نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل ajax با ValidateAntiForgeryToken؟

  1. #1

    مشکل ajax با ValidateAntiForgeryToken؟

    سلام
    من می خواهم عملیات ثبت را از طریق ajax انجام بدهم اما برای کنترلر وقتی ValidateAntiForgeryToken قرار میدهم ajax مربوطه اصلا کار نمیکند و وارد کنترلر نمیشود اما وقتی ValidateAntiForgeryToken استفاده نمیکنم ajax درست کار میکند برای حل مشکل باید چکارکنم

    $.ajax({
    url: '@Url.Action("Create", "Home")',
    type: "Post",
    data: { id: selectId }
    }).done(function (result) {
    $("#bodyModal").html(result);
    });

    باتشکر

  2. #2

    نقل قول: مشکل ajax با ValidateAntiForgeryToken؟

    شما باید مقدار Anti-Forgery Token رو به همراه data به سرور ارسال کنید.

    وقتی سورس صفحه رو در مرورگر باز کنید می بینید که یک کد به صورت Hidden در فرم قرار داره. مقدار اون را با jQuery بگیرید و درون data به عنوان یک فیلد ارسال کنید.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل AJAX با response.redirect
    نوشته شده توسط el_abdollahi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 03 اسفند 1387, 18:18 عصر
  2. کمک فوری - مشکل AJAX با IE
    نوشته شده توسط mehdi_7 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 07 دی 1387, 02:07 صبح
  3. مشکل Ajax با جاوااسکریپت
    نوشته شده توسط amirferdowsi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 16
    آخرین پست: جمعه 05 مهر 1387, 12:59 عصر
  4. مشکل Ajax با جاوااسکریپت
    نوشته شده توسط amirferdowsi در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 30 شهریور 1387, 13:00 عصر
  5. مشکل AJAX با Masterpage
    نوشته شده توسط alireza244 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 23 آذر 1386, 10:56 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •