نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: چگونه جدولی که در دیتاست داریم جستجو انجام دهیم

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    چگونه جدولی که در دیتاست داریم جستجو انجام دهیم

    جدولی بنام فامیلی در دیتا ست وجودارد میخواهم بر اساس فیلد نام جستجو انجام دهم چگونه
    عکس زیر
    تشکر
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: چگونه جدولی که در دیتاست داریم جستجو انجام دهیم

    با سلام
    میتونید یک BindingSource بهش نسبت بدید و از طریق خاصیت Filter اقدام به این کار کنید

    bindingSource1.Filter = string.Format("FirstName = '{0}'", txtFind.Text.Trim());
    آخرین ویرایش به وسیله danialafshari : یک شنبه 04 شهریور 1397 در 14:20 عصر
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: چگونه جدولی که در دیتاست داریم جستجو انجام دهیم

    نقل قول نوشته شده توسط alexmcse مشاهده تاپیک
    جدولی بنام فامیلی در دیتا ست وجودارد میخواهم بر اساس فیلد نام جستجو انجام دهم چگونه
    عکس زیر
    تشکر
    می تونید از این روش هم استفاده کنید

    یک حلقه for بزارید و با دستور زیر سرچ کنید


    DataSet1.Tables[0].Rows[i]["FirstName"].ToString();


    در اینجا i در وقاقع شمارنده شما هست . و در حالت ForEach هم باید از DataRow استفاده کنید .


    اینا روش های دیگه اش هست ولی فکر می کنم روش جناب افشاری بهینه تر هستند

تاپیک های مشابه

  1. کارهایی که در اسمبلی می شه انجام داد اما در زبانهای سطح بالا نه
    نوشته شده توسط azadeh2 در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 20
    آخرین پست: پنج شنبه 17 اسفند 1396, 17:17 عصر
  2. سوال: چگونه همزمان با تایپ در تکست باکس جستجو انجام شود ؟ index search
    نوشته شده توسط malihehshajari در بخش jQuery
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 13 شهریور 1392, 09:35 صبح
  3. سوال: چگونه همزمان با تایپ در تکست باکس جستجو انجام شود ؟
    نوشته شده توسط malihehshajari در بخش دیگر زبان های اسکریپتی
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 06 شهریور 1392, 19:37 عصر
  4. پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 27 مهر 1390, 12:05 عصر
  5. جدولی که در خانه های آن بتوانیم چیزی بنویسیم
    نوشته شده توسط MMHStudent در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 25 فروردین 1387, 13:55 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •