نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: اختصاص بخشی از سرور به هاست سایت

  1. #1

    اختصاص بخشی از سرور به هاست سایت

    سلام
    میخوام یه بخشی از سرور را اختصاص بدم به هاست سایتم. (قبلا سایتم روی هاست یک شرکت خدمات دهنده هاست بود)
    IP ولید دارم
    IIS کانفیگ کردم
    DNS نصب کردم و رکوردای مربوط به DNS هم نصب کردم
    از شرکت خدمات دهنده دامین گرفتم وnsهاش را به IP validمپ کردم دامنه را از شرکت خدمات دهنده دامنه خریدم و داخل اون رکوردهای ns1.mysite.ir,ns2.mysite.ir(که در پیکربندی dns قرار دادم) به IPولید بایندکردم .
    حالا روی سرور سایت با همون نام مدنظر باز میشه ولی وقتی میخوام از سیستم های دیگه سایت را ببینم تو مرورگر خطای زیر
    وجود داره
    we're having trouble trouble finding that site
    try again later
    check your network connection
    if you are connected behind firewall check that fire fox ..


    خطایی که در مرورگر کروم گوشیم می بینم
    mysite.ir server dns address could not be found
    DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN

    فایروال فعاله پورتهایی که فوروارد کردم روی مودم:80-8080-25-110-443-143-53 .
    ولی وقتی تو cmd از دستور telnetاستفاده میکنم بعضی از این پورتها باز وبعضی بسته هستند و بعد میم و از طریق سایت
    https://www.yougetsignal.com/tools/open-ports
    پورتها را چک میکنم همه بسته هستند
    اول اینکه چطور باز یا بسته بودن پورتها را چک کنم که دوگانگی ایجاد نشه راه مطمئن ودرست چیه
    و دوم اینکه
    ممکنه DNSسرور درست راه اندازی نشده باشه؟ اما اگه درست راه اندازی نشده پس چطور روی خود سرور درست کارمیکنه!!! آیا می تونه به خاطر فایروال باشه؟ یا به خاطر پورت ها وبسته بودنشون؟

    در واقع از بیرون دسترسی به سایت ندارم و فقط روی سرور سایت باز میشه. ( با ip ولید سایت از هرسیستم دیگه ای جز سرور باز میشه)

  2. #2

    نقل قول: اختصاص بخشی از سرور به هاست سایت

    با تشکر از مقاله خوبتون
    به ما هم سر بزنید
    https://www.aryanic.com/services-webhosting.html

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 23 خرداد 1392, 12:22 عصر
  2. سوال: انتقال یک فایل از یک سرور به هاست
    نوشته شده توسط IranVisual در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 09 فروردین 1389, 13:14 عصر
  3. انتقال دیتا از سرور به هارد (با برنامه اینتراوب)
    نوشته شده توسط ب- تات در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 09 تیر 1386, 13:08 عصر
  4. انتقال فایل SQL server Back up از سرور به کلاینت
    نوشته شده توسط soroush_vs در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 26 اردیبهشت 1385, 04:37 صبح
  5. ارسال پیام از سرور به کلاینت بدون استفاده از مسنجر ویندوز
    نوشته شده توسط Gladiator در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 14 آذر 1382, 17:44 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •