نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: تقسیم یک عدد متغیر به 4 و نمایش در فرم

  1. #1

    تقسیم یک عدد متغیر به 4 و نمایش در فرم

    سلام دوستان عزیز
    من میخوام یک عدد متغیر رو از یه جای فرم یا تکس باکس تعریف کنم اون عدد هرچی باشی تقسیم چهار بشه مثلا رنج اون عدد بدست بیاد که تقسیم چهار میشه
    مثلا 100
    از 1تا 25
    از26تا 50
    51 تا 75
    76تا 100
    بعد اینا رو تو لیبل های جدا گونه هر کدوم نشون داده بشه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: تقسیم یک عدد متغیر به 4 و نمایش در فرم

    سلام خدمت شما


    int a = int.Parse(textBox1.Text) / 4;
    label1.Text = "0" + "تا" + a;
    label2.Text = (a+1).ToString() + "تا" + (2*a);
    label3.Text = (2*a + 1).ToString() + "تا" + (3 * a);
    label4.Text = (3 * a + 1).ToString() + "تا" + textBox1.Text;



    همونطور که میبینید یه الگوریتم مشخص داره که میشه با حلقه هم پیادش کرد. ولی خب چون تو کنترل های مختلف نشون میدین همینو استفاده کنید.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تقسیم یک عدد به بزرگ ترین
    نوشته شده توسط Life24 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 21 مرداد 1395, 14:54 عصر
  2. سوال: نمایش یک عدد متغیر صفحه وب در textbox
    نوشته شده توسط nemokh در بخش VB.NET
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 03 تیر 1394, 23:24 عصر
  3. ارسال یک مقدار با radio button بدون نمایش در فرم
    نوشته شده توسط ravand در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 22 مهر 1391, 17:30 عصر
  4. تقسیم یک چهارضلعی نامنظم به مستطیلهایی با مساحت و طول اضلاع متغیر
    نوشته شده توسط naeeme در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 01 مهر 1388, 20:49 عصر
  5. تبدیل یک نوع متغیر به نوع دیگر؟
    نوشته شده توسط mohsen57 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 07 تیر 1384, 21:58 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •