نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: پیدا کردن آخرین تاریخ ثبت به ازای هر کد

  1. #1

    پیدا کردن آخرین تاریخ ثبت به ازای هر کد

    سلام دوستان
    دو تا جدول دارم طبق عکس ضمیمه می خوام با استفاده ازهمه کد کالاهای جدول کالاها یک کوئری بزنم توی جدول سفارشات به این صورت که کد کالای اول رو از جدول کالاها بخونه توی جدول سفارشات سرچ کنه ببینه از یک تاریخ خاص مثلا 1397/05/01 الی 1397/05/31 آخرین تاریخی (بزرگترین تاریخی ) که این کد کالا سفارش داده شده کی بوده وتاریخ سفارش و نام سفارش دهنده رو توی اولین سطرگرید ویو نشون بده و به همین ترتیب سطرهای گرید ویو رو پرکنه میخوام به ازای هر کد کالا آخرین دفعه ای که کالا سفارش داده شده رو ببینم

    92988.jpg
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : جمعه 09 شهریور 1397 در 00:19 صبح

  2. #2

    نقل قول: پیدا کردن آخرین تاریخ ثبت

    ;WITH cte AS
    (
    SELECT *,
    ROW_NUMBER() OVER (PARTITION BY [Code] ORDER BY [DateColumnName] DESC) AS rn
    FROM [TableName]
    )
    SELECT *
    FROM cte
    WHERE rn = 1

    [Code] نام ستونی که براساس اون میخواهید دسته بندی کنید.
    [DateColumnName] ستون تاریخ. اگر بزرگترین تارریخ را میخواهید به صورت نزولی DESC و برای کوچکترین تاریخ به صورت صعودی مرتب کنید.
    [TableName] نام جدول
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : جمعه 09 شهریور 1397 در 00:40 صبح

  3. #3

    نقل قول: پیدا کردن آخرین تاریخ ثبت

    اول از همه برای این کار باید از رابطه بین جداول sql استفاده کنی و برای جستجو بر اساس تاریخ هم فکر می کنم لازمه که از تبدیل تاریخ شمسی به میلادی و بلعکس استفاده بشه که با یه سرچ پیدا میشه، اگر هم راهنمایی بیشتری خواستی مدل جداول رو بزار

  4. #4

    نقل قول: پیدا کردن آخرین تاریخ ثبت

    نقل قول نوشته شده توسط Vahid.nj مشاهده تاپیک
    اول از همه برای این کار باید از رابطه بین جداول sql استفاده کنی و برای جستجو بر اساس تاریخ هم فکر می کنم لازمه که از تبدیل تاریخ شمسی به میلادی و بلعکس استفاده بشه که با یه سرچ پیدا میشه، اگر هم راهنمایی بیشتری خواستی مدل جداول رو بزار
    ممنون از پاسخ ولی فکر کنم اصلا ربطی به رابطه نداره بیشتر باید از حلقه استفاده بشه مشکل اینجاست که وقتی از حلقه استفاده می کنی توی گرید هیچی نشون نمیده

  5. #5

    نقل قول: پیدا کردن آخرین تاریخ ثبت به ازای هر کد

    با تشکر از دوستان سوال رو یه جور دیگه مطرح میکنم و یه سری توضیح بیشتر میدم
    برنامه به زبان C#‎
    ADO.Netدسترسی داده با
    SQL بانک اطلاعاتی
    هدف نوشتن یک کد هست که از جدول سفارشات در یک بازه زمانی که کاربر تعیین میکنه (مثلا 1397/05/01 الی 1397/05/31) بابت هر کد کالائی آخرین تاریخی که اون کالا سفارش داده شده رو توی یه گرید نشون بده مثلا توی جدول بالا باید گریدمثل زیر پربشه ممنون



  6. #6

    نقل قول: پیدا کردن آخرین تاریخ ثبت به ازای هر کد

    کوئری که بنده گذاشتم رو تست کردید؟

  7. #7
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    تیر 1396
    محل زندگی
    تهران
    پست
    45

    نقل قول: پیدا کردن آخرین تاریخ ثبت

    چه خوووب و ممنون

  8. #8

    نقل قول: پیدا کردن آخرین تاریخ ثبت

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    ;WITH cte AS
    (
    SELECT *,
    ROW_NUMBER() OVER (PARTITION BY [Code] ORDER BY [DateColumnName] DESC) AS rn
    FROM [TableName]
    )
    SELECT *
    FROM cte
    WHERE rn = 1

    [Code] نام ستونی که براساس اون میخواهید دسته بندی کنید.
    [DateColumnName] ستون تاریخ. اگر بزرگترین تارریخ را میخواهید به صورت نزولی DESC و برای کوچکترین تاریخ به صورت صعودی مرتب کنید.
    [TableName] نام جدول
    ممنون درست شد کار میکنه
    آخرین ویرایش به وسیله sldvhlds : دوشنبه 12 شهریور 1397 در 18:28 عصر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: پیدا کردن آخرین ردیف ثبت شده در دیتابیس
    نوشته شده توسط reza69 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 22 آذر 1391, 16:56 عصر
  2. سوال: جستجو در لیست برای پیدا کردن آخرین آیتمی که به ترتیب ذخیره شده
    نوشته شده توسط PetekDincos در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 09 فروردین 1390, 10:06 صبح
  3. سوال: پیدا کردن آخرین رکورد ثبت شده از یک جنس خاص
    نوشته شده توسط f_g1348 در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 11 فروردین 1389, 22:55 عصر
  4. سوال: پیدا کردن آخرین تاریخ
    نوشته شده توسط ali_zali در بخش Access
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 04 مرداد 1388, 10:58 صبح
  5. مشکل با max در پیدا کردن آخرین تاریخ
    نوشته شده توسط zoofa در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 12 اردیبهشت 1388, 13:41 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •