نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: decode یک فایل مشابه با فایل جیسون

  1. #1

    decode یک فایل مشابه با فایل جیسون

    سلام ، فایلی که تو این پست ضمیمه شده یه فایل با پسوند جاوا اسکریپت ِ و ساختارش تا حدودی مشابه فایلهای جیسونه اما من نتونستم decode اش کنم .. مواردی که برای راهنمایی نیاز دارم :اول : برام سواله محتویات این فایل چیه ؟ آرایه جاوا اسکریپت ؟ جیسون یا .. دوم : چطوری با Php می تونم به اندیس هاش دسترسی داشته باشم ؟پیشاپیش از توجه و راهنمایی استادان و سروران گرامی ممنونم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: decode یک فایل مشابه با فایل جیسون

    شما میتونی آرایه رو از php به js پاس بدی (با تبدیل به رشته جیسون و اکو کردنش تو یه متغیر js)

    <script> var js_array = JSON.parse('<?php echo json_encode($php_array); ?>'); </script>


    ولی برعکسش نمیشه (حداقل در یک اجرا / رکوئست نمیشه ) چون کدای php اول توی سرور اجر میشن و کد های js بعدا تو مرگر کاربر اجر میشن و از اونجایی که نمیشه به گزشته سفر کرد نمیشه از js به php پاس داد !

    البته به راه حل داره که از ajax استفاده کنی یعنی وقتی صفحه لود شد آرایه رو به جیسون تبدیل کنی بعد با ایجکس دوباره بفرستیش به اسکریپت php یا ینکه روش ساده تر بخای یه فرم بسازی و آرایه رو جیسون کنی بریزی توی یک فیلد و بعد فرم رو ثبت کنی تا بفرستتش برای php


    ساختار های پیچیده مثل آرایه در زبان های مختلف برنامه نویسی ساختمانشون با هم فرق میکنه در نتیجه شما نمیتونی یک آرایه رو از یک زبان پاس بدی به زبان دیگه
    ولی همشون میتون آرایه رو تبدیل به جیسون کنن و برعکس
    و از ونجایی که جیسون یک رشته ساده هست قابل انتقاله از یک زبان به زبان دیگه

    در مورد فایلت هم من فایل دانلود نمیکنم اگه کدش رو اینجا بزاری نگاش میتونم بکنم
    ولی ساختار جیسون با الهام گرفتن از شکل آرایه اندیس دار (آّبجکت) در js ساخته شده برای همین خیلی شبیه به هم هستن

  3. #3

    نقل قول: decode یک فایل مشابه با فایل جیسون

    ممنون از توجه و راهنمایی شما ، متاسفانه به دلیل طولانی بودن خطوط محتویات فایل نمیشه داخل ادیتور کپی کرد ( انجام دادم و پست ارسال نشد )
    نمی دونم کمکی بکنه یا نه ولی یه تیکه از شروع فایلو اینجا کپی می کنم . اگه بتونم اینو به صورت آرایه Php در بیارم کمک بزرگی میشه برام


    window.products = {ipcameras:{"NBE4502AL":{"ctnclass":"NBE4502AL","n ame":"DINION IP 4000i IR","image":"..\/imagecache\/a87a2cbaa4c91efb36f5505fae324865_w400_h500_sc.jpg" ,"datasheet":"http:\/\/resource.boschsecurity.com\/documents\/DINION_IP_4000i_Data_sheet_enUS_33404289163.pdf"," producttype":"IP Cameras","category":"Fixed IP Cameras","family":"4000","max_resolution":"HD 1080p","4kultrahd":"No","sensor_size":"1\/2.8\"","max_fps":"30@1080p","indoor_outdoor":"Outd oor","day_night":"Day\/Night","wide_dynamic_range":"85dB","onvif":"Yes"," microphone":"No","poe":"Yes","compression":"H.265, H.264, MJPEG","multi_streaming":"4 streams","idnr":"Yes","iae":"No","privacy_masks":" Yes","eptz":"No","interest_tracking":"No","nr_pres ets":"No","wiper":"No","thermal":"No","tamper_dete ction":"Yes","motionplus":"Yes","iva":"EVA","audio _alarm":"Yes","face_detection":"No","intelligent_t racking":"No","slide_color":"0.052","slide_black_a nd_white":"0.008","starlight":"No","slide_integrat ed_ir":"60","optional_ir":"No","abf":"No","varifoc al":"Yes","auto_varifocal":"Yes","super_resolution _lens":"No","slide_focal_length":"2.8","slide_foca l_till":"12","min_angle_h":"33","min_angle_v":"19" ,"max_angle_h":"100","max_angle_v":"52","slide_opt ical_zoom":"","ptz_zoom_digital":"","tilt_angle":" 90 to 0","dcri_detection":"","dcri_clasification":"","dc ri_recognition":"


  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: decode یک فایل مشابه با فایل جیسون

    همون اولش کافیه
    این آبجکت هستش ... اگه بخام عامیانه و نه چندان صحیح بگم یه آرایه کلید دار هستش
    من نمیدونم دقیق میخای چیکار کنی برای همین راهنمایی من شاید عملی نباشه
    ولی همونجوری که گفتم یه فرم html بساز این آرایه رو جیسون کن و بریز توی فیلد
    بعد فرم رو ثبت کن میره بره برای سکریپت php
    اون جیسون دیکد کن تبدیل میشه به آرایه

  5. #5

    نقل قول: decode یک فایل مشابه با فایل جیسون

    آقا خیلی ممنون بابت وقت و راهنمایی ، اما واقعیتش نتونستم اصل مطلب رو بگیرم d: ، فکر می کنم تقصیر خودمه کامل توضیح ندادم

    این فایل پایینی

    http://www.videoselector.boschsecurity.com/js/products.js


    مربوط به محصولات سایت BOSCH هست یعنی محصولاتی که تو این لینک هست
    من میخواستم از سورس HTML اون محصولاتو با مشخصاتش بخونم و به سایت خودم اضافه کنم چون دستی کپی کردنش
    هم سخته هم دقت بالایی میخواد ..تا اینکه متوجه شدم محصولات از فایل اون جاوا اسکریپت لود میشه ولی از ساختارش
    سر در نمیارم .. هر چی سرچ کردم آرایه ای مشابه این تو جاوا اسکریپت پیدا نکردم که با توجه به اون مثال اینو تبدیل کنم
    به جیسون ! دقیقا نمی دونم چطوری به جیسون تبدیل میشه
    آخرین ویرایش به وسیله mehran6764 : چهارشنبه 07 شهریور 1397 در 09:56 صبح

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: decode یک فایل مشابه با فایل جیسون

    محتویات اون صفحه رو کپی کن بزار تو یک تگ script توی سیستم خودت
    بعد تبدیلش کن به جیسون اون متغیر window.product رو
    بعد بریزش توی یک فیلد یا تکست آریا

    var jproduc = JSON.stringify(window.products);
    document.getElementById('textarea-id').value = jproduc ;



    بعد فرم رو ثبت کن میره برای اسکریپت php اونجا بگیر دیکدش کن میشه یه آرایه

        $array = json_decode($_REQUEST['textarea']); 


    ممکنه جایی اشکال تایپی داشته باشم خودت دقت کن

  7. #7

    نقل قول: decode یک فایل مشابه با فایل جیسون

    سلام
    من کدم این هستش
    من ارایه ام رو در php به رشته ی جیسون تبدبل کردم(یعنی همین متغیر(emparray$))
    الان واسه خوندن این رشته جیسون نو جاوا اسکریپت مشکل دارم
    ینی اون قسمت اسکریپت پایین....
    ممنون می شم کمکم کنین....

    script> var js_array = JSON.parse('<?php echo json_encode($emparray); ?>')>
    document.write(js_array )


    <script/>





تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 22 دی 1392, 09:19 صبح
  2. فرستادن یک فایل به ایمیل مورد نظر با vb
    نوشته شده توسط iranboy در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 29 مرداد 1384, 14:00 عصر
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 20 آذر 1383, 18:48 عصر
  4. مشکل در باز کردن یک فایل با دسترسی اختصاصی
    نوشته شده توسط میتی دات نت در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 01 شهریور 1383, 16:31 عصر
  5. باز کردن یک فایل موجود در یک سایت با دلفی
    نوشته شده توسط sfarhad در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 17 مرداد 1383, 15:34 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •