نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: استفاده از آرگومان اشاره گر با رفع محدودیت نوع

  1. #1

    Post استفاده از آرگومان اشاره گر با رفع محدودیت نوع

    با سلام خدمت دوستان گرامی
    من یه تابع دارم که می خوام مسئله ای رو چک کنه و سپس در صورت قبول یک متغیر رو بریزه داخل متغیر دیگر، و در صورت عدم قبول عکس این مورد، اصلا بذارید بنویسمش:

    void key_set(int *svar,int eeprom *evar,char key)
    {
    switch(key)
    {
    case 24:
    *svar=*evar;
    break;
    case 14:
    *evar=*svar;
    }
    }

    البته خود تابعم طولانی تره، خلاصش کردم که راحتتر بخونیدش

    1.خب حالا اگه متغیری که به این تابع میدم از همین نوع int باشه مشکلی نیست، اما من چندین متغیر دارم، که بعضی int و بعضی char هستند، یا باید تابعی بسازم که دو تا خروجی داشته باشه، که بلد نیستم، یادم بدین اگه میشه، یا یه راهی نشونم بدین که از شر محدودیت نوع اشاره گر خلاص شم.

    2.مسئله دومم هم اینه که خب حتما می دونید که برای اشاره به متغیر eeprom هم باید حتما متغیر اشاره گر هم تو eeprom باشه، خب اینجا این مشکل پیش میاد که خب من چنتا متغیر غیر eeprom یعنی sram هم دارم، حالا اگه بخوام اشاره گر هر دو رو با هم بخونه چیکار کنم؟

    البته اگه بتونید سوال اول رو ج بدین بازم خوبه ممنونتون میشم
    پیشاپیش از دوستی که ج میده تشکر می کنم
    بازم ممنون
    یاعلی
    آخرین ویرایش به وسیله sina27 : جمعه 27 مهر 1397 در 06:40 صبح

  2. #2

    نقل قول: استفاده از آرگومان اشاره گر با رفع محدودیت نوع

    نقل قول نوشته شده توسط sina27 مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت دوستان گرامی
    من یه تابع دارم که می خوام مسئله ای رو چک کنه و سپس در صورت قبول یک متغیر رو بریزه داخل متغیر دیگر، و در صورت عدم قبول عکس این مورد، اصلا بذارید بنویسمش:

    void key_set(int *svar,int eeprom *evar,char key)
    {
    switch(key)
    {
    case 24:
    *svar=*evar;
    break;
    case 14:
    *evar=*svar;
    }
    }

    البته خود تابعم طولانی تره، خلاصش کردم که راحتتر بخونیدش

    1.خب حالا اگه متغیری که به این تابع میدم از همین نوع int باشه مشکلی نیست، اما من چندین متغیر دارم، که بعضی int و بعضی char هستند، یا باید تابعی بسازم که دو تا خروجی داشته باشه، که بلد نیستم، یادم بدین اگه میشه، یا یه راهی نشونم بدین که از شر محدودیت نوع اشاره گر خلاص شم.

    2.مسئله دومم هم اینه که خب حتما می دونید که برای اشاره به متغیر eeprom هم باید حتما متغیر اشاره گر هم تو eeprom باشه، خب اینجا این مشکل پیش میاد که خب من چنتا متغیر غیر eeprom یعنی sram هم دارم، حالا اگه بخوام اشاره گر هر دو رو با هم بخونه چیکار کنم؟

    البته اگه بتونید سوال اول رو ج بدین بازم خوبه ممنونتون میشم
    پیشاپیش از دوستی که ج میده تشکر می کنم
    بازم ممنون
    یاعلی
    اول سورس کدهایی که گذاشتید را در داخل tag های مناسب قرار بدید که بشه مشاهده کرد!
    البته شاید پاسخ های من خیلی دقیق نباشه !
    برای سوال اول می تونید از نوع *void هم استفاده کنید بجای نوع int و در زمان فراخوانی cast کنید. وچون تو C هست برای اینکه بتونید دوتا خروجی برای تابع تعریف کنید دوتا راه دارید
    1- ارسال مرجع یک متغیر بیرونی به تابع و همچنین بازگشت یک اشاره گر از تابع پس یک ورودی رفرنس و یک خروجی اشاره گر
    2- ارسال مرجع استراکچر به تابع و یا بازگشت یک اشاره گر از استراکچر

    برای سوال دوم هم تا اونجایی که میدونم اشاره گرهای eeprom نحوه آدرس دهی شون با اشاره گرهای stack متفاوت و امکان دسترسی همزمان ندارند!

    چون کدی که دارید برای میکرو کنترلر هست؟ بهتره تو بخش برنامه نویسی میکرو مطرح کنید!
    این تالار مربوط به برنامه نویسی با c در سیستم عامل های ویندوز و لینوکس هست!
    آخرین ویرایش به وسیله farhad_shiri_ex : یک شنبه 11 شهریور 1397 در 08:30 صبح

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ارسال اشاره گر با کلید Tab از یک UserContorl به کنترلهای داخل فرم
    نوشته شده توسط Mo_hasan1366 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 07 تیر 1391, 16:07 عصر
  2. سوال: طریقه استفاده از یک اشاره گر به فایل pdf
    نوشته شده توسط sajioo در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 26 مهر 1390, 09:49 صبح
  3. استفاده از یک اشاره گر با فرمت
    نوشته شده توسط AliReza Vafakhah در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 02 بهمن 1387, 05:35 صبح
  4. bde و استفاده از آن در شبکه (با جداول پارادکس)
    نوشته شده توسط najafi_1 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 05 اردیبهشت 1383, 12:12 عصر
  5. مشکل استفاده از OCX ساخته شده با دلفی در Frontpage
    نوشته شده توسط N_D در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 15 مهر 1382, 02:31 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •