نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: راهنمایی پیرامون ریستارت برنامه

  1. #1

    Question راهنمایی پیرامون ریستارت برنامه

    با سلام
    یک برنامه دارم که در اولین فرم کاربر لاگین میکنه و در صورت صحیح بودن اطلاعات فرم اسپلش و بعدش فرم اصلی باز میشه
    در برنامه یک گزینه بنامه خروج کاربر وجود داره که با کلیک بر روی اون برنامه بسته شده و مجدد فرم لاگین جهت دریافت اطلاعات کاربری باز خواهد شد.
    هرکار میکنم نمیتونم برنامه رو ریستارت کنم.
    کدی که استفاده میکنم :
    Application.Restart();


    و حتی
    Application.Restart();
    Application.ExitThread();


    میشه راهنمایی کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله ro3vayedel : یک شنبه 11 شهریور 1397 در 22:54 عصر دلیل: اضافه کردن کد مورد استفاده

  2. #2

    نقل قول: راهنمایی پیرامون ریستارت برنامه

    در برنامه یک گزینه بنامه خروج کاربر وجود داره که با کلیک بر روی اون برنامه بسته شده و مجدد فرم لاگین جهت دریافت اطلاعات کاربری باز خواهد شد.
    آلان این چیزیه که انتظار دارین اتفاق بیوفته یا نه مورد انتظارتون نیست ولی اتفاق میوفته؟
    هرکار میکنم نمیتونم برنامه رو ریستارت کنم.
    لطفا منظورتون رو دقیقتر برسونین، نمیتونم یعنی چی؟ چه اتفاقی میوفته وقتی application.Restart اجرا میشه؟
    آخرین ویرایش به وسیله mr.sirwan : دوشنبه 12 شهریور 1397 در 13:55 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: راهنمایی پیرامون ریستارت برنامه

    قبل از بسته شدن فرم یک نمونه از برنامتون رو اجر کنید سپس برنامتون رو ببندید چیزی شبیه کد زیر


    System.Diagnostics.Process.Start(@"آدرس برنامه");
    Application.Exit();




    این کد رو تو رویداد کلوزینگ فرم اصلیتون بزارید

  4. #4

    نقل قول: راهنمایی پیرامون ریستارت برنامه

    اصلا نیازی به ریستارت نیست اگر فرم هارو به شکل مناسب باز کرده باشین کافیه فرم جاری رو ببندید و فرم لاگین رو باز کنید
    CurrentForm.Close();
    new LoginForm().ShowDialog();

  5. #5

    نقل قول: راهنمایی پیرامون ریستارت برنامه

    وقتی کد ریستارت رو اجرا میکنم بجای اینکه برنامه بسته بشه و دوباره اجرا بشه،فقط بسته میشه اما دوباره اجرا نمیشه.

  6. #6

    نقل قول: راهنمایی پیرامون ریستارت برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    قبل از بسته شدن فرم یک نمونه از برنامتون رو اجر کنید سپس برنامتون رو ببندید چیزی شبیه کد زیر

    System.Diagnostics.Process.Start(@"آدرس برنامه");
    Application.Exit();

    این کد رو تو رویداد کلوزینگ فرم اصلیتون بزارید
    اگه این کد رو تو رویداد فرم کلوزینگ بنویسیم، برنامه میوفته تو یه حلقه و هیچوقت بسته نمیشه، باید توی ایونت دکمه باشه

تاپیک های مشابه

  1. راهنمایی در مورد برنامه ای جهت تنظیم برنامه کلاسی مدارس
    نوشته شده توسط Mahdi_S_T در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 11 مهر 1390, 19:39 عصر
  2. درخواست راهنمایی در مورد برنامه اوارکل
    نوشته شده توسط matin_kah در بخش Oracle
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 22 فروردین 1385, 11:09 صبح
  3. راهنمایی در تبدیل برنامه به vb.net 2005
    نوشته شده توسط GOLDEN USER در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 28 آذر 1384, 18:26 عصر
  4. در خواست راهنمایی واسه یه برنامه ساعت
    نوشته شده توسط GentleGuy در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 19 تیر 1384, 20:27 عصر
  5. راهنمایی درباره ساخت برنامه ای هوشمند
    نوشته شده توسط Mbr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 22 مرداد 1383, 13:15 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •