نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل در جستجوی رکوردهای مرتبط بین دو جدول

  1. #1

    مشکل در جستجوی رکوردهای مرتبط بین دو جدول

    سلام و عرض ادب خدمت دوستان.
    با یک مشکل برای نحوه جستجو در بانک اطلاعاتی مواجه هستم که اگر کمک بفرمایید ممنون میشم.
    فرض کنید یک جدول شامل کد و نام تعدادی اتومبیل داریم و در یک جدول دیگه رنگ های موجود از هر اتومبیل به صورت دو فیلد برای هر رکورد ، یکی کد اتومبیل و یکی رنگ اتومبیل ذخیره شده اند.
    به عنوان مثال فرض کنید جداول به این شکل هستند:

    جدول یک
    (کد اتومبیل) (نام)
    1 سمند
    2 پژو 206
    3 پژو 405
    4 پراید


    جدول دو
    (کد اتومبیل) (رنگ)
    2 سفید
    2 نقره ای
    2 قرمز
    1 سفید
    1 نقره ای
    3 مشکی
    3 نقره ای
    4 سفید
    4 قرمز

    حالا من میخوام در بانک اطلاعاتی رنگ ها تمام اتومبیل هایی که هم به رنگ قرمز موجود هستند و هم به رنگ سفید رو پیدا کنم (در جدول بالا میشه اتومبیل های 2 و 4)
    از چه دستوراتی برای جستجو باید استفاده کنم ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Nightbat
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    699

    نقل قول: مشکل در جستجوی رکوردهای مرتبط بین دو جدول

    یه چیزی شبیه این مشکلت رو حل میکنه


    SELECT table1.CarId FROM TableColor table1 INNER JOIN TableColor table2
    ON table1.CarId = table2.CarId
    WHERE Table1.Color LIKE 'White' AND table2.Color LIKE 'Red'

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در ارتباط با ارتباط بین دو جدول در دیتابیس
    نوشته شده توسط SilverGold در بخش مدیریت دیتابیس (Database Administration)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 24 مهر 1390, 17:48 عصر
  2. مشکل در کد نویسی و ارتباط دو جدول
    نوشته شده توسط emdadgar_shahed در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 13
    آخرین پست: جمعه 12 شهریور 1389, 14:37 عصر
  3. سوال: فوري::::مشكل در وارد كردن اطلاعات به دو جدول مرتبط
    نوشته شده توسط navid1n2000 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 12 دی 1388, 07:17 صبح
  4. مشکل در پیدا کردن اطلاعات بین دو تاریخ در کریستال
    نوشته شده توسط iceboy2026 در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 26 شهریور 1388, 23:05 عصر
  5. سوال: مشکل در پاس دادن اطلاعات بین دو فرم
    نوشته شده توسط mahdi_7610 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 25 اردیبهشت 1388, 00:33 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •