نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: کد جاوا برای بررسی صحت مقادیر وارد شده هنگام ثبت نام

  1. #1

    Question کد جاوا برای بررسی صحت مقادیر وارد شده هنگام ثبت نام

    سلام
    من یه سایت وردپرسی دارم که فرم عضویتش را توسط افزونه indeed membership pro راه اندازی کردم.

    تو فایل indeed membership pro.php توسط کدهای php یه سری شرط تعریف کردم که مثلا اگر کاربر در فیلد نام کاربری برخی عبارات نامربوط رو بنویسه و یا اگر پسورد 3 کاراکتر یا کمتر وارد کنه ، افزونه بهش popup پیام خطا نشون بده .

    تو این حالات افزونه پیام خطا رو به کاربر نشون میده اما با این حال اگر کاربر رو دکمه ثبت نام کلیک کنه ، با وجود این خطاها ثبت نام انجام میشه !

    در صورتیکه من میخوام تا این موارد رو تصحیح نکرده ( مقادیر فیلدها رو به طور صحیح وارد نکرده ) نتونه ثبت نام انجام بده و وقتی رو دکمه ثبت نام کلیک میکنه ( در واقع submit میکنه ) سیستم قبول نکنه.

    تو نت سرچ کردم و تنها چیزی که پیدا کردم اینه که که باید تو فایل فانکشن ها ، برای OnSubmitمقدار return false بنویسم.

    من با جاوا اسکریپت آشنایی زیادی ندارم ، لطفاً یکی از دوستان کد دقیقی که باید بنویسم رو واسم بزاره.

    و ضمناً آیا این کد رو باید داخل همین فایل functions.js که تو مسیر زیر قرار داره بنویسم دیگه ؟
    public_html/wp-content/plugins/indeed-membership-pro/assets/js

    با تشکر

    functions.js.png


  2. #2

    نقل قول: کد جاوا برای بررسی صحت مقادیر وارد شده هنگام ثبت نام

    اصلا js برای ظاهر استفاده میشه و خیلی راحت میشه دورش زد و اعتبار سنجی باید با php انجام بشه. فقط اعتبار سنجی میکنیم با php و با یه if else ساده میگیم اگه درست بود ثبت نام کنه وگرنه ارور برگردونه.

  3. #3

    نقل قول: کد جاوا برای بررسی صحت مقادیر وارد شده هنگام ثبت نام

    نقل قول نوشته شده توسط marasiali مشاهده تاپیک
    اصلا js برای ظاهر استفاده میشه و خیلی راحت میشه دورش زد و اعتبار سنجی باید با php انجام بشه. فقط اعتبار سنجی میکنیم با php و با یه if else ساده میگیم اگه درست بود ثبت نام کنه وگرنه ارور برگردونه.
    ممنون از توضیحتون

    به عنوان مثال این یه نمونه کد php هست که یکی از شروطی هست که برای فیلد " نام کاربری" تعریف کرده ام.

    این کد را باید به چه چیزی تغییر بدم تا علاوه بر نمایش پیام خطا ، از ثبت نام کاربر جلوگیری کنه ؟

    case 'user_login':
    if (preg_match ('~(Administrator|anonymous)~', $value)) {
    $return = $register_msg['ihc_error_username_invalid'];
    }



    php username condition.PNG
    آخرین ویرایش به وسیله itgalaxy : چهارشنبه 07 شهریور 1397 در 01:36 صبح

  4. #4

    نقل قول: کد جاوا برای بررسی صحت مقادیر وارد شده هنگام ثبت نام

    سلام من این موضوع رو تو وردپرس کارنکردم ولی با سرچ به یه نتایجی رسیدم.
    اینو ببینین:

    function myplugin_check_fields( $errors, $sanitized_user_login, $user_email ) {

    $errors->add( 'demo_error', __( '<strong>ERROR</strong>: This is a demo error.', 'my_textdomain' ) );
    return $errors;
    }

    add_filter( 'registration_errors', 'myplugin_check_fields', 10, 3 );

    باید یه فیلتر بزنین به هوک registration_errors و تو این اعتبار سنجی کنین.تابعی که به این هوک متصل میکنین سه تا پارامتر بهش ارسال میشه که باید اونا رو دریافت کنین. اولینش errors ه. وقتی با if چک میکنین اگه اطلاعات درست بود کاری نمیخواد بکنین ولی اگه غلط بود یه add به اون متغیر ارور بزنین.
    حتما هم در همه شرایط باید متغیر errors رو return کنین. خود وردپرس بررسی میکنه اگه اروری بهش اد شده بود جلوشو میگیره وگرنه اجازه ثبت نام میده‌.
    اطلاعات کاملتر:
    https://codex.wordpress.org/Plugin_A...tration_errors

  5. #5

    نقل قول: کد جاوا برای بررسی صحت مقادیر وارد شده هنگام ثبت نام

    نقل قول نوشته شده توسط marasiali مشاهده تاپیک
    سلام من این موضوع رو تو وردپرس کارنکردم ولی با سرچ به یه نتایجی رسیدم.
    اینو ببینین:

    function myplugin_check_fields( $errors, $sanitized_user_login, $user_email ) {

    $errors->add( 'demo_error', __( '<strong>ERROR</strong>: This is a demo error.', 'my_textdomain' ) );
    return $errors;
    }

    add_filter( 'registration_errors', 'myplugin_check_fields', 10, 3 );

    باید یه فیلتر بزنین به هوک registration_errors و تو این اعتبار سنجی کنین.تابعی که به این هوک متصل میکنین سه تا پارامتر بهش ارسال میشه که باید اونا رو دریافت کنین. اولینش errors ه. وقتی با if چک میکنین اگه اطلاعات درست بود کاری نمیخواد بکنین ولی اگه غلط بود یه add به اون متغیر ارور بزنین.
    حتما هم در همه شرایط باید متغیر errors رو return کنین. خود وردپرس بررسی میکنه اگه اروری بهش اد شده بود جلوشو میگیره وگرنه اجازه ثبت نام میده‌.
    اطلاعات کاملتر:
    https://codex.wordpress.org/Plugin_A...tration_errors
    خیلی خیلی سپاسگذارم و مطالعه میکنم

تاپیک های مشابه

  1. سوال: بررسی صحت موبایل وارد شده در قالب validation
    نوشته شده توسط jaykob در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 18 مرداد 1394, 19:31 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 28 مرداد 1393, 20:54 عصر
  3. بررسی صحت ایمیل وارد شده
    نوشته شده توسط com928 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 24 خرداد 1391, 14:02 عصر
  4. سوال: جمع مقادير وارد شده يك فيلد با استفاده از كد
    نوشته شده توسط abas1388 در بخش Access
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 03 آذر 1388, 19:23 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •