردم باقیمانده هاشو ان اینستالش کنم اما همچنان درایو سیم فوله و کلا از از این ایده وب کانفیگ پشیمون شدم.
    مرسی

  4. #4

    نقل قول: وارد web.config شدن و تغییر آن

    من فکر کردم پروژه روی سیستم خودت هست. به هر حال، web.config یک فایل متنی xml هست که با هر ادیتور متنی میتونید تغییرش بدید. اگر روی هاست هست به طریقی باید بهش دسترسی پیدا کنید. یا با ftp و یا از طریق پنل هاست.

  5. #5

    نقل قول: وارد web.config شدن و تغییر آن

    بله رو سیستم خودمه. در هر حال تصمیم گرفتم دیگه بهش فکر نکنم چون ftpم دردسر داره برای منی که مبتدیم کامل. سعی می کنم ورژن دیگه ای از لاتک رو دانلود کنم بنظرم بهتر از تغییر کانفیگ باشه برای من. یک دونه سی وی فقط می خوام باهاش بنویسم.
    بازم مرسی

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ahmadreza517
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    اینترنت
    پست
    393

    نقل قول: وارد web.config شدن و تغییر آن

    سلام

    همونطور که بالا اشاره شد فایل web.config یه فایل xml هست که میتونید با برنامه های مختلف بازش کنید و تغییرش بدین مثل notepad++ و این فایلو میتونید توی پوشه پروژتون پیداش کنید و کاراییش هم اینکه تنظیمات پروژه رو در خودش نگه میداره

    تا اونجایی که من متوجه شدم منظور از ftp همون مکان ذخیره پروژتون میتونه باشه که برای اون میتونید هاست بخرید یا از هاستای رایگان که خیلی هم زیادن استفاده کنید یا حتی از ftp لوکال استفاده کنید روی سیستم خودتون.

تاپیک های مشابه

  1. تغییر web.config برای استفاده از فایل های ajaxtoolkit
    نوشته شده توسط razeghaik1 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 30 شهریور 1391, 23:34 عصر
  2. سوال: تغییر connection string در web.config
    نوشته شده توسط mohammadyaser در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 26 دی 1390, 15:53 عصر
  3. محل ذخیره roles بعد از تغییر در web.config
    نوشته شده توسط BraveMind در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 30 مهر 1389, 12:39 عصر
  4. مشکل در اجرای Crystal Report روی Web و نحوه تغییر آن
    نوشته شده توسط amin_alexi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 26 بهمن 1387, 22:31 عصر
  5. آپلود بعد از تغییر web.config
    نوشته شده توسط bbc_sh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 19 مهر 1387, 15:17 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •